1 oktober 2013

Att stå ut

Det enda bra med mörkret som snart kommer att omringa oss både dagtid och natt, är väl det att man helt ohämmat får frossa med ljus och lyktor. Men det är bara det. Eller jo, danmmtussarna syns inte lika bra! Det är ju alltid nåt att glädja sig åt!! Vi får försöka stå ut bara.


Ainoa hyvä asia tässä lisääntyvässä pimeydessä on se, että saa vapaasti poltella kynttilöitä niin paljon kuin vain jaksaa. Mutta siihen jää ne hyvät asiat. 
Tai hetkinen- yksi juttu vielä. Pölypallot eivät näy yhtä hyvin. Mutta siihen se sitten jääkin. Koitetaan kestää.

4 kommentarer:

 1. Du har precis fångat känslan i dina bilder....både mörkret och det spirande ljuset, som vi ju längtar efter! Vackert!

  Ja, nu nalkas det - mörkret igen!
  Alltid med blandade känslor och hur lång ska vintern bli i år? Blir det kallt och mycket snö? Många undringar!

  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Instämmer helt!! Härligt med levande ljus som ger värme och stor mysfaktor och LJUVLIGT att dammtussarna inte syns lika fort som på ljusa delen av året *jippie* = hemmamamma! :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar de här mörka mornarna, när man ser bara en liten strimma ljus långt borta över klipporna. Och man kan tända en massa ljus. Igår "stöpte" jag ett nytt från rester från mina dyra doftljus med "botaniskt wax från Australien". Det bidde ett litet i glas, så nu får jag njuta av den där härliga kola/vanilj-doften ännu längre.
  Nu ska jag ta en tur ner till Marinan för att titta till båten. Det blir nog upptagning snart och så får den flytta in i garaget sen... Jag älskar den här lilla byn när den är tom och tyst... tokigt, va?
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Så vackert!
  Jag insåg plötsligt en dag hur lyckligt lottad jag är som tycker om alla våra årstider :)

  SvaraRadera