24 november 2008

Besvikelsen

Nu har det snöat och stormat så allt är vitt! Tyvärr betydde det för oss att hemreportaget aldrig blev av, för teamet beslöt att inte starta iväg från Huvudstaden i snöstormen. Jag förstår dem nog, resan skulle ha tagit 4-5 timmar och skulle ha ätit en stor del av det viktiga dagsljuset. Man kan inte kämpa mot naturens lagar, tyvärr. Vi får acceptera det, något annat val har vi ju inte...

Det harmar för alla förberedelser vi gjort, skaffat lite extra rekvisita och städat i två dagar.. Jag hade tagit ledigt från jobbet och vikarie hade fixats. Men men... Nu blev det till att ta vara på dagen i alla fall. Jag smög omkring med kameran för att allt inte skulle vara till spillo. Så nu sätter jag in en hel drös med bilder. Mycket sådant jag visat förut, men det kändes extra skönt att fotografera när allt var så rent. Stig in!







Vi får väl njuta av vinet på tumis då...
...i det nystädade köket.
Den rökta laxen vi tänkt bjuda på blir nog god anyway...




Likaså bra att jag inte åkte till jobbet idag. Besvikelsen har legat som en klump i magen så jag hade väl inte varit så trevlig att jobba med. Istället har Svante njutit av att ha både husse och matte hemma. Zaidakatten har fått vara inne och Svante hade så gärna bett henne med och leka. Men hon ville inte.

Vi bestämde preliminärt att fototeamet kommer i februari då dagsljuset räcker bättre till. Kanske det blir tredje gången gillt då? För de skulle ju komma redan i augusti men då insjuknade jag i tbe och låg till sängs i en månad... Kanske det inte är meningen???

Vi får väl se. Det blev ett långt inlägg men jag kände att besvikelsen måste få rinna av sig. Och det är väl därför man bloggar? För att uttrycka sig själv...

35 kommentarer:

  1. Åhhhnäääee, så synd..men du ska se att det blir kanon bra nästa gång dom kommer !! Det var nog meningen så här...också fick du ju en dag med lilla Svante...inte illa..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. Åh men skit ärligt talat! Så synd!! Förstår att det känns riktigt snöpligt...hoppas det kan bli av en annan gång dock!

    Kram till dig!

    SvaraRadera
  3. Men så tråkigt!! Men som du säger så blir det tredje gången gillt nästa gång, bllir säkert jättebra då! Synd på alla förberedelser, men vilket fint reportage du bjöd på här istället!!
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  4. Hej du vännen!!!! Vad synd att det aldrig blev av! JAg som tänkte idag att du fick besök och fick ditt hem fotat... och tänkte titta in nu på eftermiddagen för att höra att allt gått bra. Och så fick jag istället veta att det inte alls blivit av! Nåja, jag hoppas verkligen det där teamet kommer till dig i februari!!! Jag vill hemskt gärna att det blir ett reportage gjort om dig... vet du vilken tidning det kommer med i, eller är det frilansare som inte har klart med vilken tidning det landar i?

    Här har jag idag betsat mina köksskivor i ebenholts. Det gick sådär, fick pilla en massa och dutta och stryka om, vi har ju en oljad skiva från början. Nu ser det dock acceptabelt ut, så nu väntar jag på torkning och därefter hårdvaxning. Det kommer självklart visas på bloggen sedan...

    Tänker på dig men hoppas ni fick en riktigt, riktigt god lunch och nu njuter av lite rödvin medan nordanvinden tjuter runt knuten.

    stor kram!!!!

    SvaraRadera
  5. Så synd att de inte kunde komma! Förstår att du är besviken!

    Men vilka underbara bilder på en massa nya vinklar och hörn av huset! Roligt att se! :-)

    Hoppas du får en bra vecka i alla fall!

    SvaraRadera
  6. jag "lider" med dig, vännen. jag vet ju hur mycket du såg fram emot besöket.
    det är visst meningen, det kommer att bli perfekt när det väl blir av!
    *kramar om*

    SvaraRadera
  7. Å nej! Förstår att du är besviken:(

    Men om man ska se det positivt så fick du jätterent inför julen, massa vackra detaljer du kanske inte skulle fixat med annars, och jag måste verkligen säga att du har fått det så jättefint med alla detaljer:)
    Jättefina foton!! Kanske de ändå vill publicera ett eller två av de du tagit? Om inte i ett helt repotage, så kanske som en liten notis! Hör dig för!

    Tredje gången gillt säger jag! Och nu håller vi tummarna för februari!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  8. Ånej!
    Jag kan förstå din besvikelse, så som ni har förberett och städat!
    Jag har också blivit tillfrågat om ett reportage, men det har på nåt sätt runnit ut i sanden...:(

    Men jättehärliga bilder bjuder du oss på, och jag kan inte säga det för många gånger, ditt hem är underbart!!!

    Nu hoppas vi bara på att det blir av nästa gång!

    SvaraRadera
  9. Så jätte tråkigt. Förstår att du har haft klumpen påminnandes i magen hela dagen....
    Jag håller tummarna att inget kommer i vägen för reportaget sen i februari!

    SvaraRadera
  10. De va ju nog bajs det där..:( så e det med vinterstormar. Åtminnstone är ju huset dammfritt nu.:)) fina bilder mamsen! :)

    SvaraRadera
  11. Fy va tråkigt för dig. Men vilka underbara bilder du satt in.....bara det gör att jag sitter och njuter mendans rullar mig igenom inlägget. Ser jättefint ut. Hoppas verkligen att det blir av i februari. Förstår din besvikelse...att få vara med i en sån tidning vore en dröm för många av oss inredningsbloggare. I allafall mig......=) Kram på dig och ha en härlig första advent/ Eva-Mari

    SvaraRadera
  12. Det finns en mening med allt som händer så när de kommer i Feb. så blir det ett ännu bättre repotage!!
    Ställ dig på bron och tjut ett Ronja Rövardotter tjut så känns det bättre!!
    Fint har ni då så det räcker och blir över!!!! Ljust och trevligt man kännde sig verkligen välkommen.
    Kram Marith

    SvaraRadera
  13. Nej men fy så tråkigt men du har ju ett sånt urmysigt hem, jag förtår din besvikelse, man laddar ju ganska rejält inför ett reportage, men du gjorde ett toppenreportage själv, du visar såna fina bilder från ett unikt vackert hem!!!! Du har stil, smak och ett sinne för detta, ett jättefint hem har du, det kommer många mer chansr, inte bara i februari! Mari.

    SvaraRadera
  14. Köket, kakelugnen och Svante skulle kunna vara ett separat repotage..

    SvaraRadera
  15. Va fasen med risk för att verka tjatig, men jag hade inte sett din kommentar hos mej när jag skrev dig....

    SvaraRadera
  16. Vad fint du gjort det!! Hoppas, hoppas de verkligen kommer i februari!

    Vad fint ert kök blev!!

    SvaraRadera
  17. Förstår din besvikelse, det är mycket förberedelser man gör inför ett sånt jobb. Men jättefina bilder du visar upp åt oss nyfikna och så blev det en rejäl adventsstädning, alltid något gott.
    Kram Paula

    SvaraRadera
  18. Tekisi mieli puolestasi kirjoittaa tähän muutama voimasana, mutta pidättäydyn nyt tämän kerran. Todella harmillista, suorastaan sääli, että näin pääsi käymään. Koko talon järjestäminen kuvauskuntoon ei ole pala kakkua, joten ymmärrän ilman muuta pettymyksesi. Onneksi sentään saimme nähdä nuo ottamasi kuvat, vaikka ilman muuta olisin selaillut niitä lehdestä. Kolmas kerta todensanoo, vaikka se nyt ei varmaan lohduta yhtään! Rutistus!

    SvaraRadera
  19. Ei ollut itku kaukana aamulla kun viestisi sain...
    Nyt vaan katseet kohti helmikuuta.Siitä tulee varmasti UPEA ja mihinkäs me lehteä tarvitaan kun noin uskomattoman hienot kuvat olet itse valokuvannut :)Ihana koti!
    Nyt saat alkaa nauttia joulunodotuksesta ja ihanan siististä kodista!
    *hali* Annabella

    SvaraRadera
  20. Uj då... känner själv precis hur besviken jag också skulle ha blivit! Men dina bilder är minst lika fina!!! och säkert fick vi ser fler bilder nu än vad som skulle ha rymts med i reportaget...:O) Ni har ett jättefint och mysigt hus!!! Kramar Mia

    SvaraRadera
  21. Trist.... men underbart att få så nystädat till jul och allt. Underbara bilder visar du för oss i varjefalll:)
    Há det gott!
    Lotta

    SvaraRadera
  22. Jag tror också det blir jättebra nästa gång, och att det är någon mening med det... i vilket fall fick vi massor av härliga bilder att njuta av.
    Vilket underbart hem ni har.
    Och Svantisen växer och växer, vad ger ni honom för mat egentligen? Raketbränsle? :-)
    Stor kram!

    SvaraRadera
  23. No voi harmi, että noin pääsi käymään. Mutta olet ottanut itse valtavan ihania kuvia. Teidän koti on kyllä niin kaunis ja tunnelmallinen. Ihastelin noita upeita tapetteja ja vaaleita sävyjä, ja sitten toisaalta kun noissa kuvissa näkyy myös sitten sellaisia lämpimämpiäkin elementtejä. Aivan ihanan näköistä.

    SvaraRadera
  24. Tråkigt! Besvikelsen då man städat och väntat och så blir det ingenting är inte kul!
    Tack för alla fina bilder vi fick se i stället!
    Hon i soppan

    SvaraRadera
  25. Nämen vad ledsamt, förstår att du blev besviken, så spännande med reportage, men vi fick ju njuta iaf av ditt vackra hem!!!En riktig liten busSvante tror jag att du har, ser svansföringen, fniss hoppas på bättre tur, tredje gången gillt vet du ju att man säger, kram

    SvaraRadera
  26. Det var lite allt möjligt med bla vintage-tändsticksaskar jag hade pysslat ihop, kuddöverdrag o änglar...

    SvaraRadera
  27. vad tråkigt, men den som väntar på något gott...
    Du bjöd ju på hur fina bilder som helst:) Ditt hem är underbart.

    Kram Emma

    SvaraRadera
  28. Hej!

    Tredje gången gillt blir det nog...

    Och vilka härliga bilder vi får ta del av... och synd för teamet att de inte får smaka på laxen....

    Tråkigt att de inte kunde dyka upp men det blir säkert ännu bättre i Februari....

    Ha´det så gott!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  29. Voi kenkku........
    Mutta upeita ovat nämä sinun ottamasi kuvat.... ja kiitos, että me saimme nähdä kauniit kuvasi.
    Olen ennenkin sanonut, että kodissasi on mielestäni paljon persoonallisia ideoita joista minä pidän suunnnattomasti, niissä näkyys sinua.
    Mukavaa kesiviikoa!!
    Jaana

    SvaraRadera
  30. Åh nej va trist att de inte kunde komma! Varför åkte de inte redan dagen innan?...Oj så fint du gjort! Kul att vi får se bilder ändå, du har ju gjort såå fint!
    Kram :)

    SvaraRadera
  31. Men så tråkigt och så besviken du ska vara med alla förberedelser! Himla trist!!!!
    Vilken tur att vi får njuta i alla fall!
    Ni har ju ett helt underbart hem! Och huset är sååååå vackert i sin vinterskrud dessutom! Jag kan bara sucka hänfört! Oj, vilket drömhem och så fint ni har gjort!
    Underbara bilder blev det i alla fall i ditt eget reportage!!
    Hoppas att turen är med nästa gång men jag förstår om du inte vågar hoppas igen.
    Åh, så söt Svante är!!!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  32. Åh herrejösses så fint hem du har!!
    Så trist att dom inte kunde komma. Men det är klart är det snöstorm i storstan så ÄR det.

    Hoppas så att dom kan komma i februari - då kanske man får se ditt finfina hem i en inredningstidning sen?

    Länkar dirket till dig - hoppas det är ok? För du har ett helt fantastiskt underbart hem.
    Kram

    SvaraRadera
  33. Äsch va tråkigt! Fast jag tvivlar på att tidningsteamet skulle ha lyckats få bättre fotografier, kanske de kan publicera dina?

    Ert hem är då bland de vackraste och mest stämningsfulla jag vet... Tack för dessa bilder, tittar på dem om och om igen!

    SvaraRadera
  34. Vilket vackert kök du har. ônskar jag hade plats att ha det så. Tycker det är så fint med lantligt kök, och skandinaavisk look. En konstig fråga kanske men: Pratar alla svenska i finland?? Jag har sett flera finska bloggar som skriver på svenska...

    SvaraRadera
  35. Herrejösses så fint ni har det :) Var bara kommentera det här gamla inlägget..
    Har reportaget redan varit i tidningen? Och i vilket isf?
    Kram Mia

    SvaraRadera