21 maj 2012

Mumsmat

En stekpåse, diverse kryddor, några vitlöksklyftor, lite cognac och olivolja. Så köttet in i påsen och knyt om, knåda lite så allt breder sig jämt över köttet. Sen sjuss in i ugnen!!


Paistopussi, erilaisia mausteita, muutama valkosipulinkynsi, tilkka konjakkia ja loraus oliiviöljyä . Sitten liha paistopussiin, sulje kunnolla ja pyörittele nyyttiä niin että mausteseos jakautuu tasaisesti lihan pintaan. Sitten uuniin!!

10 kommentarer:

  1. Tack så mycket för tipset *stjäl*

    SvaraRadera
  2. Det lät intressant! Det måste vi verkligen prova, jag och gubben min( som är kock) :o)
    Trevlig vecka till Dig!

    SvaraRadera
  3. Oi, konjakki sopii varmasti hyvin lihan kanssa. Pitääpä kokeilla :)

    SvaraRadera
  4. Låter mumsigt det där. Får ta och göra en upptäcktsfärd till köttdisken (inte min starka sida precis)

    SvaraRadera
  5. Hej! Dethär skall jag också pröva, det kanske blir extra sting på älgköttet!
    Hälsningar anemone

    SvaraRadera
  6. Dette ser godt ut! Bildene er også nydelige!

    SvaraRadera