4 april 2012

Skimmer

Jag har haft långa sena dagar nu, med mycket jobb och så skola på kvällarna (ja o svar till dig anonym som frågade- jag studerar igen. Denna gång för att få en riktig yrkesexamen i fotografering) När man landar hemma vid  niosnåret är det inte mycket energi kvar för att smyga omkring med kameran. jag krafsar ihop något "från fältet" så att säga.


Denna bild knäppte jag sådär bara på skoj, på förra fredagens hemfotografering. Sen tycker jag om att tvista till det lite i photoshop. Jag gör ingen hemlighet av det- för mig är det viktigaste att bilden tilltalar mitt öga. Andra tycker om naturellbilder. Det är smaksak. :)

Pitkiä päivä nyt, enkä oikein ehdi ottaa blogikuvia. Saatte tyytyä tähän, jonka nappasin viime viikon kotikeikalla. Vähän vääntöä photarissa ja siinä se on. Minä en peittele sitä yhtään, että tykkään muokata kuvia. Minusta on pää-asia että ne mielyttävät silmää. Jotkut taas tykkäävät enemmän "luomukuvista". Minä en. Makuasiahan se on.

16 kommentarer:

 1. Är helt på din linje :) ljuvlig bild, nu har jag beställt photoshop..lightvarianten..hoppas jag blir nöjd, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera
 2. jovisst kan man experimentera med bilder. Det är ju som du säger, en smaksak om man vill ha naturellt eller m twist.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Toivottavasti muokkaat noin kauniiksi kaikki kuvat, huikea!
  Rentouttavia pääsiäisen päiviä!
  Ilona

  SvaraRadera
 4. kaikki käy :))
  ihanat sävyt!!

  SvaraRadera
 5. Ja, du har alltid så fina bilder och med PS kan man ju nästan trolla om man kan använda programmet - själv är jag väldigt dålig på att göra det så jag måste köra med naturella bilder.

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 6. Ååh!!! En sådan photoshop vill jag också ha, som tar allt damm bort och gjör prismorna så där klara!!!! Jag vet ett hem, där det ALDRIG HAR TORKATS DAMM från "den där" kronan! SKAMLIGT!!!!!!

  Men, i morgon swich...till Gdansk!
  Trevlig påsk till dig!!!
  KRaaaam!
  -Pia-

  SvaraRadera
 7. Vackert!
  Det är nog roligt att fixa bilder. Ibland vill jag inte alls fixa, ibland mycket, ibland måste man.. Tycker att bilder tagna i dagsljus gör sig ganska bra som dom är.
  Trevlig påsk!

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild.
  Vad du är duktig som studerar!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 9. Ihania kuvia sinulla :)Mukavaa pääsiäistä kaikille!

  SvaraRadera
 10. Jag hör till dem som tycker man kan mixtra med bilder för att förstärka känslan. Klart man ska, då det finns verktyg för det!

  Åh, jag blev så inspirerad av rivjärnslampan! Tack för den :) Och tack för utflyktstipsen jag fick av dig. Utö ligger nog högt på min lista...

  SvaraRadera
 11. Efter långa dagar är man trött och orkar inte mycket, men tur så lyser i alla fall solen nu igen:) Ha en riktigt skön påsk!

  SvaraRadera
 12. Så vacker bild på vacker lampa!..väldigt vacker header du gjort oxå! :) Glad påsk!

  SvaraRadera
 13. Förut, som naturfotogtaferare, tyckte jag att redigering var "förbjudet", men har sedermera ändrat mig. Smakfull redigering som förbättrar bilden eller dess kvalitet är ingen skam, i mitt tycke :)

  Klistermärkena hittade fram, jo. Tack!! Har ännu ingen färdig plats för dem, men må det inte ska uppkomma nogon passlig plats :) Om inte annars så när övre våningen blir färdig.

  Jag ska nog ta någon dag ledig. Kanske idag, t.o.m. Det är svårt då det finns så mycket att göra, men samtidigt funkar inte hjärnan om den inte får vila ut någon dag emellanåt, och då är det ingen nytta av det arbete man gör, när man inte förstår något längre!

  SvaraRadera
 14. Hoppsan hejsan...taget bara på skoj!!!! Det blev ju riktigt bra!

  Fortsatt GLAD PÅSK/Kram Lussan

  SvaraRadera