26 augusti 2012

Ett avsked

En helg i sommarparadiset är bakom. Vi har stängt för säsongen, och så som det ser ut nu- för gott. Allt har sin tid, och med mina föräldrar har fått jag fått 42 fantastiska somrar på den holmen. Men allt härligt tar slut någon gång och nu blir det såhär. Det gör ont, för avsked är komplicerade,men jag hoppas att  något nytt och spännande väntar oss. Beslutet är inte förhastat, utan noga avvägt.
Jag tänker inte gå in på detaljer, det är inte något katastrofartat som hänt. Det är bara så att ett kapitel är slut, vi vänder sida och börjar på ett nytt kapitel. Fortfarande tillsammans, tre generationer och en fin sammanhållning. För viktigast är ju att vi har varann- var vi är- det är en bisak.
                                                             
                                                                     Kamomilla

Viikonloppu kesäparatiisissa on ohi. Suljimme talveksi ja todennäköisesti viimeisen kerran. Kaikella on aikansa, sain vanhempieni kanssa 42 ihanaa kesää tuossa saaressa. Kaikki ihana loppuu kuitenkin aikanaan, ja nyt päädyttiin tähän ratkaisuun. Sattuu, luopuminen on aina vaikeaa, mutta uskon, ja toivon että edessä on jotain uutta ja jännittävää. 
En aio selitellä sen enmpää, tässä ei ole mitään dramatiikkaa, vaan vanhempani ovat pitkään kyspytelleet tätä päätöstä. Yksi jakso on päättynyt, käännämme sivua ja jatkamme uutta. Edelleen yhdessä, ja sehän on tärkeintä. Kolme sukupolvea hyvässä sovussa. Tärkeintä on se, että meillä on toisemme, ei se, missä me olemme.  

11 kommentarer:

  1. Det låter sorgligt och jag är ledsen för din skull! Men jag anar många fina minnen du har med dig i bagaget och en positiv inställning till framtiden med många nya möjligheter!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig känslan... :(
    Sorgligt, men när en dörr stängs så öppnas en annan!

    kram!

    SvaraRadera
  3. Sorligt att lämna ,men nya sidor öppnar sig ,Och det viktigaste är ju som sagt att man är tillsammans spelar ingen roll var
    Ha en skön vecka

    SvaraRadera
  4. Vilket vackert foto... Nu väntar nya äventyr:)

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  5. Låter sorgligt att lämna efter så många somrar! Men allting har sin tid och nu är det dags för något nytt. Ni har i alla fall med er många fina minnen därifrån. Önskar er lycka till med allt nytt.

    Sensommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  6. Man har ju alltid minnen kvar vad som än händer, även om det är trist att stänga dörren till något fint. Hoppas att något ännu bättre väntar dig! Kram

    SvaraRadera
  7. Fina minnen har ni säkert från somrarna på holmen. Hoppas att ni påbörjar ett fint nytt kapitel som ger nya minnen.
    Vackert foto du visar!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  8. Var sak har sin tid. Varje plats sina minnen. Men som du skriver, att har man varann spelar det ingen roll var man är. Och förändringar är oftast spännande, om man låter dom vara det.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  9. Ge tid och rum för sorgen, för det är helt säkert en sorg, så kommer de fina minnena att överväga och de nya äventyren att ta vid av sig själv.
    Kramisar till er allihopa!

    SvaraRadera
  10. Vemodigt men med hopp om nya härliga kapitel att uppleva! Kram

    SvaraRadera