29 december 2009

I väntan på nyår...

Jag har inget nytt att fotografera just nu och har inte haft lust heller. För första gången i mitt liv lider jag lite av en sorts fototorka. Men det gör inget- det är, som många bloggare skrivit åt mig, ganska hälsosamt egentligen.Just nu funderar jag lite på nyårsdukningen. Ska jag duka som på julen, eller göra något helt annat? Eller ska jag strunta helt i det, det är bara gubben och jag som är hemma, barnen är i fjällen med sin far..Men nej, att det nya året basuneras ut, kräver nog något lite extra. Något ska jag nog klura ut.
Och Strömsöfacklorna som brann så fint på julafton, ska tändas igen. Snön regnade bort igår, men nu är den tillbaka och med dubbelt upp minsann! Värlen är helt vit igen och alla grenar är snötyngda. Det är som ett Narnialandskap, förtrollande vackert!Det är rörigt här hemma nu, tycker jag, men jag ämnar ta hand om det i helgen. Vi har ett litet köksprojekt på kommande och jag hoppas på att kunna visa bilder på det nästa vecka. Gasspisen ska bytas ut, det kan jag avslöja men inte så mycket mer just nu.
Ha det gott, nu väntar vi på nästa fest!
Kamomilla

19 kommentarer:

  1. Foto-torka säger du men ändå har du flera fina foton i dagens inlägg!! Såg dessutom en liten söt trumpet vid kronan. Gullig! Innan jag började blogga trodde jag aldrig att jag skulle vilja ha en trumpet som dekorativt inslag i hemmet - men allt tycks tydligen vara möjligt - för nu skulle jag bra kunna tänka mig att ha en! Ska bli kul att se vad du hittar på för höjdardukning för dig och din kära!!

    SvaraRadera
  2. Det är som man klivigt in i nått vakum just nu. I väntan på det nya året. Mycket man vill men lite man orkar. Kram

    SvaraRadera
  3. Hei mistä tuo kruunu on ostettu? Olen koittanut etsiä melko isoa ja koristeellista kruunua, mutta netissä olen vain törmännyt pieniin :P

    SvaraRadera
  4. Dina Strömsöfacklor är verkligen en prydnad!
    Låter spännande med ert köksprojekt. Allt gott ! Kram Kicki

    SvaraRadera
  5. Så vackert du dukat! Fin ljuslykta ute oxå! Jag tror oxå det är nyttigt med lite fototorka och bloggtorka..man behöver vila sig lite ibland och så helt plötsligt får man ny inspiration och ork! Jag har många bilder på lager just nu men det beror nog på att man är ledig och orkar och det är ljust och lättare att fota helt enkelt! Ha ett riktigt Gott Nytt År! Kram :)

    SvaraRadera
  6. Vuodenvaihde on hyvää aikaa vaan huilailla ja ladata akkuja. Itse olen tällä hetkellä kyllästynyt koko kotiin, joten saa nähdä mistä löytyy intoa kevätjuttuihin. Ehkä hankin sen uuden kodin ;)

    SvaraRadera
  7. Passar på att önska dig ett GOTT NYTT 2010 med hopp om att fototorkan försvinner =) Så att kameran går varm igen och vi kan få njuta av än fler vackra bilder från dig. Lycka till med dukningen till nyår. Ett "recycletema" kanske?? Vad det än blir så blir det bra hos dig. Lova att visa oss sen bara. Må gott och njut av livet. //Maria

    SvaraRadera
  8. Du visar alltid så fina bilder och alltid så fina saker, så nån fototorka kan man då rakt inte se!

    Det låter spännande med projektet...!!!

    Lycka till med dukningen!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  9. Att du sku ha fototorka är då inget jag sku ha märkt om du inte skrivit det:) dina bilder är helt underbara oavsett du fixat eller inte....atmosfären runt det hela är nog det som lyser igenom för dig helt och hållet.....gillar det så mycket....känner mig så bra till mods varje gång jag kikat in.....du är dig själv och försöker inte vara nån annan:) tack för det! och ha ett riktigt gott nytt år:)

    SvaraRadera
  10. Ojdå... men som sagt det gör väl inget.
    Snart lyser vårsolen och nya objekt/prodjekt kommer att komma till Lilla Kamomillas Villa.
    Gott Nytt År kära vän hoppas du får en mysig kväll med mannen.
    Kramar Marith

    SvaraRadera
  11. Tror att alla får lite torka då och då..Men du visar alltid så fina saker även nu..Massa kramar Susanne

    SvaraRadera
  12. Lite tråkigt är bra för kreativiten. Ha en skön nyårshelg och hoppas ni får ny snö igen. Här har vi ett par dm och -17 grader... Hm, kanske lite kallt... Gott Nytt År och stor kram - Marie

    SvaraRadera
  13. all sorts torka här också just nu, men det är väl övergående, får vi hoppas.
    vad ska ni ha istället för gasspisen? *nyfiken*
    gott slut, vännen, och ett underbart nytt år till er alla! kramkram

    SvaraRadera
  14. Hei kamomilla
    Jeg har blitt tipset om denne nydelige bloggen din av en venninne....jeg er helt måløs. Morsomt å se at du har noen av de samme tankene som meg om gjenbruk. Jeg har laget en bok"Sjarmerende gjenbruk" og er opptatt av den landlige nostalgiske stilen som du har i hjemmet ditt.Nydelige bilder...hit kommer jeg tilbake. Fortsatt god romjulstid.
    klem...Ellen

    SvaraRadera
  15. Hej, allt väl?

    Det har man ibland när man som vi bloggare fotar för jämnan =)

    Bilderna du har lagt ut nu är ju underbara =)
    Önskar dig o de dina ett gott nytt år.

    Kram Pirre

    SvaraRadera
  16. Du som är så flitig på att uppdatera måste naturligtvis få fototorka förr eller senare :)
    Fast ibland skulle man ha massor att fota, men det blir liksom inte som man tänkt, åtminstone för mig.

    Hmmm... jag har nog aldrig dukat vackert åt bara mannen och mig... Å andra sidan får jag knappt det fint dukat för gäster heller, har varken idéerna eller tiden (och så brukar det inte få vara ifred för kidsen)

    Önskar er en riktigt mysig nyårsafton och
    ÖNSKAR DIG ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!
    kram, Ann-Christine

    SvaraRadera
  17. Du har så mycket fint Kamomilla! Så snygg den kronan är också vackert foto också! Och en kungakronlikn marshallkopp, snyggt!

    GOTT NYTT ÅR!!!

    SvaraRadera
  18. Ska nog försöka få till lite fin dukning mitt på dan här. För vid 4 börjar jag jobba och sen är det jobb till 9. Men det går bra att fira nyår efter det också.
    Och marschaller måste vi ju ha. Så mysigt att komma hem till.
    Önskar dig och de dina ett riktigt GOTT NYTT ÅR.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  19. KIITOS "KAMOMILLA" KULUNEESTA VUODESTA JA OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2010,HALEJA JA JAKSAMISTA!!

    SvaraRadera