12 juli 2013

En liten fråga

I nyaste Terassi-lehti har jag med ett reportage från vårt lusthus. I framtiden kommer jag att samarbeta med denna tidning, och det energiska teamet bakom den,  vilket gläder mig! Det är ju spännande att få vara med och skapa inspiration!

 Men från det ena till det andra- jag vill gärna veta din åsikt. Vill du i framtiden se stora bilder på bloggen, (som den här) eller upplevs de som besvärliga? Är det bättre med bildstorleken i inlägget från igår? Din åsikt är värdefull, så lämna gärna en kommentar.


Uusimmassa terassi-lehdessä on juttu huvimajastamme. Tulen tulevaisuudessa tekemään yhteistyötä ihanan Terassi-lehden energisen tiimin kanssa, ja olen siitä tosi onnellinen!

Mutta asiasta toiseen. Haluaisin tässä heittää kysymyksen juuri sinulle. Onko tämä iso kuvakoko sinun mielestä sopiva blogiin vain pitäsikö minun pysyä samassa koossa kuin edellisessä postauksessa? Tuntuuko että isot kuvat toimii hyvin vai  onko katseleminen hankalaa?  Mielipiteesi on tärkeä, joten olisi kiva jos raapustaisit jonkinlaisen viestin minulle. 

13 kommentarer:

 1. Gårdagens bilder bättre, då ser man hela bilden i skärmen, bra om bilderna går att förstora vid behov dock...
  Ha en skön dag!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis till uppdragen och reportaget!
  Tycker bättre om gårdagens, det blir så mycket scrollande annars...i alla fall på min Mac...
  Hoppas du får en härlig ledighet med de dina, och att du blir nöjd hos frissan. Vet hur jobbigt det är när det börjat falla, och hur tröstlöst det är innan det växer igen. Men man får se det som att de som rasat har sämre kvalitet, och det nya blir jättebra då man äter så mycket bättre,,,men tiden mellan är jobbig. Lycka till!
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 3. Hej ! Grattis till samarbetet med terassi...
  Gillar bättre storleken gårdagens bilder ...
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 4. För stora bilder är jobbiga om det är flera som följer varandra, det är inte så kul att rulla skärmen i evigheter. :-)

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 5. Jag föredrar också mindre bilder, jag vill se hela bilden på skärmen på en gång och inte kapa den i över och underkant för att den är för stor för min skärm.

  SvaraRadera
 6. Som i går. Med stor bild blir det så svårt att fånga helheten då man måste skrolla ner. Annars är dina bilder alldeles ljuvliga att titta på. Många grattisar till sammarbetet med Terassi.
  H.Lena

  SvaraRadera
 7. Den mindre storleken är bättre, då kan man njuta av bilden i sin helhet. :-)

  Sommarhälsningar / Anne

  SvaraRadera
 8. Hej! Gårdagens bildstorlek är bättre.
  Dina foton är underbara (bara så att du vet det också...)
  Ha en fin sommardag!

  SvaraRadera
 9. Hei, onnittelut lehtijutusta :) Minusta se pienempi kuva on helpompi katsoa kun mahtuu ruudulle kokonaan.

  SvaraRadera
 10. Gårdagens storlek är bättre, för då är de enklare att se i sin helhet. Säger som de andra: dina bilder är sååå fina!
  Kram, Åsa

  SvaraRadera
 11. Minä kannatan myös pienempää kuvaa, että sen saa kerralla ruudulle.

  SvaraRadera
 12. Pieniempi kuva parempi. Nyt joutuu kuvaa rullaamaan alaspäin ja ei tuu kokonaisena näkyviin.

  SvaraRadera
 13. Jag gillar storleken från igår bättre! Den mindre varianten alltså... Ta igen dig ett tag nu och strunta i allt annat! Jag tror din kropp behöver vila. Tänk vilken omställning den gått igenom...Kram från en som känner igen sig

  SvaraRadera