11 juni 2008

Törnrosa har vaknat

Vad gör man när man hittar fulingar på loppis? Guldfärgade plastramar tillverkade i Hong Kong, så kitschiga så det bara förslår... jag hittade dessa små tavlor på loppis för 60 cent styck.
Ca 15 centimeter höga och mycket plastiga med urblekta dramatiska bilder som jag inte alls gillade. Men det fanns en viss liten potential. Jag gillade formerna...
...så jag tog fram sprayburken. Dessutom hade jag just varit i stan och inhandlat servetter för lite decoupagearbeten för sommarens marknad så jag nappade en servett och fixade till det lite med rosenmönster in i ramarna.

Jag tror bestämt att de ska få bo inne på vår lilla söta toa. Där passar de säkert bäst.

Jag köpte en ful liten kryddhylla också, men den ska jag visa en annan gång. Den ska också få sin make-over först!

Nu ska jag ta kväll och bara njuta. Det är jobbigt att ta sig till jobbet på morgnarna just nu, för jag har så mycket hemma som lockar mer. En massa ideer för sommarens marknad och sååå lite tid att förverkliga dem på. Jag stiger upp tidigare på morgnarna just nu bara för att få pyssla lite innan jag åker iväg. Så för alla mina vänner som frågar hur jag hinner med allt så är svaret: jag sover korta nätter, stjäl tid här och där och sitter sällan still :) För det mesta njuter jag av det dessutom.

Kram. Kamomilla

20 kommentarer:

  1. .....-ja köpte en ful liten kryddhylla också....Ha haa, NU fick jag mej ett gott skratt av dina rader!! vi är nog minnsann lite tokiga som köper nåt som är fult....MEN man ser ju potentialen i det fula!!! :-) OCH vips så blir det nåt vackert av det hela......

    Tavlorna blev ju hur fin som helst!!!

    SvaraRadera
  2. Härliga tavlor!! Tur att man ser potentialen...;O) Mitt dygn har också förlängts med någon timme kvällstid. Annars brukar jag sova gott denna tiden på kvällen... Men man måste ju suga i sej allt ljus så man orkar hela långa mörka vintern! Ursäkta att jag nämner den nu i snart midsommartider...:O)

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Åh du är verkligen en expert på att förvandla saker till något vackert och speciellt! Kram!

    SvaraRadera
  4. Härliga.....som väggkarameller! Så söta motiv!
    Det är svårt att hinna med allt man tänker ut, jag lyckas sällan göra allt som finns i huvudet under en dag......tyvärr!
    Det är så roligt att kika in hos dig också! ;o)
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  5. Hej! Kul att se vem du är :) Själv smyger jag fortfarande runt och funderar över bloggandet. Nu har jag börjat besöka er flitigt de senaste dagarna, och jag anar vart åt det barkar... :) Det skall bli kul att "komma tillbaka"! Jag saknar det här, jag känner ju det! Nåväl, kul som sagt att se vem du är. Det är alltid spännande att få veta lite mer om bloggägarinnan...

    Önskar en god natts sömn.

    PS - kul idé med ramarna!

    /Skatan

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Här har vi en till som fynat och så fina det blev efter att du lagt dina händer på dem......

    Och du har alldeles rätt att lampan är vacker oavsett om den lyser eller inte...

    HA´det så bra!
    MiaMaria

    SvaraRadera
  7. Oj så fina ramarna blev i vitt och vad sött det blev med rosenmönstret i! Ha det gott! Kram /Anna

    SvaraRadera
  8. De blev hur söta som helst! Den enes skrot, den andres skatt! *hi hi*

    SvaraRadera
  9. Hejsan! Vilken underbar förvandling!!! Du är så bra på att göra om fula grejor till vrålsnygga saker! :-)

    Ha det bra
    /Kristin

    SvaraRadera
  10. Vilken härlig skillnad det blev! Kram Sandra

    SvaraRadera
  11. Tavlorna blev ju kanonfina!...så mycket fina fynd du gjort den senaste tiden, klänningen och sjalen är jättevackra, kul med ett ansikte till bloggen oxå :-)...och jag ber att få Gratulera så här i efterskott! Ha en bra dag!


    kram Anne

    SvaraRadera
  12. Du är så bra på att hitta de rätta sakerna och förvandla till nåt vackert!!
    Snyggt!

    SvaraRadera
  13. de ramarna hade jag nog inte vågat köpa! men söta blev de o passar jättebra på toaletten!

    SvaraRadera
  14. Vilken skillnad! Så jättesöta de blev! Det där med sprayflaska måste jag pröva!

    Önskar dej en riktigt skön helg!

    Kram

    Lisa

    SvaraRadera
  15. Vad läckert det blev! Det slår mig att om man tröttnar på att ha dem som tavlor skulle man kunna förvandla dem till hängare. Du vet köpa till sådana där lösa stora krokar som man fäster på undersidan. Undrar var man hittar sådana, jag vet att jag har sett det någonstans men minns inte var. Hmm.. Ajdå *skratt*, nu fick jag en väldig lust att gå och se om jag kan hitta saker här hemma att göra hängare av.
    Tack för inspirationen. :-D

    SvaraRadera
  16. Tavlorna blev ju riktigt fina! Vad du är effektiv, jag skulle aldrig orka stiga upp tidigare än nödvändigt "bara" för att pyssla! :-)

    Ha en riktigt skön helg!

    SvaraRadera
  17. Så söta de blev! O priset kan man ju inte klaga på...
    Känns som om vi i flera års tid lånat lite tid här och där och nattsömnen blir bara kortare...Det är så mycket man vill hinna med!

    SvaraRadera
  18. Lämpimät kiitokset onskuista!

    Minusta taulut olivat söpöjä sellaisinaankin mutta jestas, ihan henki salpautui kun näin ne tuunauksen jälkeen! Masterpieces!

    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  19. Hej Kamomilla!
    Du gör verkligen fina loppisfynd! Vi trivs jättebra här och har hittils sett bara bra sidor av skärgården. Internetkopplingen är lite trög så jag kan inte allting svara så snabbt som jag skulle vilja...
    Trevlig helg!
    /Päivi

    SvaraRadera