11 juli 2012

Köksöns nya kläder

Som jag redan tidigare berättade, så har arbetsbänken fått en ovanskiva av rostfri plåt. Enkelt och bra för den glade kocken, som numera slipper svära över mjöl som letar sig ner i springorna mellan brädorna i locket. 
Jag är fortfarande på arbetsresa. Det har varit en givande dag, och ett spännande reportage ska födas fram ur bilderna som togs. Vilket underbart hem, och så synd att man måste få vänta så länge innan man får dela med sig av det...
Men ha det gott därute i alla fall! Nu ska jag slänga upp benen på värdinnans soffa och chilla lite för det har jag förtjänat!Kuten jo aiemmin kerroin, sai keittiötasomme uuden ulkoasun. Mies tilasi siihen rosterikannen eikä nyt tarvitsekaan enää kirota kun leipomisen jälkeen on kaappi täynnä jauhoja. Entisen pöytälevyn lautojen välistä nimittäin pääsit jauhot hiljaa tunkeutumaan kaapin sisälle...
Itse olen vielä työmatkalla. Oli antoisa päivä, ja kuvista syntyy varmasti aivan ihana juttu Maalaisunelmaan, sillä tämä koti oli aivan mahtavan upea!!Harmi vaan etten vielä voi tätä jakaa kanssanne.
Nyt heitän väsyneet jalat ylös isäntäväen sohvalle ja chillailen hetken, sillä olen sen arvoinen! :)8 kommentarer:

 1. Aivan ihastuttavia keittiökuvia!!nuo värikkäät kukkapurkitkin on niin suloisia:)

  SvaraRadera
 2. Kul!:)
  Kanske du befinner dig i närheten av mej nånstans?;)
  Ert kök är så härligt!
  Kram, o fortsatt skön sommar!!

  SvaraRadera
 3. Såna läckerheter skulle göra sig bra i mitt kök också:)

  SvaraRadera
 4. Du har verkligen förtjänat att chilla...
  och jag tar gärna en skiva av det hembakta, tack.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 5. Åh, jag tycker också att det är synd att vi måste vänta så länge... Men snart börjar det ju dyka upp Camilla-reportage överallt!

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 6. Härlig bild & kan bra tänka mig att det är praktisk med en rosfri bordsskiva :) Snyggt dessutom!

  SvaraRadera
 7. Låter praktiskt det där med rostfritt bord och bakning. Själv skulle jag vilja ha ett gammaldags bakbord... Lycka till med alla reportage!

  SvaraRadera
 8. Så snyggt!
  Önskar dig en trevlig helg! Kram Anna

  SvaraRadera