17 juli 2012

Här är jag! Tjohoo

Mellan varven får jag upp en rätt så snabb uppkoppling från telefonen till laptopen, så nu ska vi se om jag får in ett inlägg, med "riktiga bilder" . Har dessvärre inte kunnat fotografera de senaste dagarna, då jag legat däckad av en himla seg förkylning. Jag hatar att vara orkeslös, blir så rastlös för jag är van att alltid pynja på med något smått. Nå, det är bara att vänta ut det här. På väderfronten har man definitivt inte missat nåt medan man legat och snorat..

Fåglarna har fått ett fågelbad vid växthuset. Ett av mina stora betongfat har inte varit i användning på evigheter så jag tänkte att det lika gärna kunde stå därute, till småtippornas nöje. Oj, vad det vore roligt att göra betonggrejer igen, men jag har inte utrymme för alla alster.No niin, välillä toimii netti puhelimen kauttakin, tosin vaihtelevalla nopeudella. Vihdoin saan laitettua "oikeita" kuvia, vaikka en viime päivinä olekaan pystynyt kuvaamaan juurikaan mitään. Sitkeä flunssa iski ja vei voimat. Turhauttvaa vain olla, sillä olen tottunut tekemään kaikenlaista pientä koko ajan. No, eiköhän tämä kuitenkin jossain vaiheessa hellitä. Säiden puolesta onkin ollut aivan sama, vettä on tullut harva se päivä..
Pikkulinnuille laitoin oman kylpypaikan kun mietin uutta käyttöä isolle betonivadille joka ei pitkään aikaan ole ollut käytössä.

 Voi, olisipa hauskaa tehdä taas betonijuttuja, mutta kun niille ei enää mistään löydy omaa paikkaa...

6 kommentarer:

 1. Vad fåglarna kommer att njuta av det fina badet. Hoppas förkylningne börjar ge med sig.

  SvaraRadera
 2. Samat on ajatukset kipeenä oleilusta, ei millään tahdo malttaa olla vaikka olo olisi kuinka huono. Kiva että betonijuttu sai hyvän käyttötarkoituksen.

  SvaraRadera
 3. Va fint! Jag har lite betongplaner på hjärnan just nu men har inte tagit mig till ännu.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! Det är inte kul med förkylning mitt i sommaren. Jag var också sjuk i början av förra veckan och har en seg hosta ännu som inte vill ge sig.
  Härliga bilder, gillar också betonggrejer.
  Kram sabina

  SvaraRadera
 5. Fy vad trist med en förkylning som tar sån energi.
  Krya på dig
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 6. Krya på dig! Så fint betongfat till fåglarnas stora glädje!

  SvaraRadera