15 december 2009

Änglar finns...

Jo, så är det!! Jag har fått en massa små fina hälsningar under de senaste dagarna och det har värmt mitt hjärta så mycket ska ni veta! Och att änglar finns, det fick jag bevisat för se, jag fick en alldeles egen! Och det är faktiskt en liten kille som har gjort den!
Pilligt måste det ju ha varit, för en liten grabb! :) Andra änglar har också varit i farten. Av Jaana, med bloggen Kaunista Valkoista-taburetti (klicka på namnet)
fick jag ett paket idag. Bara för att hon ville tacka för vad jag skriver och delar med mig.. Hon hade stickat ett par jättefina vantar! Jag är så rörd att jag inte vet vad jag ska säga! Och se så fint kort hon gjort...

För sjuka händer är det ju härligt med ett par vackra rejäla yllevantar, speciellt nu som kylan kommit.

Av Kristin, min bloggvän, som har bloggen I mitt Paradis (klicka på det här namnet också!!) fick jag igår ett paket.Ett litet tack för att jag skickade henne numret av Koti ja Keittiö, som vårt hem var med i. Gulliga hon, som har fullt upp med hem och familj, hon tog sig tid att sända mig ett paket med härligt innehåll!Den tjejen har förövrigt helt underbara bilder i sin blogg så det är absolut värt ett besök!

Snön har kommit. Och jag hann få ut lite uteslingor! Jag hade bara en halvfungerande, de förra hade gått sönder, men nu är det fixat. Om man ska tro alla rapporter får vi en vit jul, och enligt det senaste ska vi få mer än det vi har nu. Jag tackar och tar emot. Jag gillar snö. En svart vinter är inget för mig...

Bara en vecka kvar. Jag får lite ångest över att det går så fort! Jag vill ju hinna njuta nu! :) Och jag sänder en tacksam tanke till er alla som kommenterar. Jag skulle vilja besöka er alla, men ni börjar vara många och tiden vill- såhär i juletider- inte räcka till!

Lilla My- som skrev om tavlorna- hör av dig per e-mail om du är intresserad! Kamomilla

31 kommentarer:

  1. Hej. Det var en jättefin blogg du har. Här trivs jag.Såna här saker gillar jag. Ha en bra dag på jobbet imorgon. O änglar visst finns dom!! H: Anna och lilla grabben som gjorde ängeln.

    SvaraRadera
  2. En blogg kan ge så mycket :) Ja, det är härligt att det kommit snö också hit till vårt hörn nu även om man får frysa lite om kinderna och händerna och tårna... :)

    Kram Hanna

    SvaraRadera
  3. Hejsan Kamomilla...har inte bloggat så mycket på sista tiden ..har försökt att komma ikapp nu ..men jisses så fort man kommer efter:) Jag sitter med julsnuvan just nu och puh vad allt blir jobbit med en gång..och som du så noga påpekar ..det är inte många dagar kvar.. men man får göra så gott det går...blir nog jul ändå...synd att du inte fick sålt dina betonggrejer..det var tråkigt..men så är det ibland.vissa julmarknader (jag har ju fått lite rutin nu..tre stycken du vet:) då sålde jag vissa saker ..andra ..gick det inte alls att sälja de sakerna..??..Nu ska jag se om det går att göra ett inlägg ..förreaten vad söt han är det där latbullen..Svante ser nästan ut som SELMA.....hon ligger just nu och latar sej i lilla bäddsoffan i datorrummet...kram..Pia

    SvaraRadera
  4. Vilken söt liten ängel!! Och visst finns dom;o)
    Underbara vinterbilder du bjuder oss på!! Snön har kommit här också!
    Äntligen....som jag bett och längtat!! I kväll har jag varit på kalas hos min mamma, jag var såå fin i smycket jag vann hos dig!!
    Ha det bra!!
    Kram Kram Malin

    SvaraRadera
  5. Hej!Vilken jätte fin blogg du har!!! Va fint du bor och va duktig du är på att ta kort!
    Jag är känner mig fortfarnde ganska ny i bloggvärlden... jag har en blogg till min butik, men får väldigt mycket hjälp än så länge av en vän, men hoppas snart jag kan mer själv. Du inspirera verkligen!! Hur länge har du bloggat? kolla gärna in till mig... /Dekorerat , Fatima

    SvaraRadera
  6. Att änglar finns är självklart för oss som läser din blogg...

    Tråkigt att dina fina betongalster inte sålde mer på marknaden... men du ska se att nästa gång kan det vara helt åt andra hållet!!

    Så fina bilder du bjuder på!!
    Önskar dig en fin sista vecka innan julafton!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Men så söt lite ängel vilken ängel till pojke som givit dig den!

    Kram Marina

    SvaraRadera
  8. Så fina gåvor du har fått från alla håll, jag förstår om du blev glad och du är verkligen värd dem så mycket fin inspiration och härliga tips som du ger oss här.

    Det ser jättevackert ut med snön och ljusen i din trädgård!
    Ja, här vräker snön ner och jag vet inte hur det går att åka till torpet imorron!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  9. Vad härligt med så go´a vänner! Vantarna ser helt ljuvliga ut. Tänk den som kunde sticka så fint!
    Kram...

    SvaraRadera
  10. Vad härligt att du får uppskattning, din blogg är så underbar att det är du såå värd!
    Vackra bilder även idag:)
    Jag känner som du, lite vemod att den härliga juletiden går alltför fort! Man får njuta av varje sekund!!!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  11. Oj så roligt med såna överraskningar - och du är VERKLIGEN värd dom!!

    Visst går tiden fort nu! Men det är en härlig tid trots allt.
    Idag ska jag och handla några små julklappar till, och samtidigt träffa bloggisen I ;)
    Sen har jag bara söndagen kvar som ledig innan julafton klockan 12.

    Önskar dig en trevlig vecka!
    kram A-C

    SvaraRadera
  12. vilken fin ängel,den var ett strå vassare än de flersta...så fin... Härligt att du blir ompysslad!

    SvaraRadera
  13. Det var en värdefull gåva den där ängeln för det ligger säkert en hel del möda bakom.Jättefin var den!
    Vad fina presenter du har fått av bloggvänner.Så roligt med uppmuntran och omtänksamhet.
    Du har fått så mysiga bilder av ljusslingorna i mörkret.
    Vi har också fått lite snö i natt.Jag hoppas vi får ännu lite till. Men en vit jul ser det ut att bli i alla fall:O)
    Ha en riktigt bra dag!

    SvaraRadera
  14. vilken massa trevliga presenter du fått, och väl värd varenda en är du, vännen :)
    uh, vi har fått ca 15 cm snö i natt. jag har precis varit ute och skottat i 40 minuter. visst är det vackert, men nä, jag gillar inte snön...
    snart träffis med fru strandviksvillan på stan - det ska bli kul. ha det gott!

    SvaraRadera
  15. Det var en duktig kille som knåpat ihop en sån fin ängel. Visst finns det änglar lite varstans runtomkring oss, bara vi vill se dem. Du har igen tagit så vackra foton av allt det vackra du har runtomkring dej.
    Här har vi fått lite snö inatt oxå
    men jag vill gärna ha lite till. Ingen jul och vinter utan snö, så är det bara.
    Allt gott till dej och de dina! kram

    SvaraRadera
  16. Hallå där, åh jag bara älskar dina utedekorationer, så vackert! Mne så mycket fina gåvor du fått, underbara vantar, sifferskyltar, choklad och lilla ängeln, så söt! Det var så mycket att jag glömt en sak känner jag, det var fint det med minns jag: ) Ha en fortsatt bra vecka, ja, visst går det för fort, man vill liksom bromsa upp denna tiden tycker jag.... Mari.

    SvaraRadera
  17. Vilken underbar ängel! Det finns nog inget bättre än vänner som kan konsten att överraska och förgylla ens dag!
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  18. Ja, den var fin den lilla ängeln. Säkert mycket pilligt för motoriken hos en lite grabb. P.S Jag la ut bild på klockan igår, du kan kolla om du vill. !-)Marie

    SvaraRadera
  19. Vilka härliga bilder från er altan! Och vilken duktig kille som gjort en sådan fin ängel :-)

    Ha det så jätte bra!

    Kram Torparfrun

    SvaraRadera
  20. Vilka rara överraskningar...när sådana dimper ner i lådan blir man extra glad verkligen så vackra utebilder med slingorna, här har vintern kommit på allvar, vi har fått flera dm snö sista dygnet och det blåser en kall nordan, det känns verkligen i gamla hus...brr...hoppas du har en fin dag, KRAM

    SvaraRadera
  21. Hej! Vilket underbart bevis på att änglar av alla de slag finns mitt ibland oss =) Har inte heller riktigt förstått att det snart är jul...men, men det får bli som det blir, alltid blir det ju jul ;)
    Önskar dig allt gott!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  22. Mukavaa, että pakettini tuli viimein perille, minulla kun lähtö vähän kesti. Ja mukavaa, että pidit lapasista... toivottavsti lämmittävät sinua niinkuin sinun kommenttisi ja blogisi minua.

    Lämpimin terkuin Jaana

    SvaraRadera
  23. Hej! Vilken julstämning dte var här, me mysig belysning.. Så fin ängel och andra fina gåvor du fått!
    Kram /Anna

    SvaraRadera
  24. Julklappar i förskott för dej, ängeln e alldeles ljuvlig, tänk va duktig kille. Dina vantar avundas jag dej, så håll hårt i dom på nästa träffen om vi kommer ditåt:) Härliga bilder du satt in, så vackert så man glömmer kölden.

    SvaraRadera
  25. Vilka fina gåvor du har fått. Jag förstår att du är rörd, sitter själv med tårar i ögonen titt som tätt...
    javisst finns det änglar - också livslevande :o) ja och snöänglar kan man ju också göra...t.ex. efter bastun - om man är litet galen...
    Alldeles underbara foton igen!!
    ha det bra i det vintervita vädret!!

    SvaraRadera
  26. Oj då....ja då vet du oxå vad tråkigt det är att vara sjuk..blä men hoppas att vi snart kryar på oss :)..kram..Pia

    SvaraRadera
  27. Vilken fin ängel, vad pilligt det måste ha varit. Vad kul att få så många fina paket, du är absolut värd dem alla. Visst är det så att man hinner inte allt man vill och som du säger måste man njuta med. Brukar tänka på det då jag irrar omkring, fast jag kommer att vara ledig ett par dagar mellan jul å nyår då hoppas jag på att njuta. Kram

    SvaraRadera
  28. Så fin ängel och trevligt med uppskattade klappar :-)

    SvaraRadera
  29. Så bra att du fått ett par härliga varma vantar - det förtjänar du! :) Jag hoppas verkligen du får njuta av julen nu - till max!

    Jag har sagt det förr, men säger det igen: Du har verkligen så mycket fint och så bra smak. Vackra bilder och bra idéer, jag sticker förbi här titt som tätt bara för att njuta. Keep up the good work :)

    Varma kramar!

    SvaraRadera
  30. Tråkigt att höra att marknaden inte gick så bra, verkligen synd när du lagt ner så mycket tid och jobb på dina fina saker! Men det kommer säkert fler chanser och så fina som dina saker är så förstår jag verkligen inte att folk inte köpte mer av dig!
    Vilka fina presenter du fått, tänk så mycket en oväntad gåva värmer ens hjärta! Och det är du värd! :)
    Så fint du gjort det där ute. Vi har lite mer att fixa i den vägen ännu, små lyktor runt bastutaket och en ljusslinga i spaljén, och så ska ju renen med släden fram också! Men just nu är det alldeles för kallt att greja där ute, var nästan -23 för en stund sen! BRRR!!! Det är härligt med snön, men så HÄR kallt vill jag inte ha det!
    Börjar också få lite smått panik när jag tänker på hur nära julen det är... Och jag har sååå mycket kvar att göra, och så vill jag hinna bara sitta ner och njuta lite också! När jag nu ska få tid till det...
    Ha det så bra i kölden! :)

    SvaraRadera
  31. Oj, så många fina saker du fått. Gulligt av dem alla.
    Sååååå mysigt ser det ut med översnöade ljusslingor. Visst är det underbart när det vita har kommit. Ha en underbar helg och en riktigt God Jul! / Kram Eva-Mari

    SvaraRadera