30 september 2013

Kraft

Mannen har bakat, så det stått härliga till. Och ni kan tro att det doftat gott hos oss. Jag har också smakat på detta bröd som han lärde sig baka i Saltå Kvarn och gott är det! Saltå Kvarns Rågraft, heter det, och det säger väl en hel del.














Mies on taas leiponut niin että jauhot on lentäny. Uskotte varmaan että talo täyttyi tuoksuista! Itsekin maistoin, ja jestas että oli hyvää. Saltå Kvarnin ruisvoima, ja nimi sanoo jo kaiken. 

11 kommentarer:

  1. Jag tror gubben din får börja ta o byta branch o öppna eget bageri :-)

    SvaraRadera
  2. Det skulle han nog så gärna göra!

    SvaraRadera
  3. Vitsit näyttää ihanalta, ihan tulee vesi kielelle! :)

    SvaraRadera
  4. Ljuvliga bilder! Man riktigt känner hur gott det är.

    SvaraRadera
  5. Åh, det doftar gott enda hit! Säkert smakar det dessutom gott :)

    SvaraRadera
  6. Mums, näyttää niin hyvälle, eteenkinkin miesleipuri keittiössä saa multa ison peukun! Sitä gluteenitonta herkkureseptiä odotellessa fiilistee sillä välin näitä kauniita kuvia vesi kielellä :)

    SvaraRadera
  7. Men sååå duktig gubbe du har! Kan du låta bli att äta av hans fantastiska bröd? Nu är headern tillbaka förresten utan att jag gjort någonting. Hälsn. Agneta

    SvaraRadera
  8. Ja, alltså, man dånar ju bara av tanken på hur gott det doftar hos er när han släpper sig i fröjd.
    Fina bilder dessutom, as always.
    Och vilken förtjusande ung man i förra inlägget!

    SvaraRadera
  9. Ser riktigt riktigt smarrigt ut det där och kan tänka mig hur gott det doftar i ert hus då mannen bakar! Härligt!

    SvaraRadera
  10. åh, vilka bilder! Ser supergott ut!

    SvaraRadera