18 december 2011

Slapparsöndag

Oj..jag hade en rätt så trög morgon för det blev sent igår. Gubben och hans kompisar hade traditionsenlig julbastu, och därmed kunde inte jag heller sova. Nå, ösregn på en söndag- som gjort för att tassa omkring i yllesockorna och bara slappa. Imorgon blir det fart på frun igen.
Lägger in en bild från veckan som gick (taget före jag lade upp fattigmanssilverkulorna i fönstret)Minulla oli suhteellisen sitkeä aamu, sillä eilen meni myöhään. Miehen kaverit tulivat perinteiseen joulusaunaan ja valvoinhan minäkin sitten.. No, tänään on satanut (taas) eikä oikeastan huvittanut tehdä yhtään mitään. Oikea villasukka- ja laiskottelupäivä. Huomenna puhaltavaat sitten taas uudet tuulet.

8 kommentarer:

 1. sultiLåter skönt med slapparsöndag inne i värmen!
  Härlig bild!
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Blev inget slappas i dag, var med mamma och fixade hennes julhandel åt julgubben, fattades lite:)

  SvaraRadera
 3. Vi har också haft en slappardag. Skönt!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker bild! Jag har haft den totala motsatsen till slapp söndag! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Så mysig bild du tagit :)

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Skall försöka få till en bild när ljuset återvänder :)

  Kram!

  Annakarin

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att det verkar som att du har haft en riktigt skön söndag, Kamomilla. Söndagar är liksom gjorda för att tassa runt i raggsockar och bara vara!

  Hoppas du får en fin start på veckan som kommer!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Vilken stämning!
  Och som svar på din fråga: tack! och jo. Använder mest det nya objektivet nu då det är så mörkt. Kamerans originalobjektiv gör man inte så mycket med inomhus nu då jag undviker blixt. Lite besvärligt bara då man ska fotografera t.ex. flera människor på en gång då man får gå i andra ändan av huset för att alla ska komma med på bilden.. Men du får gärna ge tips på andra bra objektiv (som man kanske någongång har råd att köpa..)
  Lotta

  SvaraRadera