3 oktober 2011

Höstpynt

Dagarna rusar iväg. Hur går det så fort? Bäst att höstpynta på terassen för rätt som det är så är det dags för julpynt ;) Man hinner inte med i svängarna här...

Mitt pynt var nästan gratis. Det mesta hängde i knutarna från förr, och cykeln kom mannen hem med en dag. Jag vet att du har letat efter en sån sa han, och flinade nöjt :)

Päivät vilisievät ohi ja hädin tuskin pysyn vauhdissa mukana. Terassi on koristeltu ja voin vain todeta että ihan pian on joulukoristeiden aika...
Tämä kokoonpano oli lähes ilmainen, sillä suurin osa tavaroista lojui nurkissa ennestään. Pyörän sain lahjaksi mieheltäni. Hänellä olikin tyytyväinen ilme sinä päivänä kun hän toi sen kotiin, sillä hän tiesi miten kauan olen sellaista pyörävanhusta etsinyt...

19 kommentarer:

  1. En härlig header igjen! Jättefina bilder med höststämning! ;)

    SvaraRadera
  2. Så fint! du borde styla vår gård också känner jag - här finns skrot och sånt, men dom ordnar sig aldrig sådär fint som du fixar!

    SvaraRadera
  3. Ja, det säger bara swooosh och så har vi 4de advent :)
    Gillar gratis pynt, blir väldigt fint det med!

    SvaraRadera
  4. Saanko kysyä yhtä asiaa :) Miten pölyjen pyyhkiminen ja yleensä siivoominen onnistuu, kun sulla on niin paljon pientä tavaraa siellä ja täällä? En tarkoita mitään pahaa :)

    SvaraRadera
  5. meillä olis kaks vanhaa pyörää jemmassa, tarttiskohan munkin niistä tuunailla jotain kivaa :)
    ihanan syksyiseltä näyttää terassisi!
    mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!
    minä täällä jo kuumeisesti mietin tulevaa koitosta :))
    jaana

    SvaraRadera
  6. Anonyymi- tässä sinulle vastaus. ( ja en pahasty kysymyksestä-ihmettelen vain että Miksi sitä aina kysytään? ei tää mikään hamsterikoti kuitenkaan ole)

    Meidän kodissa ei ole sen enemmän tavaroita esillä kuin muillakaan. Paitsi keittiössä. Siellähän meillä on avohyllyt. Kun kaikki jauhot ja muut ruuat on lasikpurkeissa, on niitä tosi helppo työntää syrjään ja pyyhkiä hyllyt, ja sitten purkit. Likaa kertyy ehkä eniten siihen pikkuhyllyyn joka on hellan vieressä joten sen pyyhin ehkä vähän useammin.

    Normaalisti pyyhin pölyt kerran viikossa, ikean pölyhuiskun avulla. Sujuu vallan mainiosti. ja kuten sanoin, tavaraa ei todellakaan ole sen enmmän kuin muillakaan?? Olen aika monta kotia työni takia nähnyt ja voin käsi sydämmellä sanoa että juu ei, ihan normaali tavaramäärä meillä on.

    Avohyllyt keittiössä saa sen ehkä näyttämään siltä, mutta voin kertoa että tämä on siistimpi systeemi kuin se, että kaapin sisälle kertyy vaikka mitä... Avohyllyillä olevat astiat ovat ihan joka päivä käytössä joten ei sinne mitään pölyä edes ehdi kerääntyä. Meillä on vähemmän astioita ja ruokapurnukoita kuin monella muulla- ne vain sattuvat olemaan esillä. En ole mikään siivoisfriikki joten kerran viikossa pyyhin normaalipölyt ja keittiön avohyllyt kerran kuussa.

    Yritin oikein ulkopuolisen silmillä katsoa kuvia kodistani ja ihmettelen vaan että missä ne hurjat tavaramäärät on? ja totesin että juu, ehkä se keittiö sitten tekee sen vaikutelman..Niin ja sitten taululistat kontikonttorissa. Mutta ei sekään ole mikään erikoisen vaikea kohde.

    SvaraRadera
  7. Åh, så mycket vackert höstpynt! Du kan verkligen både arrangera och fota!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  8. Härliga höstbilder...man blir så glad av dem!!

    Häslningar Kristina

    SvaraRadera
  9. Pölyistä en välitä hölyn pölyä, kunhan vaan on nättiä, kuten nyt tuo sinun pyöräasetelmasi! Minullakin on vanha Huskvarna, mietin voisiko sen ottaa sisään jonnekin kaunistuttamaan, kun meillä ei terassiakaan ole...
    Eija

    SvaraRadera
  10. Du kan du! Jättefin header oxå! Du borde jobba som stylist vid sidan av fotandet, hos oss skulle du åtm ha jobb ;)

    SvaraRadera
  11. vad god jannes korv ser ut!
    jag har ännu inte kommit mig för att höstpynta. får se om det ens blir av i år, jag brukar vara lite dålig på det ;)

    SvaraRadera
  12. Väldigt vackert! Du kan du!

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Jag beundrar din header varenda gång jag är in hit!
    Där fick jag ett bra tips på verandapynt :)

    SvaraRadera
  14. Amazing decorationa and photos!

    Have a nice day.

    SvaraRadera
  15. Ååååååååh, så underbart vackert du har det på terassen!!!! Ja, det gäller nog att passa på att samla på julpynts material i år i tid! I fjol blev allt under snös!

    Ha en inspirerande tisdag!
    Kramar!

    SvaraRadera
  16. Godmorgon

    Njuter av att titta på dina fina billder, du är bara så duktig på att fota:))
    Skulle också gärna vilja ha besök av dig till makeover i mitt hem:)), men det är nog lite för långt till Danmark, ha ha ha

    Kram kram på dig och ha en riktig fin höstdag, kram från Åsa

    SvaraRadera
  17. Såååå vackert!!
    Höstkram Marith

    SvaraRadera