14 september 2009

En kluns...

Den här rejäla pjäsen fyndade jag på loppisen förra veckan! En ljusstake, men inte i önskad färg. Vid det här laget förstår nog åtminstone de som följt min blogg en tid, vad som har hänt med den. Ja, den har ju blivit målad förstås. Jag gick en liten inre kamp om valet mellan svart och vitt, men sen slog jag till. När jag väl klurat ut var den ska stå, var färgvalet sist och slutligen ganska lätt.Knappast någon överraskning va? Jag har mer och mer börjat gilla det här med grupperingar, och se charmen i det. Så nu ser det ut såhär på min skänk. Loppisljusstakar i grupp. Samtliga har genomgått samma förvandling. Svart var ordet just nu. I alla fall här. Och om jag inte gillar den här klunsen här så passar den nog perfekt i lusthuset!Nästa gång kladdar jag med vitt. Men mer om det i ett annat inlägg!

Idag har jag en superlång jobbdag. Det är bara att bita ihop och orka. Sen hinner jag kanske hem tills 20.30 på kvällen och så ska jag upp 04.55 på onsdag... Att pendla går bra för det mesta, då jobbdagarna är normala. Som tur så är detta ett verkligt undantag för i längden skulle det nog bli tufft. Man ska orka köra också, utan att somna vid ratten...
Tjingeling så hörs vi!

Kamomilla

25 kommentarer:

  1. Åh vad snyggt det blev när den blev svart!
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  2. jag tänkte genast på lusthuset när jag förstod vartåt det lutade med klunsen, men visst passar den också bra på byrån tillsammans med de andra svarta ljusstakarna :)
    ta det varsamt i trafiken!
    kramis

    SvaraRadera
  3. Va stilig gruppen din blev :)

    SvaraRadera
  4. Den blev supersnygg i svart!
    Kör lungt i trafiken! kramisar

    SvaraRadera
  5. Vilken fin kluns du fixat till :O) Jobbigt med långa dagar. Själv är det för det mesta 8-16 som gäller nu, men tidigare dejourerade jag och då kunde det bli tungt många gånger.

    SvaraRadera
  6. Ja den ljusstaken behövde bli svart :) Riktigt snyggt!

    SvaraRadera
  7. JA du är duktig att se om det skall vara vitt eller svart, den blev skitsnygg precis som de andra. Ha det så bra du kan . Kram

    SvaraRadera
  8. Du fixar och donar och allt blir så fint, det lilla bordet intill sängen, så snyggt och som du säger, visst är vi märkliga vi människor som sätter upp tunna skira ljusa gardiner till våren och dras åt det mörka när det blir mörkt nog ändå, hm... Mari.

    SvaraRadera
  9. Hej, hoppas höstsolen lyser på dig med =)

    Vad fint och vad kul med såna fina fynd. Ditt arrangemang är riktigt fin. Härligt med många ljus som står tända...
    Ja för sjutton, somna inte vid ratten bara...
    Mannen fick hjälpa en dam och komma ur sin bil, när hon för ett tag sen somnade vid ratten och körde rakt in i vajerräcket. Det går så läskigt fort det där, och det blev en dryg situation för mannen som åkte bakom henne...

    Ha en toppen dag. Kram Pirre

    SvaraRadera
  10. Helt klart bäst med svart här också! Så jättesnygg den blev och visst är grupperingar snyggt!!!

    Oj, vilket tuff dag du har, tur att det inte är så varje dag!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  11. Tuo kyllä paranteli jalan muotojakin kun väri vaihtui, vaikea suorastaan kuvailla miten, loistava lopputulos! Aivan kuin jotakin harvinaista keramiikkalajiketta.. :)

    SvaraRadera
  12. Den blev snygg, verkligen en maffig "kluns" :).

    Sen angående att pendla. Hur långt har du till jobbet? Jag är väldigt nöjd med att kunna cykla till jobbet och skolan just nu men faktum är ju att jag inte alltid vill bo i stan. Där jag har växt upp på landet var det 20 km in till stan och det var inga problem, jag har också haft 30 km bilfärd till sommarjobb nån gång - går bra tidsmässigt men jag tycker inte om att det känns så miljöovänligt att köra så mycket varje dag. Har inte kunnat bestämma mig var smärtgränsen går. Hur tänker du?

    SvaraRadera
  13. Ps. Skulle också vara intressant att höra vad du jobbar med, men det kanske du inte vill avslöja? ;)

    SvaraRadera
  14. Oj vad många nya tips som fanns här. Kuddar av ylletröjor, gruppering av ommålade ljusstakar- fiffigt! Och vackert. Ha det! MVH Värmländska Mitt Egnahem

    SvaraRadera
  15. Det blev supersnyggt! Helt i min smak...
    Du gör så fina loppisfynd hela tiden! På våra loppisar finns det i mitt tycke mest skräp trots att jag försöker gå med "målarglasögonen" på ;)
    He en bra fortsättning på veckan!
    Lusse

    SvaraRadera
  16. Staken blev helt underbar..låter som en tuff arbetsperiod..själv har jag oxå haft ett par väldans långa arbetsdagar denna vecka, ha det gott och kör försiktigt, kram

    SvaraRadera
  17. Hej på dej!
    Den passar superbra som svart. :) Snyggt tillsammans med de andra.

    Ha det så bra!
    Kram
    /Helena

    SvaraRadera
  18. Vad mycket fint du pysslat och donat sista tiden! Har själv varit lite out pga en mycket nära släktings bröllop men nu är jag på g igen!

    SvaraRadera
  19. MM, fortfarande berusad av lycka. Har du nått nytt på g hos dej. Kram

    SvaraRadera
  20. Inte det minsta förvånad och fint som vanligt!!
    Kram Marith

    SvaraRadera
  21. Måste erkänna att jag fastnade för dina svarta stakar så sist jag var på loppisen fick några fula följa med hem och jag sprayade dem.....är jättenöjda med dem:) hoppas det är ok att stjäla lite idéer? och tack för kommentaren om vår dörr! alltid kul om nån annan tycker om ens val av grejer:)
    Ha en skön fortsättning på veckan trots mycket jobb!

    SvaraRadera
  22. kul att du titta in hos mig,snyggt med svart färg

    SvaraRadera
  23. Wow vilken härlig pjäs. Skulle tro att den passar varsom helst :)
    Urtjusig blev den iallafall.

    Kramkram/Sara

    SvaraRadera
  24. Vilken fin ljusstake och vad fint det blev med grupperingen av alla svarta ljusstakar :) Trevlig helg. Vänligen Johanna

    SvaraRadera