5 maj 2014

Egen vildjäst

Jag glömde nämna i brödinlägget att brödet var bakat med vildjäst. Som synes så funkar det utmärkt. Läs mer om vildjäst HÄR










Unohdin eilen mainita että leipä oli kohotettu villihiivalla. Hyvin toimii!

5 kommentarer:

  1. Villihiiva, uusi tuttavuus tuollainen!!?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Laitoin linkin tuonne ruotsinkieliseen tekstiin mutta täältä löytyy suomeksi tietoa: http://www.martat.fi/ruoka/ruokanurkka/2012-02-15-11-44-19villihiiva/

      Tässä miehelläni siis aprikoosista tehty villihiiva

      Radera
  2. Villihiivasta en tiedä mitään, mutta sen tiedän, että nyt löysin tosi kauniin blogin! Jostain syystä en ole tänne aiemmin eksynyt, mutta nyt saat yhden uuden vakkarilukijan :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kiva kuulla Suvi! Tervetuloa!

      Radera
  3. Vildjäst är suveränt att baka på, jag brukar sätta en sats varje sommar (har svårt att få igång den den kalla årstiden). Då bakas det levain så det står härliga till ;-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera