23 november 2012

Lite till

Ibland är det en lättnad att ha färdiga bilder att ty sig till. Vi fick nämligen plötsligt magsjuka i huset och då är det ju inte sådär första prioritet att rusa omkring med kameran i högsta hugg precis. Men jag är okej, jag fick en lindrigare variant än mannen som legat däckad i två dagar. Han är tack och lov på benen igen, lite svag bara ännu.
Jag bjussar på mer bilder från det härliga julhemmet idag. Det var så synd att vi inte hade snö då. Ni kan tro att det harmade, när jag följande morgon kikade ut ur hotellrummets fönster och marken var täckt av snö...   ( KLICK) genom ett vackert vinterlandskap åkte jag hem för att fira självständighetsdag .

Ingen snö har vi nu heller men vi får göra det bästa av situationen. Och tänk, idag är det den 23 november- vi har en hel månad tid att njuta av julens alla härligheter. Jag vill inte missa en enda dag för jag är glad åt att jag har inspiration- det hade jag inte ifjol!

                                              reportage till Avotakka nr 12 / 2012





                                           

Hurja helpotus että varastoista löytyy valmiita kuvia sillä sairastuimme yllättäen vatsatautiin, mies ja minä. Itselleni melko lievänä, mutta mies on ollut kaksi päivää vuoteenomana. Hän on tänään jo jalkeilla onneksi, hiukan hutera olo mutta kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu! 
Tänään saatte vielä nauttia tuosta ihanasta joulukodista. (Avotakka 12 / 2012) Minua niin harmitti ettei silloin ollut lunta. Arvatkaa vaan harmittiko, kun seuraavana aamuna katsoin hotellihuoneen ikkunasta ulos ja yön aikana oli satanut lunta!! Kauniin talvimaiseman läpi matkasin sitten kotiin viettämään itsenäisyyspäivää. (Klikkaa tästä)

Nytkään ei ole lunta, mutta pitää vaan yrittää jaksaa nähdä muita ilonaiheita. Tänään on 23 päivä ja meillä on kokonainen kuukausi aikaa nauttia jouluvalmisteluista ja fiilistelystä!  Minä ainakin aion nauttia, sillä tänä vuonna minulla on inspistä ihan oikeasti- viime vuonna ei ollut!



12 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder. Och jag fullkomligt älskar jul-musen!!!
    I år finns här inspiration också, men om den kommer "ända ut i fingrarna" återstår att se...
    Har inhandlat en julros och en jul-en i alla fall. Den första saknar kruka som duger, den andra är vackert bar och väntar nu på bling-bling (belysning och pryttlar)
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  2. Hej! Den där är den finaste musen jag har sett i hela mitt liv!
    Ha en bra dag,Karla.

    SvaraRadera
  3. så underbart sovrum.Ville bara titta in och önska en fin helg.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  4. Halloj!
    Vilka härliga bilder du visar igen.
    Krya på er. kram kram Arja

    SvaraRadera
  5. Hej och tack för inspirerande och mysiga bilder. Gillar inte möss, men kan inte låta bli att charmas av din söta krabat *hihi*
    krya på er/ kram junhe

    SvaraRadera
  6. Åh va härligt att du har inspiration, för du inspireras OSS med ditt vackra hem, vilken gullig julmus!!! Mari. ( jag har ännu inte sett reportaget fr mitt hem som var med i finska Lantliv, var det många sidor/bilder??)

    SvaraRadera
  7. Åh, hoppas att ni piggat på er från magsjukan. Sådant är INTE kul!
    Julmusen är bara sååå söt! Den skulle gärna få bo hos mig :)
    Önskar er en fin helg!
    Birgitta

    SvaraRadera
  8. JÅÅhÅ sanos tuo anopin ruottiintunut sisko...Näillä mennään :)

    SvaraRadera
  9. Skönt att du känner dig bättre nu, det är ingen rolig grej att ha magsjuka!
    Tack för fina inspirerande bilder igen!
    Ha en skön helg!
    kram Sabina

    SvaraRadera
  10. Every little girl wants an bedroom like yours, it's like a fairytale, thanks for the beautifull pictures
    Regards
    Tina/LilaBlu

    SvaraRadera
  11. Ihanatuo huovutettu Hiiri!
    Onko itse tehty? Vai mistä hommattu....mä olen Hiirifriikki

    SvaraRadera