26 juli 2009

Allt roligt tar slut nån gång...

...så även min semester. Jag kunde gärna vara hemma lite längre men i och för sig är det väl bra att återgå till vardagen. Det har blivit ganska mycket slöande, god mat och god dryck och det känns väl lite på kläderna som spänner... Nu får man väl lagra alla goda stunder i minnet och ta fram dem i vintermörkret och komma ihåg...

Svantes första sommar med oss har varit härlig! Lite spänd också, det var så mycket nytt att lära sig därute på sommarholmen. Nya ljud, nya dofter och främmande djur.
Jag orkade inte virka nu mer utan spenderade en del tid i solen skissandes upp nya ideer för det kommande projektet på övrevången (se förra inlägget) Det är kul att skissa och jag tycker att välplanerat är hälften gjort! Inte sant?

Ha en skön vecka, alla kära läsare. Jag vill tacka er alla som lämnar kommentarer och fina hälsningar åt mig! Jag blir så glad!

Kamomilla

22 kommentarer:

  1. Ja du har så rätt, allt roligt tar slut:)men nu blir det höst så småningom och kantarellerna växer så det knakar(inga älgflugor ännu heller). Ha en trevlig arbetsvecka och kvällarna är ännu långa och ljusa... Låter spännande med projekt övrevåningen!! Kram

    SvaraRadera
  2. Du visar alltid så mycket trevligt. Älskar att läsa Din blogg. Allt ser så fint ut som Ni gör. Lilla Svante är för gullig. Har själv en liten långhårig dvärgtax, som är lika gammal som Svante.
    Det ska bli roligt att se Ert projekt övervåning sedan.
    Du får ha en fortsatt bra vecka.
    Kram från Tummelisa

    SvaraRadera
  3. Hej hopp... trallalallalla jag är på väg hem är mellan Umeå & Skellefteå och här är det minsann 3G turbo på mobila nätet!
    Jag har många saker att visa nu när jag kommer hem det blir kul!!
    Ha det bra och hoppas du får en fin start på arbetsveckan!!
    Kram Marith

    SvaraRadera
  4. De e väl de som semestern e till för: slöas med god mat å dryck ☺
    Svante e en lycklig liten hund som har fått njuta av en fin sommar me mycke nytt.

    SvaraRadera
  5. hoppas det inte kändes alltför jobbigt att gå upp imorse. vi har en vecka kvar, sen kommer vardagen emot för oss också :/
    så fint du skissat, ska bli kul att se allt sen när det är klart!
    hälsa svanteplutten!
    kramis

    SvaraRadera
  6. Hej vännen! Så himla proffsigt det såg ut med en skiss!!! Jag är inte alls duktig på att teckna, så när jag skapar visioner så gör jag dem i huvudet för om jag försöker sätta dem på papper så blir det ändå inte som den bild jag har i skallen.

    Nu går väl Svante in i värsta slyngelåldern!!! *fniss* Tycker hundar är som värst när de är 1-1,5 år, man tror aldrig de ska bli normala. Å andra sidan så har vår labrador som är 8,5 år snart fortfarande energi till tusen och folk tror hon är unghund... men hon är lite grå om hakan... det är väl bara att inse att hon aldrig kommer lugna sig särskilt mycket, hon är helt enkelt en turbo-labbe! Du skrev ju att ni inte ville åka innan Svante var lite större och ordentligare, men som sagt, för vår del spelar det ingen roll, vi har ju hund själva och vi har möjlighet att sätta er eller vår hund i hundgård eller på annat ställe (i uppvärmda sadelkammaren).

    Nu har vi några dagar kvar i skärgården, sedan åker vi hem, jag får väl ägna mig åt att tvätta kläder och sängkläder i ett par dagar och nästa måndag börjar jag också jobba. Men man får se det som att det är mkt kvar av sommaren ändå, även om man inte är ledig hela dagarna.

    Kram till dig och så klart hunden!!!!

    SvaraRadera
  7. Hejhej!

    Ja det ska vara gott på semestern.
    Jag har inte heller varit så nyttig under tiden som Jocke har haft semester. Det blir det ändring på när han börjar att jobba igen. Själv är jag ju mammaledig ett bra tag till. Skööönt! :)

    Vilken fin bild på Svante! :)

    Ha det så bra!
    KRAM
    /Helena

    SvaraRadera
  8. Vilken goding Svante är!!!

    Och du tecknar ju fantastikt! Men ser man dina målningar så förstår man ju att en skiss är inget för dig: )

    Mari.

    SvaraRadera
  9. Ja, all ledighet tar ju slut nån gång, men ibland kan man tycka att det är rätt skönt att komma igång med lite rutiner igen!
    Jo, det blir lätt att man både äter och dricker mer än vanligt!

    Ditt projekt låter jättespännande!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  10. Hej.

    Tack snälla för titten och kommentaren hos mig =) Blir så glad!!
    Vad mysig ett liten vovvsing =)
    När hösten kommer är det ett steg närmare semestern igen =)
    Smart att skissa upp det innan, som du sa, då är halva jobbet gjort =)
    Ha en fin vecka!!
    Kram Fia

    SvaraRadera
  11. Du har alltid lika spännande projekt för dig, alltid lika spännande att se slutresultatet :-)
    Hoppas din arbetsvecka blir en bra vecka!

    ha det så gott!

    SvaraRadera
  12. Tyckte också byxorna kändes trånga imorse ;O) och det kändes aningen bittert om jag är ärlig... Tur att det regnar och är grått!! Så fint du skissat.

    SvaraRadera
  13. Hej Kamomilla:) Har läst din blogg redan för några månader och tycker hemskt mycket om allt här. Särskilt Svante är helt toppen:D Vi väntar just pä vår familjens första hund, bichon havannais - ännu några veckor och sen kommer han hem!
    Jag har finska som modersmål men tycker om att läsä din blogg så får jag lite övning till svenska med detsamma. (Jag vet att man kan också kommentera på finska men jag ska försöka på svenska.)
    Bilder om ert lusthus var otroligt fina. Stämningen är perfekt, liksom i hela ert hem, som jag så väldigt mycket tycker om! Trevligt att få se hur det går med projektet på övrevången:) Vi bor i ett höghos?/kerrostalo nära havet och centrum av Helsingfors men min dröm sku vara ett gammalt egnahemshus nära havet (och kanske också nära Stockmanns-hih!).
    Sommarhälsningar:D Ann

    SvaraRadera
  14. Heippa ystäväni!! Voi,miten hauskaa kun sulla on taas projekteja meneillään :) Täytyykin nyt seurailla mitä ihanuuksia taas olet suunnitellut yläkertaan.
    Toivottavasti ehditään tavata tällä viikolla. Ymmärrän että töihinpaluu väsyttää,kyllä se siitä taas lähtee sujumaan kun arki alkaa ihan toden teolla niin kotona kun siellä teillä töissäkin.
    Hali!

    SvaraRadera
  15. Ja det är allt rätt konstigt att dessa fyra veckor ska gå så snabbt jämfört med fyra veckor av de andra ;)
    Här återgick allt till det vanliga gängorna idag. Men det är rätt skönt ändå när hösten kommer och man kurar skymning.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  16. Ja, visst är det tyvärr så, men hoppas att din semester varit go! Vilken duktig skissare du är, helt otroligt! Kram Petra

    SvaraRadera
  17. Vilken söt Svante och så spännande det ser ut med dina fina ritningar!Tro vad du har på gång nu?? *nyfiken*...ja det är inte kul då semestern är slut..min är snart slut oxå och inget riktigt sommarväder har vi haft än...man får göra det bästa av situationen! Ha en bra vecka! Kram :)

    SvaraRadera
  18. Jaa, tänk så snabbt allt går då man har roligt ;).
    Svante är så söt, han har nopg tyckt om att ha hela familjen runt sig på semestern.
    Låter intressant med ert nya projekt...Här skissas också på ett som annat ;)

    SvaraRadera
  19. Så där duktig med skissblocket kanske jag skulle bli. Tror du maken jobbar fortare här då? Jag skall prova. Kram

    SvaraRadera
  20. Hej!
    Så duktig du är på att teckna!
    Veckorna går så fort men än har vi nog några vackra sommardagar kvar att se fram emot - trots jobb :)
    Kram!

    SvaraRadera
  21. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  22. Hallo Kamomilla & allersüssester Hund!! Geht es Euch gut? Habe schon lange von Dir nichts mehr gehört :( Hoffe, alles ok! Bei mir geht es sehr gut. Die Haussanierung ist fertig und die X-Fenster sind sehr schön geworden! Schicke Dir ganz liebe Grüsse Kamomilla und umarme Dein Hundi, der ist so süss!!!
    Herzlichst, Lisa Libelle

    SvaraRadera