26 december 2012

Här ligger man och pöser...

Har bara slappat idag och ätit julgodis.Vinkat av alla gäster (också far som klarade annandagsmiddagen med oss riktigt bra. Härligt att ha alla samlade, även om det blev en dag senare än tänkt)
 Tack och lov tar vardagen över imorgon- jag har proppat i mig så mycket att jag mår illa. Huvudet är snurrigt av alla kolhydrater, så dagens bloggbilder är lika lösryckta som jag. Bara random pics. Jag hoppas jag hittar mig själv snart igen. Imorrn ska det motineras och brännas fläsk i normala rutiner!



                                                               Kula från AMALIAS HEM


Tänään olen vain laiskotellut ja syönyt herkkuja. Vilkutettiin vieraille jotka lähtivät kotiin (myös isä joka pärjäsi eilen oikein hyvin. Oli ihana saada kaikki saman pöydän äärelle vaikkakin päivän myöhässä)
Onneksi arki koittaa taas sillä nyt on tosi ähky olo ja hiilarit saa voimaan pahoin ja pistää pään pyörälle niin ettei päivän kuvissakaan ole päätä eikä häntää. No, ehkä löydän oman itseni taas, huomenna ainakin rasvanpolttoa ja rutiineja!

9 kommentarer:

  1. Hej! Det är precis så det ska vara på jul, mysa och gotta sig.. :) jag har varit själv hemma hela dagen men tog inte ens ngt sött till kaffet. Har nog blivit för mycket de andra dagarna. Härligt att ni blev samlade till slut! Ha det gott! kram Anna.

    SvaraRadera
  2. Precis som det ska vara, man behöver synda ibland också för att må bra!
    Ha en god fortsättning!

    SvaraRadera
  3. Hoppas pappsen kryat på sig! Tack för din mysiga blogg! God fortsättning!

    SvaraRadera
  4. Va gött det ser ut! En riktigt härlig jul hos dig, och så skönt att din far fick komma hem igen.
    Jag har varit jätteduktig, och inte ätit en enda godis! Det enda utöver är några muggar glögg. Sen har jag kört som vanligt... och ja det lönar sig... men jag tänker också som så, att det tar bara några dagar längre om man "syndar"...men det ska vara värt det. Väntar fortfarande på den ultimata chokladtårtebiten som jag ska gotta mig, om jag hittar den på nåt kondis nån gång... ;-)
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder.. Lite mycket har det blivit ätet här också så det blir lite strikltare diet en tid framåt. Choklad och pepparkaor kommer ut genom öronen.Härligt at din pappa mår bättre.

    SvaraRadera
  6. Mulla on ollut todella vetelä olo koko joulun, kun on vähän löysännyt ja antanut itselleen luvan ottaa rennosti. No, eiköhän se tästä taas lähde.

    SvaraRadera
  7. Jag känner igen mej så väl i det du skriver! Så mycket man bara proppar i sej och så stillsamt det varit! Nåja, det har ju inte gått att vara ute i alla snöoväder heller....!
    Härliga bilder från dej!
    Hoppas att du har sköna mellandagar - de få som är i år!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  8. Halloj!
    Å´vad jag gillar den sista bilden med all snön, har ni lika mycket fortfarande? Här har det tyvärr töat bort det mesta. Lagom är ju alltid bäst sägs det, men vad är lagom i juletid hihi. Har promenerat i stan idag för att röra lite på mig,;O)
    Ha d gott kram Arja

    SvaraRadera
  9. tuo ulkokuva on henkeäsalpaavan kaunis! :)

    SvaraRadera