30 juni 2008

Vad kul att vara tillbaka!

Nu har jag vilat upp mig i många dagar! Det blev några dagar mer av bloggstillhet än vad jag tänkt mig, men det var nog bara okej. Jag har suttit ute på det väderbitna skäret och ömsom svurit åt regnet och ömsöm letat efter klippor i lä, för en stund av solbad mellan regndagarna. Och jag är faktiskt riktigt solbränd nu!

Till alla er som troget tittat in trots min frånvaro kan jag bara skicka ett stort tack, och speciellt tack för de små tassavtryck i form av en kommentar som lämnats av en och annan. Ni är för härliga!

Och fastän jag svurit på att bara vifta på tårna under semestern så måste jag erkänna att det på den fjärde dagen kliade så mycket i pysselfingrana att jag började tillverka skyltar till marknaden...

Dessutom "tiggde" jag till mig två ljusstakar av mamma som jag glatt förvandlade så de skulle passa till min smak. De röda ljusstakarna har stått på hyllan på stugan i över tjugo år och jag lovar, jag har inte sett dem förut! Men efter bloggandet har jag fått makeoverögon...

De blev faktiskt inte vita, som du väl säkert trodde? De blev svarta, för jag har faktiskt en del detaljer i svart i vardagsrummet. Så här är nu slutresultatet.Jag är i alla fall mycket nöjd!

Resten av tiden på skäret lade jag till en stor del till att fotografera för det älskar jag. Jag hade gärna lagt in en del naturfoton från skäret, men det får bli till en annan gång för just nu strular bilduppladdningen till det så att det tar enormt länge att få in ens en bild.

Nu har jag å andra sidag en hel del jobb med att uppdatera mig med vad mina bloggvänner sysslat med, så jag återkommer med mer material senare.

Tills dess- må så gott och titta gärna in igen för nu är jag aktivt med igen!

Kram, kamomilla

21 kommentarer:

  1. Ljusstakarna blev väldigt fina som svarta tycker jag med.
    Låter skönt att bara göra ingenting.
    MVH smillasplats.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Hej igen! Jättefina blev de som svarta! Låter verkligen avkopplande...

    SvaraRadera
  3. Hej...så fina de blev de där svarta ljusstakarna..är faktiskt en sån där svart människa jag med..:)..du så dumt detta lät då:)..hoppas du förstår vad jag menar...hihi..så det blev lite mer än bara vift på tårna....ja jag har börjat semestern idag..och hunnit svängt målarpenseln lite ..ska bli mera..både svart och vit..gråvitt med.. håller med att bloggvärlden har gjort en hel del med mej..fått upp ögonen för både det ena och det andra...ha en trevlig fortsättning på semestern..PIA

    SvaraRadera
  4. Oj så fina ljusstakarna blev i svart! Låter så gott att bara vara, det behövs ibland för att orken och inspirationen ska komma krypande tillbaka.. Ha det så gott! Kram /Anna

    SvaraRadera
  5. Shit va snygga de blev i svart! Ser riktigt lyxiga ut, på nåt vis!
    Roligt att du är här igen, har hunnit sakna dig men samtidigt vet jag att man kan behöva pausa lite smått ibland!

    SvaraRadera
  6. gormorgon...vad kul att man kan förändra ngt med lite färg bara! hade oxå tänkt vifta med tårna på min semester som börjar nästa vecka, men så tittar jag i almanackan och upptäcker att alla 4 veckor, förutom 2 dagar är helt uppbokade!!! hur kan detta komma sig??? ja, det är bara att följa med...och vifta med tårna när man har tid *fniss* ha en bra vecka/ kram junhe

    SvaraRadera
  7. Kul att du är tillbaka, förstår dock att det kan va skönt med paus emellanåt. Ljusstakarna blev superfina,snyggt med kontrast till det vita..
    Kramar från grannkommunen!

    SvaraRadera
  8. Hje!
    Välkommen tillbaka efter ledigheten! Skönt att vara ledig ett tag.
    Jag har tre arbetspass kvar nu och sen har jag semester! Jippi!
    Så fina ljusstakarna blev!
    Kram.

    SvaraRadera
  9. Man kan nog få tillståd under med lite målarfärg! Tänk vad ljusstakarna blev stiliga!! Det är sannt att ibland mäste man nog få ta det lugnt och bara vila... Ha det så bra! Anne

    SvaraRadera
  10. Välkommen tillbaka...:O) Kan förstå att du bannat regnet men ibland kan det hjälpa en att göra ingenting också och bara koppla av... Härliga ljusstakar!

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Så roligt att du är tillbaks igen, jag har saknat dig!

    SvaraRadera
  12. Härligt det låter med vilsamma dagar på skäret....och så är det ju så att hemma är bäst....men man behöver komma bort..för att kunna komma hem!!!! Ljusstakarna blev jättefina svarta! Kram fr C

    SvaraRadera
  13. Hej! Jättefina blev de med svart färg, formen kommer fint fram. De ser riktigt "i tiden" ut. =)

    SvaraRadera
  14. Kikar in och önskar dig en fortsatt skön sommar! Nu kommer det fina vädret:)
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  15. Hej och välkommen tillbax! Täällä kaikki ihan passelisti ja terveyttäkin taas piisaa - aurinkoa ja lämpöä vaan edelleen kaipaan.

    Makeet kynttilänjalat, musta antaa jotenkin kivaa särmää ja korostaa kaunista muotoilua, ehkä jopa napakammin kuin valkoinen olisi tehnyt.

    Viikonlopun odotusta jo ilmassa :-)

    Ha det så bra!

    SvaraRadera
  16. Låter som att du haft en härlig semester, och solbränd låter bra! Själv är jag lika vit som i vintras... Måtte solen komma snart! :-)

    Jajja, jag trodde nog ljusstakarna skulle bli vita, men de blev faktiskt riktigt snygga i svart, och jag tror de passar jättebra hemma hos er i just den färgen!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  17. de där passar som hand i handske i ert vardagsrum! jättefina blev de!
    du är saknad, roligt att ha dig tillbaka, fast nu kommer jag i stället att inte logga in så ofta... tror jag...

    SvaraRadera
  18. Hej och välkommen tillbaks!
    Du verkar ha haft sköna dagar på din ledighet! Visst är det svårt att vänja sej vid att vara i "icke-görat" och jag kan känna igen din otålighet!

    Så jättsnygga ljusstakarna blev!

    Tackar för titten hos mej!

    Kramar
    Lisa

    SvaraRadera
  19. Ja, visst är det konstigt att man har inte tidigare lagt märke till vissa saker. Efter bloggandet har jag också blivit mer medveten om saker omkring mig - kan inte till exempel titta på "Vi på Saltkråkan" med sonen utan att sucka varje gång det syns en gammal hylla eller vita trädgårdsmöbler! =)

    SvaraRadera
  20. Hallo där..
    Åhh vad ljusstakarna blev fina nu när du svingat med penseln över dom !!
    Kram Anette

    SvaraRadera
  21. Välkommen tillbaka! :) Ljusstakarna blev fina!

    SvaraRadera