21 juli 2010

Tomt?

Det varma vädret har gjort mig slö. Inga nya ideer pluppar upp och jag tycker min hjärna har stannat. Jag är så van att alltid göra nåt skoj, att alltid ha något på gång så jag nästan tror att det är nåt fel på mig...Skulle vilja men det är som jag inte får tag på nåt alls. Det känns bara tomt.
Det är väl bara att vänta, det går säkert över. Det är väl bara att passa på att njuta av senaste Lantliv. Denna underbara tidning som aldrig lämnar mig besviken. Jag känner mig så innerligt glad att jag fått göra några reportage till Lantlivs finska version. Det känns som en dröm!
Detta underbara hem som var med i nyaste numret av Lantliv, det gillade jag skarpt! Vackra färger i harmoni med varandra, lagom personligt och med många fina detaljer.

Helst hade jag väl njutit av tidningen ute i sommarparadiset med måsarna som sällskap, men det går inte just nu. Istället går jag här och spänner mig lite smått för den magnetröntgen jag ska på imorgon.
Det är bara att gilla läget. Såhär är det just nu. Men jag längtar helt sjukt efter inspiration och nya ideer!!
Kamomilla
Kuumus on tainnut sulattaa aivoni sillä siellä ei tunnu nyt tapahtuvan mitään... Kaipaan ideoita ja inspiraatiota, haluan tehdä jotain! Mutta mitään ei tapahdu. On vain odotettava. Kyllä se sieltä vielä tulee.
Huomenna magneettikuvaukseeen. Olisin mieluummin mökillä lokkeja katselemassa mutta minkäs sitä voi... Kyllä tämä vielä iloksi muuttuu. :)
Kamomilla

30 kommentarer:

  1. Om det är tomt hos dej..då är det knökfullt hos mej..där är såå mycket ideér så det stockas!!..Har för mycket..blir nästan stressad av mej själv..:)Ska bara och ska bara..och så är det full frås..sen om allt är helt ok det är en annan sak de:).. Magnet kameran..inget som man vill göra så där gärna.. jag har gjort det två gånger...för att kolla om det var att jag hade miers..vet inte hur det stavas..men yrselnånting..för tinnitusens skull... men det var inget..men där emot fann de nåt annat!!..så nu får jag gå och kolla detta då och då.. men gör som jag..jag gjorde nån slags metitation:)..och vips så var det klart..45 minuter försvann....JA lantlvi är en superbra tidning...kul att du fann den...ha de gött och lycka till i morgon..
    kram..Pia

    SvaraRadera
  2. Man måste få tid att njuta och bara vara ibland också. Så en stund med Lantliv låter skönt.

    Ska tänka lite extra på dig i morgon. Förstår att det inte är det allra roligaste med magnetröntgen. Pias tips med meditation låter bra.

    Sommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  3. Halloj vännen !!
    Ibland är det ju så..att inspirationen tryter, man behöver lite vila då och då..men jag vet hur det är..man vill ha nya ideer hela tiden, så är vi ju många av oss bloggare..Hoppas nu att magnetröntgen går bra, det gör den..jag såg ju att du skrev att din värk är bättre nu, och att du ska börja studera !! Sååå glad jag blir för din skull !!
    Lite kul att få höra lite från er renovering av köket, att ni hittat skåp som inte gick att använda..jaa du ser, man får sina överraskningar då man håller på med gamla hus..nu hoppas jag ju att vi inte stöter på nåt mer i vår renovering..
    Ojj, så lilla Svante har ont i örat, Nisse hade ju under en kort tid inflammation i ett öra, och sen i nästa öra..ujjj, då var det synd om honom..men nu är det bra !!
    DEt blir bra på en dag redan med medecin..
    Ha det gott
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  4. Camilla hohoi!
    Duracell-puputkin joutuvat välillä vähän pysähtymään ja lataamaan pattereitaan!- Joten...
    Voimia kuvaukseen, toivottavasti antaa varteenotettavia vastauksia, helpottaviakin, ainakin lisätietoa, jotta saat parempaa apua vaivoihin!
    Toivon niin!
    Nautitaan lämmöstä, vaikka se pehmentäisikin! Kuvitellaan vaikka viime tammikuun pakkasia, niin eiköhän aivotoiminta elvy!!!
    Lämmöllä - Simmu -

    SvaraRadera
  5. även här går hjärnan på lågenergi..den fungerar inte riktigt i värmen..passa på då o njut o lantliv är ju ett väldigt trevligt sällskap :.Lycka till imorgon kommer att tänka på dig <3
    kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Toivon sinulle magneettikuvaukseen rohkeutta ja voimia!
    Täällä Itä-Suomessa ei ole niin kuuma enää, maalausprojekteja ja nikkarointia jaksoi jo tehdä niin ettei koko ajan tippunut hiki nenänpäästä.

    SvaraRadera
  7. Voimia sinulle kuvauksiin!! ♥

    SvaraRadera
  8. Känner igen mig i det du skriver, väntar på inspirationen att pyssla igen..det lossnar inte riktigt, men snart hoppas jag.
    Åh, finska Lantliv ser ut att vara lika underbar som den svenska! Jag får be mor min köpa ett exemplar så jag får se om det finns en anldening till att eventuellt prenumerera på den..
    Jag håller tummarna på att det går bra för dig!

    SvaraRadera
  9. Ja, Lantliv är inte dum.
    Hoppas att det går bra på magnetröntgen imorgon.
    Positiva tankar och kram till dig!

    SvaraRadera
  10. Allt har sin tid:) vila sin och kreativiteten sin....lycka till med magnetröntgen! allt gott!

    SvaraRadera
  11. Jag har haft samma känsla en längre tid nu... inget piffande hemma, inga projekt, nog några idéer men ingen ork att ta itu med dem. Idag kände jag dock en liten handarbetsgnista komma och jag påbörjade lapptäcket som jag haft i tankarna....ett dryyyyygt projekt :)
    Hoppas magnetröntgen går bra imorgon och att det inte visar några otrevliga överraskningar. Håller tummarna för det!
    Jag har skickat in en prenumerationsblankett för finka lantliv men inte sedan hört något på länge länge....hoppas det nått redaktionen. man blev ju dessutom lovad ett snyggt quiltat täcke ;) Så jag kommer att hålla koll på ALLA dina projekt i tidningen. SKOJ!!
    Måste ännu berätta till min förvåning att idag då jag loggade in på fb så hade jag som så ofta förslag på vänner. Döm om min förvåning när jag ser ditt foto där (kände ju genast igen det från bloggen :) )....Hur är det möjligt? Nästan som spökeri.... Kram

    SvaraRadera
  12. Jag är säker på att din inspiration kommer när du minst anar det.
    Jag har länge saknat pysselinspiration, men i dag såg jag något som fick mig att längta efter att pyssla lite :)
    Önskar dig lycka till inför morgondagen! Kram Kicki

    SvaraRadera
  13. jAG TROR IDEERNA KOMMER EFTER VÄRMEN NU FÅR MAN VARA LAT O NJUTA AV VÄDRET, VI SKA BYTA KÖK, MEN JAG LIGGER PÅ STRANDEN O PLANERAR KÖKET I HUVUDET, LYCKA TILL MED RÖNTGEN

    SvaraRadera
  14. Ja,vilket fint reportage det var! Jag har också njutit av det!
    Slö är jag också, pustar i värmen och orkar inte mycket -hjärnan känns helt kokt .....eller nåt!!!

    Men, kanske är det meningen att vi ibland ska varva ner ordentligt, när inget annat känns rimligt!?
    Fortsätt att slöa - tids nog kommer idéerna!
    Lycka till med röntgen!
    Kramar
    Lisa

    SvaraRadera
  15. Det kan inte rymmas både oro och inspiration i hjärnan på samma gång... Du ska se den kommer tillbaka väldigt snart ;)
    Håller tummarna för att din undersökning ska gå riktigt bra!
    kram!

    SvaraRadera
  16. Hallo liebe Kamomilla! Wir hatten ja ewig kein Kontakt mehr :( Ich hoffe, dass es Dir besser geht? Ich habe es im letzten Post nicht gut verstanden... du warst krank? Jedenfalls wünsche ich Dir eine tolle Zeit und viele, viele tolle & kreativen Ideen! Das gibt's manchmal, dass unser Gehirn ein bisschen leer lauft :)
    Schaue immer wieder in Deinem Blog und es gefällt mir sehr! Alles Liebe, Lisa Libelle

    SvaraRadera
  17. De är som om "pressen" på kreatviteten är större på sommaren,man "ska" må så bra och njuta och vara glad,men som du blir jag oerhört trött av värmen. Vill helst ligga under dagarna,men med barnen kommer jag inte undan så lätt. Men som sagt,man måste ju låta sig vara i det man är. Och du,att oroa sig,hjälper inget,de e som gungstolen,man bara gungar och kommer ingen vart! KRAM

    SvaraRadera
  18. Din inspiration är så djupt rotat så den vilar sig bara lite i värmen och kommer nog snart igen.... ja, jag såg det hemmet också, snyggt och personligt! Mari.

    SvaraRadera
  19. Det kommer når det kommer:)
    kos deg og slapp av så lenge...
    eddaKlemmer

    SvaraRadera
  20. Lycka till imorgon. Som nån skrev... det går inte att vara kreativ och orolig samtidigt. Hämta kraft inför morgondagen så ska du se att det kommer tillbaks. Själv har jag ont av värmen och fukten och längtar så till hösten, som är min kreativaste period.
    kram
    elsamarianne

    SvaraRadera
  21. Du har så mycket annat just nu att fundera på, inspirationen kommer nog när det lugnar sej. Njut av lugnet, det varar nog inte säkert så länge:)

    SvaraRadera
  22. Fina bilder visar du ialla fall.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  23. Här är det också lite trögt.. Har nog en massa idéer, men orkar inte göra så mycket.. fast det finns så mycket att göra..

    Ha det bra!

    Kram, Lotta

    SvaraRadera
  24. Hoppas allt gick bra med röntgen! Alltid spännande med såna saker... Men brukar kännas desto bättre när man har det över.
    Har faktiskt inte köpt så många tidningar på sista tiden. Så mycket annat på gång sommartid... Men alltid mysigt att sjunka ner med en tidning och drömma sej bort :O)
    Kram

    SvaraRadera
  25. Hoppas att röntgen gick bra!
    Det är viktigt att bara vara emellanåt. Det är då vi hämtar kraft och får inspiration.

    SvaraRadera
  26. Gud vilken härlig blogg, vilka bilder, så mycket känslor precis överallt, lite som i en saga, kändes det som ju... wow vilket hem ni har , helt fantastiskt... och man säger ju att ens hem avspeglar ens själ =) det var ett sant nöje att titta in hos dig ,jag återkommer gärna =)

    SvaraRadera
  27. Ja Lantliv blir man aldrig besviken på. Full av vackra bilder, härligt skrivna reportage och bra recept. Det är jättekul att du gör reportage för den finska versionen, det behövs fler inhemska reportage i den.
    Hoppas att magnetröntgen gick bra. Förstår att inspirationen inte bubblar över då du har sånt att tänka på.
    Ha det bra

    Kram, Nicole

    SvaraRadera
  28. Hoppas röntgen gick bra!
    Din pysseliver infinner sig säkert snart igen, man kan ju inte tänka i den här hettan...

    Sabi

    SvaraRadera
  29. hej!

    vet du, det har stått helt stilla en bra tag här med.
    och den här gången tänkte jag att jag nog aldrig skulle få några nya ideér...
    men, vips så ploppar de upp och allt är som vanligt igen ;)

    vi håller nu på med trappan och har kört första lagret färg. det ska bli så himla spännande att se när det är färdigt!

    lycka till med röntgen!
    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  30. Ibland måste även ide`banken ta paus för att hinna ladda batterierna. Man kan liksom aldrig bestämma själv när den tar paus, det bara blir tomt och det är sånt man måste ta. Själv hade jag däremot en dag då det bara pluppade fram nya ide`er, men som jag aldrig hann göra något av och nu ligger jag oxå ganska lågt i sommar värmen. Det kommer nog höst och vinter dagar då man kan ta tag i de nya ide`erna.

    Sköt om dej vännen! Ibland kan det vara skönt att bara få vara oxå.
    Kramisar

    SvaraRadera