25 juli 2011

Cafe´Regatta

Ja, nu är jag hemma igen, efter resan till Helsingfors. Syrran och hennes man tog mig på sightseeing till intressanta ställen! Bland annat besökte vi detta söta och galet tokroliga cafe´ som var fyllt med roliga skyltar och knasiga detaljer. Ett tips för dig- besök detta ställe om du åker till Helsingfors! Det ligger vid havet, med underbar utsikt över böljan den blå! Med ett "klick" blir bilderna större!



Kika också gärna in i den förnyade FOTOBLOGGEN
Kamomilla

Kotona taas ihanan reissun jälkeen! Sisko ja hänen miehensä veivät minut kierrokselle Helsingissä ja kävimme tässä ihanassa Regatta-nimisessä kahvilassa. Todella hauska paikka, täynnä jänniä yksityiskohtia ja hassuja tekstejä siellä täällä. Näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka! Suurenna kuvia klikkaamaalla niitä yksitellen!
Kurkka myös uudistettuun Valokuvablogiin!
Kamomilla

10 kommentarer:

  1. Vilket härligt café! Tala om färgstarkt!
    Ha en fin vecka!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Kuulostaa ja näyttää kyllä hauskalta paikalta! Ja tekstit on kyllä hassun hauskoja :)

    SvaraRadera
  3. Vilket härligt ställe! :) Och vilka fina foton du tagit!

    Hoppas du njuter av sommaren!

    En stor kram, Linda

    SvaraRadera
  4. Så sant, så sant...förstår att du blev salig..verkar vara ett helt underbart cafe´ det här också. Ser väldigt roligt och intressant ut. Var exakt ligger det..skall antagligen åka med dottern till Helsingfors i augusti..kanske man eventuellt sku göra en avstickare dit :-)

    SvaraRadera
  5. Nej barn var inte det lättaste att fota håller jag med om men det blev några bra som tur var. Känner mig riktigt nöjd trots allt men i efterhand ser man ju alltid grejer man skulle vilja förändra. Får komma ihåg det till nästa gång :)
    Om jag inte har sagt det innan så måste jag bara säga vad roligt jag tycker det är att du funnit en så bra bana i livet med ditt fotograferande. Så härligt och inspirerande. Jag är en trogen följare :)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vilket härligt och lockande ställe! Vem kunde ha trott att det finns i Helsingfors?!

    SvaraRadera
  7. Oj, så fint! Förstår att det var trevligt!:)

    SvaraRadera
  8. det cafeet måste ju besökas!
    färggrannt och fint!
    susanne

    SvaraRadera
  9. Det där caféet verkar verkligen charmigt och originellt! Vilka roliga skyltar dom har överallt! Ska försöka komma ihåg det ifall vi har vägarna förbi där nåt tag

    SvaraRadera