2 maj 2008

Hostigt värre

Det här blir ett lite småtråkigt inlägg för tiden har inte varit på min sida. Även om jag oftast hinner med massor på dygnets 24 timmar så finns det ju en gräns för min ork också. Jag har jobbat städat och hållit igång och ignorerat att jag inte mått så bra. Så idag blev det dags att åka till doktorn för att få konstaterat en luftvägsinfektion och hård hosta orsakad av björkpollenallergi. Inte kul, och det tar på krafterna. Typiskt mig att inte stanna upp och pausa utan använda reserverna först och sen i sista stund fatta att söka hjälp. Duktighetssyndrom...

Så nu är det piller på piller i min lilla loppisburkburk. Vad bra att den kommer till användning!
Alldeles strax får vi besök från norrut, några bloggarvänner som vi egentligen träffat genom ett annat forum på nätet. Det ska bli så skoj! Vi besökte dem ifjol och nu är det vår tur att bjuda tillbaka. Det blir lite skumpa till välkomstdryck.

Och nu ska vi bara njuta av lediga dagar och av trevlig samvaro. Så ska jag samla krafter inför nästa veckas jobbinsats.

Ha ett skönt veckoslut allihop!

P.S Tack till alla som besökt smyckesbloggen och spegiellt tack till alla som köpt smycken! Nästa vecka ska jag besöka stan för att inhandla mera material. Sen får vi se vad det dyker upp för nyheter!

Kamomilla

8 kommentarer:

 1. Vilken spännande helg med boggbesök!

  Kram Maud

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Oj det där lät inte så bra... Hoppas att det blir bättre nu då :)
  Vad roligt med besök från bloggvänner! Jag märker att det är fler och fler som träffas :)
  Ha en bra helg nu!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig min vän!
  Nu har jag också hittat din smyckesbutik, å vad kul att få kika in!
  Så fina de är.

  Kram och hoppas det blir en hostfri helg!

  SvaraRadera
 4. Nä va trist med ont i lungorna..ja har astma så jag vet att det är pestigt...

  SAå roligt med träff av bloggvänner..
  krya på dig..
  kram anna

  SvaraRadera
 5. Roligt med besök! Och sen vet jag också att det är trevliga människor ni har på kommande, så det kan ju inte bli annat än bra!
  Krya på dig också, hördu!

  SvaraRadera
 6. Hoppas du blir frisk nu! Det är nog ganska typiskt det där att envist köra på och ignorera att man inte mår bra, tills kroppen sen säger ifrån... Dina piller passar i alla fall bra i loppisburken, hoppas nu att de hjälper också!
  Mmmm, skumpa... Det låter härligt! Ha det nu så bra i helgen hela gänget och njut av trevlig samvaro! :)

  SvaraRadera
 7. Nej men oj, ta hand om dig, tur du har den fina pillerburken! Så mysigt det lät med träff med bloggarna och va trevligt och gott med rosa skumpa till välkomstdrink, vacker bild! Jag har lagt till din smyckesblogg och länk blnad de övriga nu! Ha en skön helg och krya på dig! Mari.

  SvaraRadera
 8. Hejsan!
  Hoppas du snart kurererat dig och slipper äta piller. MEn det var en söt pillerburk!

  TACK För att du alltid är så gullig ohc lämnar kommentarer hos mig, jag ber om ursäkt för att jag inte hinner skriva lika ofta/mkt tillbaka.

  Hoppas ni haft en bra helg med bloggvännerna IRL!

  Kram Kristin

  SvaraRadera