26 juli 2012

Vackra Nagu

Eftersom vi inte haft ett fungerande nät, har jag inte haft någon större lust att fota bloggbilder heller. Inte haft lust till något egentligen, men det har ju berott mest på flunssan, och den tuffa medicineringen. (sista pillret tog jag idag- jippii!)  Här lite mobilbilder från vackra sommarNagu. Arbetshästarna har jag fotograferat igen, ( jag följer dem under året- det är vårt gemensamma projekt som jag berättar mer om senare)
Ha det bra- Imorgon ska det vara marknad i byn och det kommer säkert en rapport därifrån, nu när jag ÄNTLIGEN är uppkopplad igen!!


Mitään suurempaa postaus- tai valokuvausintoa ei ole ollut, johtuen sekä flunssasta että kamalan rankasta lääkityksestä (viimeiset pillerit tänään!!!) 
 Tässä kauniista kesäNauvosta muutama kännykkäkuva, ihan huvin vuoksi. Kävin noita ihania työhevosia taas kuvaamassa sillä meillä on yhteinen projekti josta kerron myöhemmin.
Mukavaa viikonloppua! Täällä on huomenna markkinat! Tervetuloa saaristoon!
 Laitan ihan varmasti sitten kuvia sieltäkin!

6 kommentarer:

 1. Skönt att det äntligen är slut på den där räliga medicinen. Hoppas du kommer att få tillbaks energi och arbetslust.
  Det är ett väldigt vackert ställe du bor på. Riktigt läckert att bo på en ö. (Var tvungen att kolla på Google Maps hur det såg ut med öarna och färjan)
  Ha så trevligt på marknaden, hoppas du hittar nåt roligt.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du är på bättringsvägen! Vackra bilder som vanligt:)

  Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga sommarbilder! Det låter trist med flunsa såhär mitt i sommaren! Hoppas verkligen att den gett med sej nu!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Kiitos kutsusta...Tulo taitaa vaan jäähä ensi kesälle :)

  SvaraRadera
 5. Härliga sommarbilder, hoppas du får en fin marknadsdag och mycket fina bilder väntar vi på :)

  SvaraRadera