10 december 2013

14 dagar

Fatta alltså, 14 härliga dagar tid att njuta!! Visst är det en massa att göra, men jag älskar listor. Det är så trevligt när man får stryka över all det som man gjort! Hur håller du koll på allt du vill ha gjort?


Ajattele, neljätoista ihanaa päivää aikaa nauttia!! Onhan joulussa paljon tekemistä, mutta rakastan listojen tekemistä. Joka kerta kun saa kynällä ruksata kaikki tehdyt kohdat tulee hyvä mieli :) Miten sinä pidät asiat järjestyksessä? 

8 kommentarer:

 1. Of course. Jag har en lista på ingredienser som ska införskaffas (den listan är LÅNG), en för maträtter som ska tillredas och en veckolista där jag ser vad som ska göras vilken dag före dopparedagen. Gillar!!

  SvaraRadera
 2. Hej Kamomilla,
  you are right! Without lists I cannot work. Especially on Christmas it is very important for me, there are so many things to do. You have a very beautiful decoration!
  Nice greetings from Bavaria,
  Manuela

  SvaraRadera
 3. Jag är också en riktig LIST-person...älskar listor! Man måste ju ha listor på ALLT!! Mat-, julklapps- städ-, julkort-, baknings-... jaa massa saker :).

  Ha en fin tid i väntan på julen!

  SvaraRadera
 4. Ja tänk att det bara är 2v kvar!! Har inte alls hängt med i mitt huvud att vi är så nära. Är också en list-människa, men har kommit ifrån det lite. Nu börjar det dock bli dags att planera julkort, julklappar, julmat osv och det brukar innebära en del listor. :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Jag hinner absolut inte med den här julen. (Som om....) så jag har deklarerat för närstående att NÄSTA jul, då ska dom få se på grejor, men att denna evt innehåller dagar av tapetserande o liknande istället för jul-mys. Fast jag är glad om vi kommer på plats utan missöden...
  Listor! Ja de är bra, de. Gula lappar, stora kollegieblad, fina böcker, you name it. Och så har vi nästa års almanacka!!! Tänk så mycket att bocka av..
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 6. Jag är också en sådan listmänniska, får inget gjort om inte jag får stryka över på lista.

  SvaraRadera
 7. Listor är oumbärliga, men jag har ju inte ens kommit igång med att skriva listor. Känner mig som en trasa och har inte hittat julfeelisen alls i år. Föreslog att vi skulle resa bort över julen men det fick inget gehör...

  SvaraRadera
 8. Jag instämmer, helt!!! Listor är allt bra & speciellt vid juletid!! Härliga bilder, i LOVE it!

  SvaraRadera