11 maj 2012

trögt


Ibland blir jag trött på bloggen.
 På bloggandet.
 På att läsa andras bloggar.
 På att jag tycker att jag bloggat om ALLT.
                                                               Gah!
Så om ni har tips om vad ni vill att jag ska skriva om- så let me know!! :)

                                                               
                                                                      Trevlig helg!!Joskus vaan kyllästyn tähän blogiin.
Ja bloggaamiseen.
Ja blogien lukemiseen.
Olen mielestäni tehnyt postauksia ihan kaikesta. Joten mitä jää jäljelle?
                                                               Gah!
Vinkkejä aiheista otetaan kiitollisuudella vastaan!  :)
                                                       Mukavaa viikonloppua!

17 kommentarer:

 1. Nu låter det ju precis som om att du behöver ta en liten paus! Lämna datorn, kameran och annat hemma, ta med vovven och gå en promenad i skogen. Låt datorn vara stängd en hel dag, eller kanske hela veckoslutet. Jag garanterar - efteråt känns det mycket bättre! Det blir lätt så, när man är egen företagare, att huvudet är i gång med jobbet hela tiden, man kan liksom inte riktigt "klippa av". Jag vet för jag känner precis sådär ibland. Då hjälper det med en paus. Lycka till och trevligt veckoslut!

  SvaraRadera
 2. tack Laura, men det känns som jag vill jobba mer!! Det har varit lugnt på den fronten- inga reportage på länge. jag vill sitta vid skärmen- men bloggen trampar tomt.

  SvaraRadera
 3. Hah! Du vet inte hur roligt det är att hitta någon man inte sett på vad som känns som 1000 år! :)
  Jag vet inte om du kommer ihåg mig, men jag hoppas att Carolina"Cia"Jönsson säger dig ett och annat! :)
  Jag kollade in dina foton och de ser hur proffsiga och coola ut som helst! Är nog ganska avundsjuk på att det finns människor som kan fota på ett sådant sätt!
  Ha det bra!
  Kram Cia

  SvaraRadera
 4. Hur skulle det vara med reportage från olika lokala hantverkare eller liknande? jag skulle i varje fall gärna läsa lite mer om såna, eller lokala odlare som man kan köpa från osv.
  Har själv bloggbrist för tillfället, är så slut av allt renoverande!

  SvaraRadera
 5. No hih...Mites vaikka suusta pulpahtelevat piintyneet hokemat, niitä minulla tässä viimmesimmässä :)

  SvaraRadera
 6. Jag tror också att du behöver en paus! Problemet med ett spännande kreativt arbete är att hjärnan ALLTID går på högvarv och ibland blir det fullt och inget känns nytt, spännande eller roligt... Håller med Laura ovan, stäng av datorn och gå ut med hunden på en lååång promenad. Det tänker jag göra nu, för jag känner precis som du, "varför skall jag blogga om mina projekt när alla andra redan skrivit om att de gjort samma sak", typ... Här ösregnar just nu och är fulväder, så det kommer att bli en jätteskön promenad att vila både huvud och ögon på...
  Kram och trevlig helg!
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Jag har lite samma läge nu. Jag blir trött på bloggen och mig själv. Har inte hittat nåt patentbotemedel än, men det har gått om förr, så jag hoppas på det nu också.

  Ninettes förslag låter bra!

  SvaraRadera
 8. veit melkein sanat suustani, mulla ihan samanlainen fiilis, en keksi mitään kivaa kuvattavaa..kaikki on jo näytetty..ja ei meillä tapahdu mitään sellaista mistä sais edes ideaa..mitäs keksittäis :))

  SvaraRadera
 9. Känner så igen mig...men rätt som det är så blir man inspirerad av något och så är man igång igen.
  Ibland är det ändå skönt att inte röra datorn på en hel dag.
  Ha en fin helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 10. Inte behöver du väl egentligen skriva så mycket... bara vi får se dina fantastiska bilder. Och som bekant så säger ju en bild mer än tusen ord ;)

  Men... jag vet precis hur det är.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 11. Känner igen mej lite i det du säjer! Ibland tryter liksom inspirationen att skriva om något! Ibland räcker det kanske med att bara visa en bild, eller kanske att ta en liten paus!
  Jag läser ditt svar till Laura här och jag förstår! Kanske ska du göra ett litet reportage här....på bloggen! Själv suger jag i mej allt vad du gör, du är så himla duktig! Kanske en liten "fotokurs" här för oss amatörer....???
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 12. Jag kände också lite ledsnad på bloggandet, här händer inte mycket.
  Så jag fixade igång Twitter och fann mig väldigt engagerad i både det ena och andra. Väldigt mycket nya trender, nya händelser och mycket nytt i både Sverige o resten av världen. Ser mig mer som en åskådare men det är nyhetens behag.
  Jag gillar när du skriver om ditt fotograferande, och jag skulle vilja vet t ex hur du fixar in texten på bilderna...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Jag är också lite bloggtrög på alla sätt just nu.. orkar inte läsa bloggar, orkar inte blogga, orkar inte planera blogginlägg.. Ändå har jag massor av idéer, både på sömnadsfronten och inrednings/hem fronten. Och nu tänker jag skicka ett mail till dig :-)
  Lotta

  SvaraRadera
 14. Samma här, som du vet, samma sak dag ut och dag in, hundpromenader och hundpromenader....så förstår om du tröttnar ;-) :-D
  För mig är din blogg bra som den är. Bara älskar dina bilder, oberoende av vad det är, men förstår känslan, då är det kanske bra att pausa några dar och se hur det känns sen. Så mycket som det händer i ditt liv, kommer det garanterat något nytt du kan skriva om. Och då gör du det, när det känns rätt.
  Läser kommentarerna, är det kanske vårtrötthet, då alla känner lite likadant.
  Ha ett riktigt skönt och avkopplande veckoslut :-) Kram

  SvaraRadera
 15. Lite fototips kanske..? Eller tips på olika goda recept ni tillagar där hemma :)
  Kram.

  SvaraRadera
 16. Hei!

  Puutarhanhoito on kai enemmän miehesi harrastus, mutta kuulisin oikein mielelläni, mitä kaikkea kasvatatte mm.laatikoissa ja pihalla yleensäkin.

  SvaraRadera
 17. Hei, blogiasi on kiva lukea. Ja varsinkin upeat kuvat! En tiedä oletko aikaisemmin jo kuvannut saaristoa blogiin, mutta itsekin meren rannalla asuvana en kyllästy koskaan rantamaisemiin. Ja rannat siellä etelässä ovat erinäköisiä kun täällä. Hyvää viikonloppua!

  SvaraRadera