5 oktober 2010

Mera marknad

Nu ska jag fortsätta med lördagens marknad. Vännen G i Korpo är fantastiskt händig och det är verkligen verkligen synd att hon inte bloggar- för här finns det mycket att visa för världen! Det finns inget hon inte kan!
Jag brukar få beröm för mina betongfat, men tjejer- kolla detta- hon har gjort ett våningsfat av betong!! Hennes man har svetsat en ställning av armeringsjärn och hon har bidragit med de fina faten. Kreativt så man blir tappar hakan!!Hon virkar korgar och väskor också- och armband. Vem skulle inte vilja ha sin minilaptop eller annat i en väska som denna?Jag köpte kumminskorpor och gelé med myntasmak till min gubbe som gillar goda smaker. :) Och när jag skulle gå hittade jag även denna söta fotbadsboll i väskan. :) tack! :)
Många fina ideer har hon, made by G, och jag önskar ni skulle få ta del av dem alla. Detta var bara ett ytskrap...
Kamomilla

Ystäväni G Korppoosta on luova ja todella taitava käsistään. Katsokaa nyt tätäkin kerrosvatia joka on tehty betonivadeista ja raudoitusraudoista. Ihana! Hän virkkaa koreja ja laukkuja, koruja ja tekee vaikka mitä. Harmi ettei G:llä ole omaa blogia sillä inspiroivaa materiaalia olisi vaikka kuinka paljon!

Kamomilla

20 kommentarer:

  1. Onpa taitava todellakin! Tosi kaunista :)

    SvaraRadera
  2. Ååå jag tror jag svimmar...vilket våningsfat!!! wow .. du det skulle jag vilja göra..och så kan jag inte ens göra ett enkelt litet betongfat..snacka om att ha drömmar alltså:)..såg svante i högersidan..såååå söt..ser ut som en liten leksakshund och gosedjur...suck -..nu vill jag ha en valp till..min selma börjar bli till åren och kanske dax att ha nån liten uppiggare til henne:).. ha de gött
    kram//Pia

    SvaraRadera
  3. Vilket våningsfat! Helt suveränt!
    Du får övertala din vännina att börja blogga :)
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  4. Ja vad mycket fint ,det skulle man verkligen vilja se mera av, Jättefint fat
    för att inte tala om väskorna underbara

    SvaraRadera
  5. Å vilket häftigt våningsfat!!!
    Supercoolt. Så mycket fina saker hon tillverkar, din väninna.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  6. Oj så mycket fint! Härligt med kreativa människor :O) Min inspiration ligger på minus just nu... Men idén till badbollarna skall jag låna åt barnen, som länge har tjatat om att vi skall göra just badbomber :O)

    SvaraRadera
  7. Tuo kerrosvati on huippu...innostahan ystävääsi pistämään blogi pystyyn...ehkäpä sieltä löytyis muillekin ideoita ja jopa myytäväksi asti :)

    SvaraRadera
  8. Vauv, vilka härliga handgjorda saker hon gör. Fatet var helt ljuvligt och väskorna helt underbara. En affär där man skulle kunna gå länge och bara njuta av all ögonfröjd antar jag.

    Tack för att vi fick se lite av det vackra!

    Kram

    SvaraRadera
  9. Så härligt med kreativa människor! - Till den gruppen kan du ju faktiskt räkna dig själv också!
    Ha en riktigt skön onsdag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  10. Wau vilket fat och annat vackert:) Kanske du skulle göra ett litet reportage för dina läsare därifrån ;)

    SvaraRadera
  11. Wow säger jag bara, hon är verkligen duktig! Jag tror bestämt att du får försöka få din väninna att starta en egen blogg, för hon verkar ju ha massor av fint att visa upp!

    SvaraRadera
  12. Å det där våningsfatet var verkligen något utöver det vanliga! Det skulle ha varit kul att vara med på den marknaden!

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  13. Kyllä vain on upea tuo betoni-kerrosvatikin!

    SvaraRadera
  14. Så stilig da. Flotte vesker også. Ønsker deg en fin kveld.
    Klem

    SvaraRadera
  15. Ja verkligen! Wow!

    SvaraRadera
  16. Vilket fat...vad synd att hon inte bloggar..får njuta hos dig utav hennes alster, ha en bra dag,,,här har vi regn och rusk, kramen

    SvaraRadera
  17. Så mycket fint du visar! Vilket läckert våningsfat!!!

    Du för övertala henne att börja blogga!

    TACK för titten hos mej idag! Nej, jag har inte köpt ny kamera - tyvärr...:) men jag har bytt mall, där man kan visa större bilder - därför ser det annorlunda ut, samt att jag korrigerar exponering och skärpa i ett bildprogram!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  18. vilken händig kvinna!
    det där våningsfatet är ju alldeles fantastiskt, och de virkade väskorna jättesöta. undrar om min miniläppäre behöver ett nytt fodral i stället för den svarta i konstläder... ;)
    kramis!

    SvaraRadera
  19. OJ vad händigt!!!
    det där våningsfatet var ju inte fy skam!! :D

    SvaraRadera