7 juli 2012

Lite bråttom igen

Har haft lite ont om tid så jag har inte hunnit överföra blogg bilder till datorn. Men jag antar att inte så många läsare hinner kika in heller nu när sommarvärmen är här. Har skaffat mig en iphone och nu testar jag mobilinlägg. Det kommer absolut inte att bli en vana, jag föredrar att lägga in bilder med bättre kvalitet, men det kan vara praktiskt att kunna göra inlägg även när jag är på mina arbetsresor. Dagens bild är från gårdagens fotografering, när jag plockade fram lite rekvisita. Jag lovar att visa mer sen när bilderna är färdiga.
Fick inte in bilden via telefonen, bara texten, så egentligen blev detta lite misslyckat.  Nån som vet hur man gör? Jag försökte ladda upp en bild, men den bara upprepade orden "välj en fil från datorn" och gav mig inget alternativ.

 Nyt on taas ollut kiireitä enkä ole ehtinyt siirtää kuvia tietokoneelle. Testaan nyt kännykkäpostausta sillä ostin iphonen ja sehän voi olla aika kätevää vaikkapa työmatkoilla. Edit: Tosin juttu ei ihan onnistunut ja jouduin laittamaan kuvan tietokoneen kautta. (Antoi vaihtoehdoksi "lataa kuva tietokoneelta" ja toisti vain itseään.. Onko kellään vinkkiä?
 Tästä kännykkäpostailusta ei tule tapaa, mutta onhan kiva jos voin postailla myös työmatkoilla. Tämän päivän kuva on eilisesltä kuvauskeikalta kun asettelin rekvisiittaa esille. 

7 kommentarer:

 1. Hej! Visserligen använder jag papper.fi och en iPad, men jag tror att problemet är samma. Jag kan inte blogga via internet, som på en vanlig dator, för då kommer just den där texten upp. Istället har jag laddat ner en skild wordpressapp och där går det bra att lägga upp både bilder och text. Kolla vilken app som funkar för blogspot!

  SvaraRadera
 2. Bra, det ska jag kolla upp! Tack!

  SvaraRadera
 3. Finfina grejer som rekvisita! :) En skön sommar till dig*

  SvaraRadera
 4. Hej Kamomilla!
  Det ser härligt ut med bilden du lyckades få in. Själv har jag ingen aning om iPads - har inte skaffat någon ännu, men det kanske kommer!
  Hoppas att du får rätsida på problemet!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Grattis till Iphonen!! ;o)) Förstår ditt brydderi med den. Har hållit på i 1 år och bekantat mej med min.... Men undan för undan trillar polletten djupare och djupare.
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dej med fotoproblemet.

  SvaraRadera
 6. Jag har använt bloggers app för att göra mobilinlägg, men det funkade bara sådär. Men kanske det finns en som fungerar för iPhone?

  Supersöt bild!

  SvaraRadera
 7. Hej, vilken fin blogg du har!
  Kika gärna in hos mig, jag har just nu en utlottning i samarbete med nätbutiken Tidlösa Ting, dragning den 16 juli. Du kanske vill vara med?

  http://emmasvitadrommar.blogspot.se/2012/07/nu-kor-vi-dags-for-utlottning.html

  Kram Emma

  SvaraRadera