3 mars 2009

Spännande händelser i vårt nyskurade hem

Nu är det över! En freelancereporter och en yrkesfotograf har vait här. Det hade redan skjutits upp två gånger på grund av olyckliga omständigheter, så jag hade nästan tappat hoppet... Men nu blev det av och tänk så spännande! Jag hade väl aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att vårat hem kanske kommer i en inredningstidning... Det känns bara så häftigt! Nu får vi nog vänta ett bra tag på att få se det i någon tidning. Det är långa köer och förstås säsonggrejor. Man får väl i alla fall hoppas att någon köper upp reportaget. En finsk tidning lär det nog i alla fall bli.

Vad skönt att ha ett renskurat hem! I samma veva passade jag på att boka in ett inredningsparty. Så nu väntar jag kaffegäster idag! Dukningen är klar...

Det är tjejen med butiken Villa Wenla (länk finns i sidobalken) som kommer och demonstrerar sina varor och så ska vi förstås låta oss inspireras av vårens nyheter! Jag hoppas att jag i min tur kan inspirera mina gäster med lite inredningsiver. Några av dem som kommer har senast varit inne i huset då det stod på sin gamla plats för länge länge sedan. Ska bli roligt att se deras reaktioner när de stiger in! :)

Jag älskar de där turkosa kopparna som jag fått av mamma. De var redan kasserade till sommarstugekoppar och ingen använde dem där heller på grund av att de är så små, så jag fick dem. Och jag gillar så den fina färgen som gör sig så bra i vårt kök.

Svante var så duktig igår. Jag trodde nog han skulle bli jobbig när det kom främlingar som flängde omkring i huset med en massa konstig utrustning, men det gick hur bra som helst. I övrigt är han ganska nervpåfrestande just nu, när han är sådär vansinnigt valp-ivrig med allt. Klämmer sig med så fort det händer något och mången gång vill den nyfikna söta svarta lilla nosen bli ikläm! Han ska vara först och längst fram han...

Menmellan varven så tar han sig ändå en och annan tupplur. Idag efter dagslänken lade han sig trött på köksmattan och så såhär gosig ut.

24 kommentarer:

  1. Grattis! Oj så roligt :) Det blir säkert kanonfint!!!

    Lycka till med fikafesten också!

    kram,

    ANna

    SvaraRadera
  2. Så spännande dag ni haft! Ni har så fint... Väntar på att få läsa om er i en tidning sen :)

    Ditt party låter härligt! Hoppas ni har en härlig kväll!

    SvaraRadera
  3. Nej men va kul!!! Låt mej veta vilken tidning när det är dags så ska jag leta upp ett ställe som säljer tidningar fr hela Norden!

    Ditt hem är ju som gjort för ett läckert reportage, det kommer bli så bra! Och vilken vacker dukning, i vitt och turkost, väldigt inbjudande, de var nog impade skulle jag tro! Hoppas lille godingen Svante kom med på bild med!

    Ja, visst är det så, man passar på och slår flera flugor i en smäll när man ändå har fint hemma: ) Njut av ditt vackra hem nu och pusta ut... Mari.

    SvaraRadera
  4. Åhhh denna underbara Svante, han ska vara med där det händer saker !!
    ojj så spännande med reportaget, lova att visa sen när du har tidningen !!
    och lycka till på visningen idag, vilken vacker dukning du har gjort !!
    ha det gott
    Kraam Anette

    SvaraRadera
  5. du dukar så vackert, som vanligt. skulle vara roligt med ett inredningsparty. tyvärr är få av mina vänner här intresserade av inredning.
    jag kan knappt bärga mig tills jag får se "er" i tidningen!

    SvaraRadera
  6. Vad roligt, stort grattis till dig, och Svante han är för go och passar så bra in i din inredning, fniss...jag skulle nog sitta mest på golvet hemma hos dig, hundtokig och hundägare som man är.....vilken ljuvlig vårlig dukning, så fint med dessa färger, hoppas din dag varit bra, kram VIOLAN

    SvaraRadera
  7. Oj Grattis vad kul!

    Dina bilder från köket ser verkligen inbjudande ut!!!

    Och tänk vad bra Svante passar in i helheten.
    kanske en liten fotomodell!

    Lycka till med den mysiga bjudningen/inredningspartyt!

    Kram Mariette

    SvaraRadera
  8. Wow, va roligt och spännande med reportage! Du får berätta sen då det kommer med i nån tidning! Dukningen är jättefin.

    Svante e sååå sööööt!

    SvaraRadera
  9. Ååå va kul att det äntligen blev av. Du kan väl skrika till när det kommer i tidningen vilken det nu blir.... så vi får se de vackra bilderna!
    Här råder det tidsbrist och orkeslöshet så det var trevligt att se din fina dukning kopparna var ju jättefina!
    Kram Marith

    SvaraRadera
  10. Vad kul!!! Det måste jag hålla utkik efter!

    Köksön är ju bara för fin!! Måste visa bilderna på den för min man... ;)

    Nästa helg ska jag också på inredningsparty! Bra kombination inredning+tjejsnack!

    SvaraRadera
  11. Å, vad det ser mysigt ut. Det blir säkert ett härligt inredningsparty.
    Det ska bli spännande att få se ditt hus i en tidning så småningom. Du meddelar säkert sedan när du vet vilken tidning det blir.
    Vårt hus var också med i en tidning för länge sedan, och det var spännande. Jag minns bara att jag tyckte att det tog en hel evighet för fotografen och reportern... dom var här en hel lördag!!

    SvaraRadera
  12. Oj vad kul! Väntar nog på att se den tidningen. Du har nog så härliga bilder.
    Jag avundas dig dina härliga turkosa koppar. Vi hade likadana, men min mor gav dom bort åt nån annan.
    Hoppas ni har en härlig kväll!
    Skall även jag försöka kila in till butiken på Strandvägen snart.

    SvaraRadera
  13. Vi hade exakt likadana turkosa (o dessutom gula) kaffekoppar i mitt barndoms hem i Åbolands skärgård. Vad kul att du har dom kvar iaf. Måste kolla med min mamma om hon har sina kvar....
    Tjingeling! o föresten grattis till reportaget!!

    SvaraRadera
  14. Åh va roligt!!

    förstår att det har vart en kanon spännande dag!!

    Du har dukat så fint..och ett inrednings pary låter ju kanon kul!!

    Ska bli roligt att få se repotaget sen..
    ha det så gott..
    kram anna

    SvaraRadera
  15. Äntligen!! vad roligt!
    Och vilka underbara bilder du bjuder på, dukningen var så fin men Svante var nog allra ljuvligast ändå :-)

    Kram!

    SvaraRadera
  16. Men guud sååå söt han är den där lille valpige Svante...kul att det blev av nu då, repotaget...du har det så fint och hemtrevligt...Inredningsparty..det var nåt nytt det..har inte hört om det förut...hmmm.....kram..PIA

    SvaraRadera
  17. Vilken söt liten Svante!!!! Mera bilder på honom!!!!
    Mia

    SvaraRadera
  18. Det ser så fint ut där vid kaffebordet, man vill liksom bara slå sig ner & trivas!

    SvaraRadera
  19. Oj vad kul och spännande! Ditt hem är så vackert! Vilken underbar köksö ni byggt. Gillar alla smarta lösningar och recykling-tänket ni har.

    Kram

    SvaraRadera
  20. Mietinkin tässä yksi päivä, että onko reportaasista kuulunut mitään uutta ja hopsan, siitä tuli sittenkin totta! Aivan ihanaa - teidän koti on ilman muuta kuvaamisen arvoinen!!! Onnittelut!

    SvaraRadera
  21. jag har alltid haft mycket gaser i magen, men nu är det helt tyst därifrån i o med den nya kosten. helt fantastiskt!
    min vikt stampar på stället trots att jag inte ploppar särdeles mycket, så jag tror du gott kan fortsätta med ditt helgploppande ;)
    kram

    SvaraRadera
  22. Jännittävää!!! Tuo toiseksi viimeinen kuva, jossa ovat nuo kauniit turkoosit kahvikupit, on aivan ihana!

    SvaraRadera
  23. Oj vad spännande med ett reportage!
    Vilken tidning bir det?
    Det är en härlig känsla att ha nyskurat hemma:)Brukar själv använda linoljesåpa för det luktar så gott.
    Kopparna passar verkligen till erat vackra kök och köksön blev superfin!

    SvaraRadera
  24. Vad roligt att reportaget äntligen blev av, vad glad jag blir för er skull! :) Nu ser jag med spänning fram emot att få läsa om er i någon fin tidning, hoppas det inte dröjer fööör länge! :)
    Inredningsparty låter härligt, Villa Wenla hade så fina saker när jag var där under mitt besök söderöver (det får du gärna hälsa henne!). Hann med hela 2 besök där och ett av dina fina smycken följde dessutom med hem! :)

    SvaraRadera