2 januari 2014

Små steg

En del av julen har flugit ut, (granen flög ut igår) men jag får hålla mig kvar i stämningen ett tag än, för i lördag ska jag ut på en arbetsresa för att och göra ännu ett julreportage. Jag tröttnar aldrig på det! Att förmedla julstämning är en av de bästa saker jag vet, men resandet är inte alltid så skoj, tyvärr.


Osa joulusta on jo täällä raivattu pois (kuusi lensi ulos eilen) mutta saan pysyä tunnelmissa vielä jonkun aikaa sillä lauantaina on taas joulukuvausten aika.Työreissu siis tiedossa.  Joulukuvauksiin en  kyllästy ikinä, se on varsin mieluista puuhaa. Matkustaminen sen sijaan on kyllä aika raskasta.

6 kommentarer:

 1. Superfina Cotton Ball Lights! Var hittar man sådana?:)

  SvaraRadera
 2. Jag köpte mina på Adalmiinan Helmi i Paimio. Googla på happylights så hittar du säkert en återförsäljare!

  SvaraRadera
 3. Joulukuvaukset kuulostaavat mielenkiintoiselta ja tunnelmalliselta :)
  Ensimmäinen kerta kun itse tahtoisin pitää joulukuusta vielä monta päivää, yleensä se saa lähteä melkolailla heti joulunpyhien jälkeen.
  Hyvää alkanutta vuotta!

  SvaraRadera
 4. Förstår att det inte alltid är så roligt att ge sig ut på vägarna. Men lite kul kan jag tänka mig att det är att träffa alla trevliga människor på de fina ställena du besöker. Köpte Drömhem förresten... urfint reportage o bilder
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Den där färgen på min Irislightslinga har jag också, den finaste om du frågar mig!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig nyårsafton ni hade och tänk, att ha en alldeles egen kock dessutom! Det ser otroligt gott och festligt ut!

  Här är den lilla julen kvar ett tag till, jag har inte så mycket pynt.
  Vilken härlig bild du visar!

  Kram
  Lisa

  SvaraRadera