22 februari 2008

Att se potential...

Jag lovade väl visa lite loppisfynd med lite makeover. Allt är ju inte från början sånt som man vill att det ska vara. Kan man bara skymta lite potential i ett föremål och om man bara har lite fantasi och vilja att ta itu med saker så får man nog till det så som man vill. Och fördelen med loppis är ju helt klart priset då. För några euro fick jag två strutar som jag tyckte inte var så värst tjusiga men jag såg något i dem...Med lite ljust ljust grå färg och lite sidenband så blir det ju kanske som man vill...För ljusets skull fotograferade jag på toaletten (tihi) men det kan nog hända att de hamnar nån annanstans. Och så hittade jag ett härligt gammalt bröllopsfoto, men nån usling hade gått lös på ramen med grannröd färg!! Hur kan man göra så?? Kolla! Gräsligt!
Men okej, vi pysselknåparinredargalningar vet ju exakt vad man ska göra med en case som den här. Fram med trollstaven/penseln och vips är det åtgärdat! I det här fallet var den stora frågan igen- Vitt eller svart??? Många av er hade valt vitt, men jag har ett annat gammalt bröllopsfofto hemma med svart ram så för helhetens skull så blev det svart. Lite bättre än det röda eller vad?
Jag gjorde nog en del andra fynd också, men det mesta var textilier och inte så märkvärdiga att visa upp. Men jag kan avsluta här med en bild på ett sängöverkast som jag hittade. Det har någonsorts bokstäver på och är så där underbart tungt att det ligger bra på sängen.
Med detta avslutar jag för idag. Ha en underbar helg alla ni där ute! Tack för alla fina kommentarer jag får. Det är roligt att ni orkar hänga med!
Kram, Kamomilla

22 kommentarer:

  1. Oj oj! Så fint.....ja det gäller att tänka steget längre. Strutarna med det mönstret hade jag nog helt ignorerat.....men titta så fina du fått dem!!
    Och det där sängöverkastet......hjälp så vackert mönster, är det handbroderat? Ja, det var ett lyckat loppis besök, och så ett litet vift med Lilla Kamomillas trollspö, då blir det perfekt helt enkelt!!
    Ha´en härlig helg!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  2. Vad mycket mysigt jag hittade här då, kommer garanterat tillbaka!
    =)
    Ha en trevli helg

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det bra med lite färg....
    Så fint du gjort det!

    Ha´en trevlug helg!
    Miamaria

    SvaraRadera
  4. Väldigt fina saker du hittat, och så fint har du förvandlat dem också!!
    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  5. otroligt, så fina de blev o sängöverkastet är ju helt fantastiskt vackert!

    SvaraRadera
  6. Halllå där
    Har smygit runt här nu ett tag, dags att ge sig till kännna! Mycket vackert du visar, blir glad.
    MYcket fin ram med svart färg, jag ska nog göra likadant (sno din grej) det blev fint!

    SvaraRadera
  7. Ja man måste se bakom loppis fynden när man ser dem. Ibland undrar man vad folk har gjort med grejerna.
    Må så gott!

    SvaraRadera
  8. Oj då här har jag missat en del...
    vad fint badrummet blir, jättefint med kommoden!! Symaskinen blir jag lite avis på, velat ha en sådan länge och din blev superfin!!
    Vilken smart idé med hinken till askan, det skulle behövas här med!

    Hur i hela fridens namn kunde någon måla ramen RÖD??!! Hua mig vad fult. Men lite färg gör ju under, så den blev ju precis som den skulle vara!
    Överkastet är bara så underbart!! Vilket fynd!!

    Ha en fin helg!
    Kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  9. Sängöverkastet var verkligen fint, där har du gjort ett riktigt fynd! Ett sånt skulle jag gärna själv vilja ha, skulle passa perfekt... Och strutarna blev jättefina, skulle nog inte ha sett potentialen i dem själv...

    SvaraRadera
  10. Vilka fina fynd du gjort! Så fina strutarna blev...det är kul med före/efter bilder!!!!! Överkastet ser ju helt ljuvligt ut, är det vävt eller broderat???? Önskar dig en härlig helg!!!

    SvaraRadera
  11. Men jisses vad du kan..man blir alldeles tokig av inspiration ;)
    Sååå fina strutar..och det där bröllops fotot..åhh så fint det blev nu då du målat ramen,svart tycker jag var ett utmärkt val...
    Kram Anette

    SvaraRadera
  12. Oi så fint det ble med en makeover! Det er ikke alltid det skal så mye til :) Og sengeteppet var helt nydelig. (Og symaskinbordet i innlegget under her, hvilken skatt :) Ha en trivelig helg! Synnøve

    SvaraRadera
  13. Gillar verkligen strutarna. Och din wc-pappershållare e ju bara för underbar :)

    SvaraRadera
  14. sån make-over!!!FINT!!

    Have lovely weekend!!!
    ♥Kram Millan♥

    SvaraRadera
  15. Javisst är det fint att kunna se potential i saker som andra kanske dissar pga hur de ser ut :D

    SvaraRadera
  16. Vad mycket fint jag har missat här hos dig. Överkastet är ju såå.......LJUVLIGT!!!!!! Vilket fynd!

    Kram
    Dorthe

    SvaraRadera
  17. Det var värst..vilka fina saker det blev av allt..de strutarna tyckte jag om..och nu ska jag ta en sväng med penseln på EN strut jag har..blev lite inspirerad kan man säja:)..och ramen blev tjusig med svart färg..överkaset ..skulle passa mej ypperrligt...ha en skön söndag...nu ska jag måla...trallala..PIA

    SvaraRadera
  18. Så snygga strutarna blev! Och ja, att kunna se potentialen i ting är en förmåga alla inte besitter, som tur är, annars skulle man ju aldrig få fynda ngn gång! : ) Så snyggt toa du har och badrummet nedan, så läckert!!! Och din gamla symaskin blev ju bara så fin! Mari.

    SvaraRadera
  19. Att en sån liten förändring kan göra en sån stor förändring! Snyggt!

    Kram Anne

    SvaraRadera
  20. å, det ble jo såå fint!!
    ønsker deg enfin uke, så blogges vi vel snart:)
    klem

    SvaraRadera
  21. nämen vilken förvandling...

    vad bra det blev..ja det gääler ju att kunna visuera hur det ska bli...

    Överkastet är supoer fint..
    ha det gott..
    kram Anna

    SvaraRadera
  22. Gud vad fint! Visst gäller det att kunna se saker och tings potensial. Alla människor har inte den egenskapen, de missar mycket fint när de är på loppisar!

    SvaraRadera