11 december 2011

Julpynt i tamburen

Jag är ingen vän av användning av blixt vid fotografering, men så fick det nu bli i alla fall, när jag häromkvällen var för lat för att rusa ut till bilen efter stativet som jag glömt där. Och för en gångs skull får ni se en vågrät bild också- det är inte ofta det händer. Jag fotar nästan alltid stående bilder, kanske för att jag är van att fota för tidningar där oftast bara det första uppslaget är en liggande bild och resten stående.


En ole mikään salaman ystävä, mutta tuossa edellisiltana olin liian laiska hakemaan jalustan autosta, joten näin siinä sitten kävi. Ja kerrankin vaakakuva, se onkin harvinaisuus täällä. Minä olen tyypillinen pystykuvaaja, ehkä sen takia että kuvaan niin paljon kuvia sisustuslehtiin joissa melkein vain ensimmäisen aukeaman kuva on vaakakuva, muut pystykuvia.

10 kommentarer:

 1. Det blev en riktigt bra bild ändå, fast den är tagen med blixt. Fint pynt har du./Jill

  SvaraRadera
 2. En jättefin bild! Jag fotar också nästan alltid stående bilder - passar bäst på bloggen också!
  Ha en fortsatt härlig söndag!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Vilka rara tottohästar. Har börjat använda min systemkamera igen, den har varit lite bortglömd då iPhonen synkar så bra med iMac och man blir då lat.
  Tänkte gå ut och ta lite valpbilder, med då kom det där äckliga småregnet som genast frös på marken, och ingen ville vara ute längre... speciellt inte valpen som frööööööös jättemycket. Och världen är ju så stoooor...
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Fin bild. Använder heller aldrig blixt.
  Ha en fin kväll
  KRam Maria

  SvaraRadera
 5. Hihi, vi har en del gemensamt du och jag!
  Jag gillar inte heller att fota med blixt, och jag fotograferar nästan uteslutande i stående format. (Passar bäst på bloggen.)
  Så fint du har pyntat!
  Ha en fortsatt härlig adventskväll!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Så fint du har pyntat :-) Är heller ingen vän av blixten..men tyvärr bor vi i detta mörka land..dessutom så bor jag helt nere i en dal..där solen om den visar sig, just nu syns endast en kort stund under dagen.

  SvaraRadera
 7. Sorry, men jag förstod inte ett skvatt vad du "snacka" om? Vaakakuva - pystykuva? Jag står alltid då jag fotar?! Är det vanligaste att man ligger? Hehhee, men anyway, förstod jag inget av vad su skrev, men bilden och motivet var sk*t snygga!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 8. jag tycker som du om korten, men skickar ändå eftersom andra "envisas" med att skicka till oss. nu är årets kort faktiskt skrivna och åker iväg i dag, men till nästa år tror jag jag skippar de flesta.
  kram

  SvaraRadera
 9. Vilket fint pynt du har i tamburen! :)

  SvaraRadera