19 september 2010

Godaste maten

Jag hade en långhelg hemma och blev riktigt borskämd av gubben min. Det blev goda middagar varje dag och jag har verkligen njutit! Höst i luften, höst i dukningen!
Ugnsbakad blomkål och broccoli med grisfilé i gräddig sky.
På lördagen blev det griskotletter med rostade rödbetor, rostade morötter och citronstekt lök.

Nu är jag mätt och belåten och redo för en ny vecka!
Kamomilla


Pitkä vapaa kotona ja mies hemmotteli piloille... Ihanaa ruokaa tarjolla harva se päivä ja nyt on kyllä ihana olo :)

Mutta nyt- uusi viikko- uudet kujeet! Eli kouluun!
Kamomilla

19 kommentarer:

  1. Maten såg jättesmarrig ut.
    Förstår att det smakade.

    Ha de bäst !!
    Nilla

    SvaraRadera
  2. Låter ljuvligt gott.. jag älskar griskotletter eller fläckkotletter som vi säger... och rostade rotfrukter... ummm och så ett gott rödvin.. delikat... kram Jeanette

    SvaraRadera
  3. Åh..nam vad gott
    *snålvattnet rinner*

    SvaraRadera
  4. ser såå gott ut, fast så annorlunda än vår (goda, vegetariska) mat :)

    SvaraRadera
  5. Underbara bilder på den fina dukningen och maten som får det att vattnas i munnen! Låter och ser gott ut och dukningen var pricken över i!

    SvaraRadera
  6. Hei kamomilla
    Herlige høstbilder og nydelig mat og vin.
    God uke til deg.
    Klem...Ellen

    SvaraRadera
  7. Är det du eller gubben som står för dukningen ;O) Jättevackert! Och säkert jättegott...
    Ha en bra vecka!

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig helg! Låter smaskens alltihop.
    Ha en fin vecka. Kram!

    SvaraRadera
  9. Oj, oj, oj så fantastiskt gott och mysigt det där ser ut!

    SvaraRadera
  10. Vilka lyxmiddagar:) Kocken tycks gilla att skämma bort dej:)

    SvaraRadera
  11. Vilken kock!! Vilken fotograf!!

    SvaraRadera
  12. Mmm va gott, jag älskar dina bilder, dingar och mat!!! Ser alltid så himla inbjudande ut, får jag bara byta ut grisen mot en älgbit vore det komplett! Vinet såg gott ut, är det det?? Urläcker höstdukning! Mari.

    SvaraRadera
  13. ...ibland blir jag orolig över hur jag skriver numera, "dingar" vad f-n är det: ) när det skulle stå DUKNINGAR, knappt en bokstav rätt...

    SvaraRadera
  14. Vilka underbara maträtter han bjudit dig på ,du verkar ha haft en underbar helg
    Lika underbara bilder
    Ha en bra vecka

    SvaraRadera
  15. Mums vad gott! Härligt att bli bortskämd med god mat och dryck.. =)
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  16. Vilken superkulinarisk helg! Vacker dukning, underbar och maten ser så supergod ut, det vattnas i munnen på mig!
    Och bilderna är ju så fina också!
    Kram

    SvaraRadera
  17. Oj,Oj,Oj värsta restaurangmaten. Fin dukning.
    Gillar de vackra kronorna...

    SvaraRadera
  18. Mmmmmlurps!
    Ungsbakad blomkål och broccoli? Hur gör man det? Låter så det vattnas i munnen. Du har nog KARL till gubbe, som kan laga mat! det är något så enormt härligt att få sätta sig vid ett färdigt dukat bord (nja, själva dukningen är väl inget jobb, men allt det andra) ;)

    Snart har veckan gått och du sitter där åter, vid bågnande bord!

    Kraaamis/Pia

    SvaraRadera
  19. Det ser ju för härligt ut! Blir riktigt hungrig fastän jag nyss åt...
    Har du funderat på att komma på bloggträff till Tammerfors den 2.10?

    SvaraRadera