11 oktober 2014

Köp boken "Tedags hos Tant Ninette"

 Vi säljer boken här via bloggen för 28,50 euro, och då bjuder vi på frakten inom Norden!
För att köpa boken behöver du ha PayPal. PayPal är ett av dom största bolagen som sköter internethandel, och är ett tryggt och säkert sätt att handla på internet. När du registrerar dej hos PayPal så kan du antingen betala in en mängd pengar hos PayPal och sen köpa för dom eller koppla ditt kreditkort till PayPal-kontot. Vi rekommenderar att du använder dej av ditt kreditkort, för ifall det blir nåt strul så kan man oftast reda ut det via kreditkortsbolaget i sista ändan, precis som med alla andra internettransaktioner.
Det som är så bra med PayPal är att det funkar att köpa varor från olika länder och betala med sin egen valuta, oberoende av i vilken valuta varan är, för PayPal sköter växlingen mellan valutorna och allt det där.
Kortuppgifterna behöver du bara skriva in en enda gång och de betalningsuppgifter som registreras krypteras och lagras på Paypals servrar och lämnas aldrig ut till de webbplatser kunden handlar på. Det vi ser är de pengar du har betalt som kommer in på vårt konto, dvs vi ser inte dina kortuppgifter utan den biten sköter PayPal.
Då vi har fått din betalning skickar vi boken till dej inom 4-5 arbetsdagar
Klicka på knappen "Buy Now" nedan, så förs du till ditt PayPal-konto och kan beställa boken!

 Bok Tedags hos Tant Ninette av Ninette Bahne & Camilla Hynynen
110 sidor, inbunden
Pris: 28,50 euro inklusive moms. Vi bjuder på frakten inom Norden!Vill du köpa fler än ett exemplar av boken - hör av dej till nån av oss så fixar vi ett specialpris! tantninette(a)hotmail.com eller creatella(a)parnet.fi

P.S. Vi skickar med en liten överraskning med boken!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera