11 januari 2010

Inte riktigt som jag brukar..

Jag har varit väldigt trött de senaste dagarna och inte haft inspiration till pyssel alls. Det känns ovanligt och tomt att inte ha något på gång, efter en intensiv jul med en massa program. Jag blir nästan orolig för att jag är på väg att bli sjuk när tröttheten tynger så...

För att väcka pyssellusten rotade jag lite bland mina saker. Från prylsamlarväninnan kom det igen ett lass med olika saker strax före jul.Vad jag gör med allt vet jag inte alls ännu, men tavelramen fick komma upp i fönstret ganska snabbt.
Tillsammans med ett järntrådshjärta som jag klätt med en bladgirlang från en loppisköpt och sönderpillad plastig julkrans.
Inget märkvärdigt och bildkvaliteten blev urusel på grund av att kamerabatteriet var fem före tomt. Och kanske någon tycker det är lite väl juligt?
Men jag är nöjd i alla fall. Snart städar jag ut julen och då kan man ju behöva något som piggar upp i vintermörkret. Jag har i alla fall beslutat att fålla kvar julpyntet tills lördagen då vi faktiskt ska ha en sen liten julfest lusthuset! :) Bättre sent än aldrig va? Men granen har åkt ut, den var så torr så det rasslade om den och jag saknade min luftiga glasveranda.
På söndag, efter festen, ska jag nog ta ner julpyntet, det lovar jag...Jag har bara njutit lite extra av det i år!

25 kommentarer:

 1. Jag har också drabbats av nåt, jag vet inte vad, all inspiration är som bortblåst..
  Hoppas den återvänder, snart!

  SvaraRadera
 2. torka efter julen tror jag....jag väntar på mera sol och påsken och när fåglarna börjar sjunga igen...DÅ får jag ny kraft och mera inspiration.

  kram Pia

  SvaraRadera
 3. Inte var det juligt. Jag tycker det var fint jag.
  Hoppas du inte blir sjuk nu innan festen. Tycker det verkar som tröttheten hänger över oss alla. Konstigt egentligen när det är snö och ljust ute!
  Nu har jag varit och tränat på det program jag fick av sjukgymnasten och det känns riktigt skönt.
  Ha en bra kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 4. Väldigt fint hjärta, o enkelt

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att hjärta-kransen är fin. Jag har också gjort en liknande med plastblad - mycket praktiskt och hållbart :-)

  Du har massor med fint här på din blogg!

  Kram,
  Jennie

  SvaraRadera
 6. Många spännande saker du har fått. Du kommer säkert på något kul, när "Kamomilla-inspirationen" börjar verka!
  Jo, men man får väl vara lite trött efter alla helger och du har säkert haft fullt upp. Hoppas verkligen att du inte blir sjuk!

  Så fint med ramen och hjärtat! Jag tycker man kan ha både kransar och hjärtan året runt!
  Men julen ska helt klart ut här också - en lätt match då jag inte haft så mång julprylar här i stan.
  Hoppas att du piggar på dej nu!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Jodå...här är man på g igen med loppisinköp och imorgon alltid min stora loppisdag, häääärligt att få vara som vanligt igen, ha det gott, kramen

  SvaraRadera
 8. inte alls juligt,jag gillar de skarpt :)

  SvaraRadera
 9. Du vet att jag gillar dina påhitt skarpt :)

  Heja-heja Kamomilla!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 10. Hi,
  your header looks like a dream - so beautiful -
  I like the Frame with heart -
  kram - Ruth

  SvaraRadera
 11. God fortsättning! Här har det hänt en massa sen senast.

  Inte alls juligt, bara mysigt med hjärtan i ramen.

  SvaraRadera
 12. Hej! Tyckte det var fint med hjärtat...Vilka roliga saker du har fått, lyckos dig som har en sån väninna ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 13. Hej!!
  Tycker inte alls det är för juligt!! Kanonfint med ramen i fönstret!! Bra idè, får man alltid hos dig;o)
  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 14. Visst är det frustrerande att inte orka eller riktigt ha lust. Det är samma med mig men nu har jag varit till Doc och fått "meducin" så nu hoppas jag på att det vänder. Kram på dej

  SvaraRadera
 15. Spännande att se vad du hittar på ;)
  Jag är också jättetrött hela tiden.
  Kanske det är nåt övergående...hoppas det i alla fall!
  Kram till dig

  SvaraRadera
 16. Hoppas verkligen att tröttheten är tillfällig och att den INTE är ett tecken på att du ska bli sjuk! Hjärtat som du gjort är inte alls juligt utan jättenätt! Började just för ett par timmar sedan plocka ihop julen och konstaterade att jag igen i år borde köpa en till förvaringslåda - jag vet en här hemma som kommer att sucka och stöna över jullådornas antal ;/ (för att vara tydlig är det alltså inte jag :O) )Vila ut och försök få krafter till er fest på lördag!!

  SvaraRadera
 17. Jag tycker om den! :o)
  Vilka fina bilder du har på din fotoblogg, så roligt att se naturbilder.
  Jag tittade på en finsk film igår som heter Promise. Den utspelade sig under andra världskriget och handlade om några unga kvinnor som var lottor, och deras svåra upplevelser. Mycket gripande. Andra världskriget är en tid som alltid gör mig nedstämd. Oerhört svårt att ta in och förstå all den ondska som släpptes lös under den tiden.
  Men filmen bjöd på många vackra vyer från ditt land.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 18. Hej på dig,
  ja inspirationen går i vågor, jag tror man måste få fylla på ide´banken lite mellan varven för att sen fyllas av skaparlust igen!

  Ramar är fina och kan användas till mycket. Du visar ett utmärkt exempel!!

  Må så gott!

  SvaraRadera
 19. man kan absolut inte vara på topp hela tiden, och jag tror faktiskt att de flesta tömt huvudet på idéer till jul. vi får bygga på med nytt förråd under dessa kalla vinterkvällar och komma igen framöver!
  jag har städat bort allt juligt, men faktiskt lämnat kvar mina två lingonkransar som jag gjort enligt samma metod som ditt hjärta. de ser inte alls juliga ut och får hänga kvar ett tag till. lingonbladen har ju inte ens börjat ramla av än...

  SvaraRadera
 20. Här går all inspiration åt till att göra vantmönster nu och att provsticka dem sen. Fast egentligen borde jag sticka några betsällningar som jag fått, men det är inte lika skoj just nu.
  Julen blir nog kvar till helgen här oxå, för jag hinner inte plocka bort den före det. Sen kommer det att bli lite mörkt och tråkigt utan allt ljus som julen ändå ger. Men man får väl hitta nya lösningar på det sen.
  Ha det gott! kramisar

  SvaraRadera
 21. Inte juligt bara fint och mysigt :O) Och låter mysigt med fest i lusthuset också! Det blir säkert toppen!
  Kram

  SvaraRadera
 22. Men nog kan man ju dekorera me hjärtan året om, å inte bara till julen. Inte ska du bli sjuk nu, du bara säkert vilar upp dej lite:)

  SvaraRadera
 23. Tavlan med hjärtat är så fin ,den kan du ha framme hela tiden. Låter mysigt med fest i lusthuset.Vi har inte använt vårt sen oktober, men i februari brukar vi börja vara där igen.Ha det bra och passa på att vila.Kram Kicki

  SvaraRadera
 24. Oj, hoppas du inte håller på att bli sjuk! Ibland måste man väl ha lite pysseltorka för att kunna vara desto mer kreativ senare :)

  Tycker ramen med hjärtat var jättemysig!

  Vi städar också ut julen först till helgen... men jag har ingen sen julfest att skylla på, jag har bara mera tid i helgen :)

  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 25. ..apropå "semlan" - kallas den fastlagsbulle här också och äts med varm mjölk här och där, så heter den också "hetvägg"!!!!:-)

  Självklart ska det vara mandelmassa i , det är ju det göttigaste! Ha-ha!!!

  SvaraRadera