22 april 2013

Kursen

Gårdagens kurs var minsann givande för mig också, jag kände mig så glad hela kvällen. Det är fantastiskt roligt att få dela med sig och se hur det under dagens lopp dyker upp en massa a-haa upplevelser och belåtna hummanden :)
Här lite bilder från gårdagen. Det blev teknikprat på dagen och så avslutade vi på eftermiddagen med att göra stilleben med hjälp av butikens vackra produkter och fotografera dem. Det är rätt så mörkt i affären och då hade vi ju ett idealiskt läge träna fotografering i besvärliga ljusförhållanden.














Eilinen kurssi oli todellakin antoisa myös minulle. Aivan mahtavaa kuunnella noita ahaa- huudahduksia ja tyytyväisiä hymähtelyitä.
Tässä kuvia eilisestä. Päivällä keskityttiin pelkästään tekniikkaan ja iltapäivällä puhuttiin sommitelmista ja kuvakulmista ja sitten tehtiin käytännön harjoituksia. Kurssilaiset saivat rakentaa kaupan tuotteista pienen asetelman ja sitten ottaa siitä mahdollisimman kaunis valokuva. Adalmiinan Helmessä on melko pimeää joten nyt saatiin sitten ihan toden teolla harjoitella kuvaamista hankalissa valo-olosuhteissa.

10 kommentarer:

  1. Olisi ollut tosi kiva olla mukana.. ja kaikki oppi olisi tarpeen - erityisesti juuri vähässä valossa kuvaamisesta mutta myös miten osata ottaa ei-pönöttäviä kuvia ihmisistä.. Mitään tällaista sinulla ei liene suunnitteilla..:) Suomeksi tai ruotsiksi.

    SvaraRadera
  2. Olisi ollut tosi kiva olla mukana.. ja kaikki oppi olisi tarpeen - erityisesti juuri vähässä valossa kuvaamisesta mutta myös miten osata ottaa ei-pönöttäviä kuvia ihmisistä.. Mitään tällaista sinulla ei liene suunnitteilla..:) Suomeksi tai ruotsiksi.

    SvaraRadera
  3. Kyllä meillä Anemone on syksyksi suunntteilla toinen samanlainen, niin hyvin tuntui toimivan ja palaute ollut mukavaa.

    SvaraRadera
  4. Vieläkin hykerryttää... niin tyytyväinen olin päivän antiin :)

    SvaraRadera
  5. Åh vad jag skulle velat vara med där!!
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Tack igen! :-)
    Jag märkte att jag syns på en av bilderna. Något litet gult som skymtar i ett hörn ;-)Märkte inte det först :-)

    SvaraRadera
  7. Hej
    Vilken fantastisk kurs du anordnat och mysigaste butiken. Tack för all inspiration och tips du ger.
    Kram, Ann

    SvaraRadera