13 december 2011

Ingen Lusse här i år heller

Har ingen dotter i huset (bara en bonusdotter men hon bor inte här) så ingen lussar för mig. Sonen låter mest som en grottmänniska på morgnarna så han lussar inte  heller..
Jag fick Lussa till det lite själv då, med denna söta lilla fröken som följt mig redan många år.
Det harmar lite att jag just nu inte hinner fotografera som mycket som jag skulle vilja just nu, men å andra sidan är det härligt att ha dessa julreportage att jobba med! (älskar det!)
Nästa vecka lugnar det sig och då ska det skapas bloggbilder minsann!
Ha en fin Luciadag!
(jag lussade för gubben min men han trodde bara det var elavbrott när jag kom med ett ljus i handen och papiljotter i håret! )

Minulla ei ole omaa tytärtä, ja kotona asuva miespuolinen kuopus kuulostaa aamuisin lähinnä luolamieheltä, joten Luciaa en tänä aamuna tässä talossa näe. Piti sitten keksiä jotain...
Ihan pikkasen harmittaa etten tällä hetkellä en ehdi kuvata niin paljon kuin haluaisin. No- tiedän että ensi viikolla meno rauhoittuu ja pääsen fiilistelemään oikein kunnolla. ja näitä jouluisia työjuttuja on ihana tehdä!!

12 kommentarer:

 1. Här lussas det inte heller mer. Sönerna; varav en brummar och en fjomppar sej, är inte riktigt ens med lucia. Jo visst, de tyckte det var bra med luciadag för då slapp man en HEL timme i skolan då det var luciamorgonsamling. Det är väl det bästa med lucia för tillfället för dem. Men jag skall försöka få nåt gjort här idag.

  SvaraRadera
 2. Inget lussas i vårant hus heller.
  Ha en fin Luciadag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. meillä yksi neito tänään koulussa luciana ja illalla neljän nuorimman joulujuhla koululla, sitten alkaa hiljenemään :))
  kaunista päivää sinulle vesisateesta huolimatta!!

  SvaraRadera
 4. Det är tacken när du gör dej till.
  Ha en skön Luciadag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du är väl underbar!
  Jag följer din blogg var dag och älskar den, har ingen egen men jag har en dotter som bloggar...kolla gärna den http://sottnott.blogspot.com/

  SvaraRadera
 6. Ha ha tur att inte papiljotterna brann...
  du är rolig, du...
  Lucia? Nä du, vi kom inte ens på tanken att det var det imorse. Fullt sjå med hundar och trött som bara den.
  Och snön är snart ett minne blott, tack för det. Som vi säger: klirr i kassan med barmark och mildväder.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 7. Låter ju underbart! Du skulle gärna ha fått lussa för oss oxå, vi orkade inte med det i morse... Men åtm delar av familjen ska till kyrkan ikväll o se på kröningen av lucia o så kanske det blir lite lussande här hemma sen oxå, vem vet?

  SvaraRadera
 8. Jag kom inte ens ihåg att det är Lucia idag.... Mitt jobb suddar ut allt viktigt i livet ;o))

  (Kunde inte låta bli att dra på smilbanden när jag läste om mannens reaktion på ditt lussande.)

  SvaraRadera
 9. Jag lovade mina barn att vi ska baka lussebullar ikväll och de lovade att de skulle lussa för mej :O) Inte så självklart mera när de börjar bli så stora att de växt ur sina luciaklänningar...

  SvaraRadera
 10. Önskar dig en fin dag..kram

  SvaraRadera
 11. Här lussas inte heller.. men en mumin pepparkaka köpt på nya bageriet Aroma..o tända ljus +lucian i TV det fick duga...tänker att min gubbe skulle säkert oxå ha trott det va elavbrott om man skulle ha tassat fram med ett ljus.. haha..Fint du hade det "där oppe" med olika bilder..sånt skulle jag oxå vilja ha men jag vet int alls hur man gör.. får bara dit en bild...skit.Men en bra lucia åt dej.

  SvaraRadera