18 juli 2008

Auktionsbordet

är nu målat (och många gånger) Jag tycker inte att den konstiga lukten helt försvann, men min man säger att han inte känner något. Jag har en näsa som en spårhund så jag är smått nojig när det gäller lukter...Men nog är det väl okej, för jag känner den bara om jag trycker näsan mot bordet... och ärligt sagt hur ofta gör man det? :D
Så här så bordet ut innan:
Nu står det på glasverandan, mellan ena rottingstolen och symaskinen och ser ut som det alltid hade stått där, inte sant?
Katten njöt av sin morgontvätt...Jag avslutar med en bild av rottingbordet, där jag har den härliga glasklockan jag fick av min kära vän, bloggaren med bloggen alegni in office och under klockan finns en söt liten duk som jag fått av prylsamlarväninnan. Jag tycker de passar bra ihop, bordet, klockan och duken.

Det är ganska tyst på bloggen nu, så jag laddar inte heller upp inlägg fullt så ofta som vanligt. Det får bli bara när det känns som att det bubblar ut något ur mig... Allt har sin tid, och när höstmökret faller lär vi nog alla samlas kring skärmarna igen. Men bloggpaus tar jag inte, jag tycker att det just nu är okej att skriva just då när det finns något att berätta. Jag gör långa tunga dagar på jobbet en månad framöver, så man får väl se vad jag hinner med.

Ha en skön helg. Vädret kanske inte är det bästa på alla håll men för min del så njuter jag av en ledig söndag i alla fall, vilket väder vi än får, för lördagen är tung och går i arbetets tecken.

Kamomilla

P.S Tack till alla de som gett mig utmärkelser. Jag skickar dem inte vidare tyvärr, för jag har gjort ett principbeslut att hålla min blogg neutral. Jag hoppas alla förstår, jag klarar bara inte av att välja.

23 kommentarer:

  1. Hej!!
    Men åh så fint bordet blev..
    jag håller med om att det ser ut som bordet alltid har stått där..

    Det ser så rofyllt ut där på din veranda..katten fullkommnar känslan av rofylldhet..

    ha det så bra..
    kram anna

    SvaraRadera
  2. hej goaste Kamomilla!
    ja, bordet ser verkligen ut att ha stått där alltid, så fint det passar in! (Jag kan nästan se dig framför mig att du går och trycker nosen mot bordsskivan när du passerar, men det tycker jag du ska hoppa över, hihi!)

    Jag tycker som du med sommarbloggandet... det blir inte lika mycket som tidigare men det är ändå så roligt att titta till bloggvärlden ibland...

    Kram och hoppas du har härliga sommardagar!

    SvaraRadera
  3. nämen, nu tror jag vi var inne och besökte varandras bloggar nästan samtidigt bara för det, vad kul!

    Kram igen!

    SvaraRadera
  4. Det ser jättebra ut med bordet där!

    SvaraRadera
  5. sant, kamomilla, det är ju inte värst ofta man sitter med näsan fast i bordet. om man nu inte tittat så djupt in i snapsflaskan att man somnat vid bordet, förstås ;)
    fint blev det o passar som gjutet där det står!
    hälsa zaidakissen från hasse (o mig) o ha en skön helg!
    kram!

    SvaraRadera
  6. Så fint det blev ditt bord! Och så rofyllt o härligt det ser ut i din glasveranda.
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  7. Hej!
    Så fint det blev med bordet!
    Hahaha jag är också en spårhund :) Luktar på allt och känner alla möjliga dofter, haha.
    Jag håller på att måla jag med. Chiffonjen som jag fick alldeles gratis! men jag håller på att bli galen för träet tränger igenom färgen så det lär bli mååååånga lager färg innan den är klar. Suck.
    Ha en bra helg trots jobb.
    Kram!!

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Bordet har verkligen hittat sin plats! Mycket fint!

    Ta det lugnt med jobbet och njut av din lediga dag!

    Kram Jojo

    SvaraRadera
  9. Det blev jättefint!!!!!!
    Du har öga för detaljer!

    Må gott!

    //Cissi

    SvaraRadera
  10. Bordet är jättesnyggt...och så är det ju så att man ganska sällan hamnar med näsan rakt mot bordet, och går det så, så lär du inte ska komma ihåg några lukter nästa dag.....

    LOL

    PiaMaria

    SvaraRadera
  11. Så mysigt du har det i verandan, den ser så stor och härlig ut och så skönt att krypa ihop och läsa en bok eller fika där.....mmmmm!
    Hi hi.....jag har också luktnoja, det säger i allafall maken till mig, och det stämmer nog. Vill inte ha några knepiga dofter i min närhet.....usch!
    Jag ser att kissen har det gott därhemma, så söt den är!
    Må väl i sommaren! :o)
    Kramar till dig!
    Kicki

    SvaraRadera
  12. Så fint bordet blev där! Det är nog lite bloggpaus...här och där...du har så rätt i höstmörkret kommer man få ny inspiration! Idag regnar det här och då kan man ju passa på lite....att vandra runt och hälsa på...Önskar dig en skön vecka! Kram fr C

    SvaraRadera
  13. Bordet passade perfekt där i er härliga glasveranda!!

    SvaraRadera
  14. Vilket vackert stilrent bord! Bordet blev fint på verandan, det är alltid bra med avlastningsbord här och där och det gör inget att de är vackra också :)

    SvaraRadera
  15. Hejsan! Apua kuinka ihana tuo sinun lasiverantasi onkaan!!! En voi sille mitään, että tunnen kateuden pistoksia ;-) Pöytä on myös hurjan kaunis.

    Aurinkoa ja lämpöä toivottaen
    M.K.

    SvaraRadera
  16. Ja, det ser verkligen ut som om bordet alltid stått där, passar som hand i hansken!! Underbart!!!

    SvaraRadera
  17. Visst förstår jag. Det var så jag hade tänkt att skriva till dig ändå. Du får utmärkelsen av mig eftersom din blogg hör till mina favoriter men du behöver inte alls dela den vidare!
    Hälsningar, Päivi

    SvaraRadera
  18. Oj vad det blev fint och passar som hand i handske på verandan!

    Du får väl smyga in lite lavendeldoft under bordet om det fortsätter att pina din känsliga näsa =).

    SvaraRadera
  19. Hei du - så flott du har det hos deg. Kanskje jeg tør å legge ut bilder av alle mine rom engang også, men jeg tror egentlig ikke det... :) Bordet ble kjempelekkert! Hanne

    SvaraRadera
  20. Hej!

    Jättefint bord, blir riktigt svartsjuk på alla er som är så händiga. Kanske jag också kan bli det någongång bara jag sätter igång.
    Tack ännu för halsbandet, det var jättefint, har använt det hela veckan i Sverige.
    Sabi

    SvaraRadera
  21. Tuossahan tuo pöytä on aina ollut, eikös? =) Täytyy myöntää, että siitä tuli superhieno ja vaikuttaa lisäksi melko käytännölliseltä, kun alatasolla voi pitää lehtiä jne. Ihana kissa - viimeistelee tyylin ja tunnelman! ;)

    SvaraRadera
  22. Halloj där
    åhhh ska ni skaffa en westie ...
    vad glad jag blir nu..
    det är helt underbara hundar..Nisse är ljuvlig..visst var han enormt busig o livlig som valp,men nu är han en cool gubbe..
    Du måste skriva till mig o berätta när du vet mera !!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  23. Lähetän taas kesäisen tervehdyksen!

    Olen edelleen ajatellut paljon yksilöllistä sisustusta, jossa näkyisi hyvällä tavalla myös elämisen merkkejä. Pidän kovasti tästä ajatuksesta profiilissasi: "Vårt hem ska kännas personligt, varmt, bebott och välkomnande!"

    Lämpöä!

    SvaraRadera