30 mars 2011

Kaabelrulle

Lusthuset känns större nu när den lilla hyvelbänken står i mitten av rummet. Ett litet sidobord saknade jag så jag tog in min lilla kabelrulle :) Jag tror det kommer att fungera riktigt bra. Man behöver ju lite avställningsyta om man ska njuta av något gott härinne.
Nu är jag, som alla andra också- utled på snön. Låt det blir vår nu pliis....För jag vill sitta i lusthuset och se på våren, inte på snön.
Men sånt är livet- inte mycket vi kan göra åt naturens nycker.

Kamomilla

Huvimajasssa vaputui tilaa kun vaihdoimme pöytää. Nyt kaipasin kuitenkin jonkinlaista lisäpöytätilaa joten kaivoin tämän vanhan kaapelirullan esiin lumenpeitosta. Mielestäni se sopii tyyliin aivan loistavasti ja toimii varmaan hyvin jos täällä halutaan tarjoilla herkkuja tai juomia.     Kamomilla

23 kommentarer:

 1. Indeed spring is overdue now, the winter has been long and cold, the light has moved on but where is spring? Love the lamp table. Hugs, Margie.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin kabelrulle! det måste vara hur mysigt som helst i lusthuset. Tycker också vintern får ge efter nu - det räcker med snö och kallt!

  SvaraRadera
 3. Fin att använda som avlastningsbord.
  Nu har vi haft snö i all evighet känns det som. Får gärna smälta undan så vårblommorna kan komma upp och sprida lite glädje
  Ha en bra dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Längtar också efter annan utsikt än smutsiga snöberg utanför fönstret, och vill sitta i uterummet och kika på gräs som gror...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Klockrent !!! Så snyggt och va härligt med nya nyanser på din blogg! HA de så gott!

  SvaraRadera
 6. Passar bra där och bryter av fint mot det vita och svarta!:) Så läcker din lampa blev i turkos färg!Kram

  SvaraRadera
 7. Vou vilket fint bord... Ja nu är även jag led på snön fast jag är glad att vi haft en riktig vinter i år...
  Ha det gott !
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 8. Vad fin kabelrulle, och jo tack vår nu:)

  SvaraRadera
 9. Ja du. I DET lusthuset skulle jag också vilja sitta och titta på våren. Och hösten. Och sommaren. Och vintern. Ha det bra i väntan på våren/Tant Grön

  SvaraRadera
 10. Ert lusthus måste i sin helhet vara en fröjd för ögat!!

  SvaraRadera
 11. Jättefint! Satt å funderade på ngt likande idag faktiskt, men till vårt vardagsrum... Fast jag har ingen kabelrulle så vi får se om det blir ngn eller inte ;)

  SvaraRadera
 12. Tuo on ihana! Tuollaista minäkin olen haaveillut pöydäksi, se olis kiva :)

  SvaraRadera
 13. Siis meillekin tommottinen, mistähän...

  SvaraRadera
 14. Ni har så fint i lusthuset. Mysigt!
  Härligt med färg i inlägget nedan också. KRAM

  SvaraRadera
 15. Ja tack till våren!!
  Nej tack till snö!

  Har också påpekat för mannen att jag kunde ha en sån där kabelrulle, men han tittade bara konstigt på mig då... :P Vi får väl se då sen ;)

  SvaraRadera
 16. Kabelrullen passar ju perfekt i din lusthus! Supersnyggt!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 17. Så fint med kabeltrumman! Avlastningsytor har man aldrig för mycket av. Jag fick, efter MYCKET tjat, maken att ta hen två kabeltrummor åt mig från jobbet förra sommaren, en större och en mindre. Skulle gärna ha en riktigt stor att ha som trädgårdsbord också, men eftersom de flesta kabeltrummorna är pantbelagda är det inte så lätt att komma över en sån...
  Kram

  SvaraRadera
 18. Passar utmärkt med kabelrullen som sidobord. Ja nu är det bara vår vi vill ha.
  Vilken härlig lampa du visar i förra inlägget!

  SvaraRadera
 19. Här vill vi oxå bli av med snön och börja se lite mera av det gröna o sköna. Men naturens nycker rår vi ju inte på, så vi får lov att bita ihop och bara vänta.
  Ditt nya kabelbord blir nog ett bra avställningsbord. Det är stabilt och som en jätte trådrulle.
  Riktigt läckert!

  Ha det gott! Vi hoppas våren kommer snart. kram

  SvaraRadera
 20. Ja visst är dom käcka och mysiga. När jag läste Kaabelrulle först så läste jag fel...tycket det stod Kanelbulle...hum. Hoppas du får en skön helg kram från Maria

  SvaraRadera
 21. Vi har en sliten hyvelbänk i en arbetsbod på släktens sommarställe. Vi brukar låta potatisen förgro där. Om någon nånsin får för sig att bänken ska bort så vill jag ha den hemma hos mig. Slitna träytor, hack, skåror... så vackert!

  SvaraRadera
 22. OJJJ vilket underbart lusthus!! Har ni byggt de själva också? Växthuset vet jag men detta är också toppen, vad roligt!!
  Du har verkligen känslan...

  Hälsningar
  Diana

  SvaraRadera