21 februari 2009

Än kan man tända ett ljus...

Tack till barnens faster, för denna underbara ljuslykta jag fick! Ikväll, när huset är nystädat ska jag sätta mig ner i fåtöljen med ett glas rödvin, lyssna på musik och njuta av det fina skenet från lyktan. För än kan man tända ljus om kvällarna. Än är det vinter...
Värm er i mörkret, längta inte för mycket till våren... Vi får väl passa på att njuta av en vinter som faktiskt för en gångs skull erbjudit snö och isar! Tids nog hinner vi gräma oss över svarta vintrar, för de lär nog komma. och då först känns vintern mörk och ändlöst lång, det kan jag lova..

10 kommentarer:

 1. Vadå snö????Här har vi inte haft någon underhela vintern utan det har mest varit november, så jag har tyvärr inte fått njuta utav någon vit vacker vinter, så här längtas det verkligen efter vår, vilken fin lykta du fick så rar med spetsmönstret, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera
 2. God eftermiddag!

  Gud vad mysigt det låter...sitta i fåtöljen, dricka ett glas vin... det borde jag snart kunna för jag håller på att sluta med nattamningen :) Ett glas lär ju hinna gå ur kroppen på 12 timmar tycker jag! Jo jag vet, jag tar hellre det säkra före det osäkra.

  Fin och stämningfull bild. Hoppas det blir en skön kväll!

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej..så gött det lät du lilla kammomilla:)..njuta..ja det är nåt vi ska göra..och det gör jag nu...jag har en go efterrätt som väntar på mej efter att jag har åkt skidor i ett snölandskap..härligt..och en go middag på detta..så ..njuta det kan jag..väldigt fin ljuslykta..tror bestämt jag ska ta och tända lite ljus jag med..må så got..kram..PIA

  SvaraRadera
 4. Det där lät riktigt skönt och är precis faktiskt det jag ska göra ikväll, sätta mig med ett glas vin SJÄLV och bara njuta.. =) Ha en trevlig kväll!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Juuri noin pitää kevät ottaa vastaan, pikkuhiljaa talvea hyvästellen, nauttien vielä pimeistä illoista ja kynttilän luomasta hämärästä valosta :)

  SvaraRadera
 6. vilken fin lykta.
  jag har nog väldigt svårt för att njuta av vintern. jag vill bara att den ska försvinna o aldrig komma tillbaka...

  SvaraRadera
 7. Du har så rätt! För visst är det vackert när solen lyser, snön glittrar och det är ett par minusgrader.. och så hör man hur småfåglarna har börjat kvittra i träden! Då får man en föraning om våren.

  SvaraRadera
 8. Lyktan var verkligen jättefin och visst har du rätt att man ska njuta av den årstid det är och ta till vara den inte alltid vara på väg till nästa. Jag har haft bloggpaus men nu är jag igång igen.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Vilken söt lykta! Ja nog ska man njuta av vintern nu då det äntligen blev vinter!
  Jättefina smycken har du gjort igen också!

  SvaraRadera
 10. Hej hej! Ja, här har vi haft riktig vargavinter nu i över en vecka, men igår slog det om. Det kom några cm nysnö och så idag töar det, vi har såååååå mycket slask idag, jag kunde knappt gå på landsvägen med M i vagnen (vi blev nedstänkta totalt av varje bil, otäckt).

  Så när det har varit kallt här har vi eldat och tänt ljus och det har inte varit några vårkänslor direkt.

  Det var verkligen en vacker ljuslykta. Man kan nog aldrig få för många lyktor eller ljusstakar... ;-)

  Kram till er och hoppas ni har det bra!

  SvaraRadera