27 juli 2008

Efter marknaden

Så var marknaden över för denna gång. Försäljningsresultatet blev någotsånär, men kunde ha varit bättre. Väldigt många människor tummar på allt, berömmer och himlar sig men traskar vidare utan att köpa...

Vädret kunde inte ha varit bättre i alla fall och visst var det härligt att sitta där mitt ibland allt ståhej och njuta av sommarens bästa dagar. För det var det utan tvekan. Vi njöt av solen och av ärter, jordgubbar och glass.
En kille sålde en massa gammalt hopplockat grejsemojs och till otroligt låga priser så det fastnade en fältflaska i min hand för 2 euro. (den ska jag hänga på väggen i lusthuset sen)
En gammal flaska från det lokala apoteket fick jag med mig också. Vad det har varit för medicamenter här vet jag inte. Kanske hostmeduciin?
Så till sist måste jag berätta... Sonens söta flickvän har bott här hos oss en hel del i sommar, men nu har hon åkt hem. Som tack för sin vistelse så hade hon köpt denna söta lilla porslinsburk. Hon visste precis vad som skulle passa! Tack snälla "N", vad glad jag blev!

Nu börjar en ny vecka. En del kan säga adjö till årets semester, andra har sin framför sig ännu!

Ha det skönt!

Kamomilla

13 kommentarer:

 1. Hej i sommarkvällen, det verkar ju ändå ha blivit en lyckad dag med allt som hör en marknad till. Vilken rar skål du fick, förstår att du blev glad, ha det gott i sommarvärmen, kram Viola

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Ja, jag känner så igen detdär att folk berömmer påtar och tittar, men inte köper! Men vår marknad gick över förväntan, och det är ju kul!
  Fina saker du fyndade och fin skål du fick!
  Hoppas du har kryat på dig!

  SvaraRadera
 3. hejsan..sitter och pustar i värmen..nu börjar det att bli lite svalare..som tur är .:)..jo då man känner allt lite igen sej..*skäms lite*för det är såå man gör..men hoppas du fick något sålt av alla dina vackra saker...fin &söt skål..sånt blir man glad av..ja nu ska jag se om det går att fixa rtill nåt litet inlägg hos mej...må så gott..PIA

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga gamla flaskor och gullig liten burk!!! Många soliga hälsn fr mej.

  SvaraRadera
 5. Visst är det så borta bra men hemma bäst...absolut!!!!!!

  Tråkigt att försäljningen gick sådär.....bättre lycka nästa gång!


  Vilka fynd du gjort och vilken söt ask från N.......

  HA´nu det så gott i värmen!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 6. Jag har sagt adjö till min... suck, snyft och stön...:O) Känner igen det där jag med att folk berömmer och värst av allt är när de tar fram kameran i smyg och fotar (för att kanske själv försöka tillverka...) Säkert härligt med flickvänner i huset, och speciellt om de lärt sej känna dej så väl att de vet vad du gillar!!

  SvaraRadera
 7. Hej! Så brukar det vara på utställningar och marknader....många traskar runt och bara tittar på allt..... hoppas att du får sålt på annat sätt! Skålen var ju underbar, ( jag har "bror/syster" fatet som passar perfekt till den.....). Hoppas nu att du känner dig bättre, inte kul att bli sjuk i värmen! Ha en härlig dag! Kram fr C

  SvaraRadera
 8. Jag är faktiskt jättenöjd med försäljningen på marknaden! Det kan ju alltid gå bättre men jag är iaf jätteglad!

  Vilken söt flickvän han har! Skålen är ju för härlig!!

  SvaraRadera
 9. Vilken söt burk du fick! Tösen verkar veta vad du gillar! :-)

  Fina falskor du köpt också, vilken marknad var du på? Vi har ju också varit på marknad i helgen, som besökare då, på gammaldagstorget i Jeppis, men där var du väl inte? Eller?

  Ha en skön vecka!

  SvaraRadera
 10. Ja det var ju kul att du fick sålt lite grann. Men det är tråkigt när du har lagt ner så mycket tid och kärlek på grejerna. Folk förstå ej vad som ligger bakom hantverket.
  Bättre lycka nästa gång!
  Gud vad gulligt av tjejen att köpa en liten present till er. Den var jätte söt!

  Må gott!

  //Cissi
  Få se om jag kan få hitta några mer bestick till dig om du vill ha förstås!?

  SvaraRadera
 11. Hej!! Ja visst har vi haft fin fina dagar, det är underbart med sommar om solen skiner. Vilket ljuvligt sovrum.....snark!!
  Tittar till dig igen.
  Hannah

  SvaraRadera
 12. Hienoja vanhoja pulloja! Tässä eräänä
  päivänä keittelin mehua, ja pullotin sen vanhoihin pulloihin... Ne on kyllä niin kauniita:)

  Mari

  SvaraRadera
 13. Jep välkommen till vardagen....men det bästa med att vara på jobb igen är ju att fredagarna blir så gyllene igen ;o))

  Kram PiaMaria

  SvaraRadera