7 juni 2010

Platsbyte

Som jag tidigare berättat flög skrivbordet ut till bastukammaren. I och för sig lite tråkigt för jag tyckte det var vackert där i vardagsrummet. Men ack, vad gör man när det inte flyter i systemet? På något sätt måste problem lösas och detta var det bästa vi kom på i det här fallet. Vardagsrummet känns dessutom mycket större nu.Det är viktigt för både mannen och mig att hålla alla papper i ordning och det känns också att det rum som är ämnat för avkoppling verkligen inte ska påminna en om arbetet. Så nu är skrivbordet ute och skänken har övertagit skrivbordets plats. Eftersom jag ändå läser många bloggar och också bloggar själv och mannen ibland tillbringar tid vid datorn så beslöt vi att ha kvar en liten datahörna i vardagsrummet i alla fall så man inte behöver springa ut till bastukammaren varje gång man behöver datorn.Det lilla symaskinsunderredet som jag haft på glasverandan fick bli litet datorbord. Just passligt luftigt och litet så det inte stör. Sadelstolen ska flytta ut i kontoret och ersättas med en mindre sadelstol. När jag väl vant mig vid dessa ergonomiska fulingar så kan jag inte tänka mig att sitta på nåt annat när jag jobbar vid datorn :)
Nästa gång blir det bilder från hemkontoret.
kamomilla

Kirjoituspöytä muutti ulos ja tilalle tuli senkki... Kaipaan kyllä sitä kirjoituspöytää ja olkkarin edellistä kokonaisuutta mutta minkäs teet kun systeemi ei pelaa? Sitäpaitsi olkkari on rentoutumista varten ja se oli varsin mahdotonta kun työt muistuttivat olemassaolostaan tuossa ihan vieressä koko ajan. Yrittäjä-aviomies lähes hukkui paperipinojen alle ja ratkaisu oli tehtävä aika pian. Nyt senkki viihtyy tuossa nurkassa ja kirjoituspöydän tilalle laitettiin pieni tietsikkanurkkaus joka ei kauhesti syö lattiatilaa. Ihan ok ratkaisu joka toimii varsin hyvin. Ensi kerralla tulee sitten kuvia kotikonttorista- eli saunamökistä. Kamomilla

20 kommentarer:

  1. Det blev ju så fint så, nu väntar jag bara på bastubilderna :)

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för detta! Jag har i månader gått och grunnat på om jag ska ta ner trampmaskinen och göra ett litet "datorbord" av det här i mitt vardagsrum! Nu ser jag hur det kan bli! Min trampmasin är iofs komplett, men sånt kan man ju ändra! Hm...nu fick jag riktigt mycket myror i huvudet!
    Så fint det blev!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Hei Kamomilla :)

    Kotisi on todella kaunis ja persoonallinen.
    Tykkään todella paljon.

    SvaraRadera
  4. Fint det blev det...:D hoppas du har en bra dag, kram

    SvaraRadera
  5. vad luftigt det blev där bakom stolarna. jag var orolig för att hela kontoret med dator och allt skulle flytta ut, men nu när jag ser ditt lilla datorbord är jag så nöjd, så :)
    kramis

    SvaraRadera
  6. Det blev fint! Vi har ju också datorn på ett symaskinsbord men hos oss funkar det inte riktigt då det samtidgt ska serva jobbet - för litet plats. Det är däremot säkert helt perfekt då det "bara" ska fungera som läsa-bloggar-eller-surfa-på-internet-bord!
    Snyggt i alla fall!!

    SvaraRadera
  7. Åh va jag gillar din stil, smakfullt och personligt!! Mari.

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad bra det blev. Jag har själv två symaskinsunderreden över från min butik så nu fick jag lite idé kring vad jag kan använda dem till. Toppen! Ha det gott.... Marie

    SvaraRadera
  9. Vad fint det blev med symaskinsbordet som databord
    Jättebra ide

    SvaraRadera
  10. Så fint du har det!!
    Det är så roligt och titta in hos sina blogg-vänner
    hur alla har det
    lite då och då:)

    Jag älskar den wabi-sabi stilen som du har.
    Ha en bra vecka!
    Kram annaleena

    SvaraRadera
  11. For en herlig blogg du har, har lagt meg til og følger deg videre.
    Camilla

    SvaraRadera
  12. Så bra att du fick en fin bloggplats i vardagsrummet !

    SvaraRadera
  13. Halloj vännen !!
    Åhhh så fint..och vilken fin blogg hörna du har !!
    Vet du, snart åker jag iväg med Nisse, han ska trimmas, han är som Svante, gillar det inte alls, efteråt är han helt slut stackaren !!
    Ha det gott
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  14. Blev ju riktigt bra det där!
    Å arbete skall man nog hålla en viss distans till.

    Kramisar

    SvaraRadera
  15. Jag vill önska dej LYCKA TILL med den väg du väljer att ta. Spännande att helt byta yrke, samtidigt som jag läser att du har ont osv och det låter ju inte alls bra. Hoppas att allt ordnar sej för dej.

    och du...vilka fina bilder du visar. Den där klockan skulle jag vilja ha.
    KRAM

    SvaraRadera
  16. Riktigt luftigt och fint!
    Du har rätt i att man inte borde ha jobbet i vardagsrummet :)
    Hos oss står en laptop hela tiden på köksbänken, centralt och nära till hands.

    SvaraRadera
  17. Vilken vacker skänk ni har. Och ett sånt passande skrivbord.
    Hoppas du har en bra kväll.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  18. Hei kamomilla
    Nå er det lenge siden...du har nydelige bilder som vanlig. Databord av symaskinbord var fint, jeg har laget plantebord ute av mitt sybord.
    god uke til deg.
    Klem...Ellen

    SvaraRadera
  19. Tycker det är så kul att läsa din blogg. Jag älskar inredning. Modigt av dig att skriva det där personliga inlägget också. Jag har precis flyttat till Stockholm jag. Blivit sambo med min kille. Härligt :)

    SvaraRadera
  20. really nice blog!!!
    really nice photos!!!
    thanks from Spain

    SvaraRadera