16 juni 2009

Vinnarna avgjorda!

Fru fortuna eller kalla det vad du vill, (alltså lotten) har avgjort vinnarna. Det vita armbandet går till bloggaren Elsa med bloggen Elsass (klicka på namnet) ! Grattis! det färggranna armbandet gick till Pernilla som inte har någon blogg men som alltid nu och då kikar in och lämnar ett tassavtryck. Grattis till vinnarna! Är ni snälla och skriver till mig (adress uppe i vänstra hörnet)! Jag behöver era adresser för att skicka era vinster! (det kan dröja till nästa vecka, här kommer ju en helg emellan...)

Så ska jag visa lite loppisfynd. Man måste nog vara lite fransk-dansk shabbyromatikälskare för att gilla denna tavla... Alla är inte det och jag vet att vissa familjemedlemmar och vänner rynkar lite på ögonen när de ser min nya tavla som jag fyndade för dryga 2 euro på loppisen... Men i vårt hus platsar den så bra! Kors och Jesustavlor i hemmet är inte så vanligt idag. (förutom hos shabby shic älskare...) Ramen är otroligt fin och underbart sliten tycker jag!
Den fick plats uppe på skåpet vid spisen i vardagsrummet. Vi har väldigt lite väggutrymme har jag märkt... Det är priset man betalar när man har en glasveranda med fönster åt tre håll.. Men det är det ju värt!
Så var det "silverbrickan" jag nämde i ett tidigare inlägg. Silver är den ju inte för den har ju rostat, men i alla fall... storleken stämde med det jag vill ha.

Jag har inte avslöjat ändamålet än, och kommer nog att vänta med det för jag behöver lite assistans av min man. Men jag kan avslöja att jag lite halvslarvigt har spraymålat den. Och efter midsommar tar jag itu med resten. Nån som har några aningar vad jag ska göra med den??

Nu tar jag en midsommarpaus. Jag återkommer med nästa inlägg efter midsommar. Ibland måste man logga ut och ha tid med annat. Vi ses efter helgen!!

22 kommentarer:

  1. Grattis till de lyckliga vinnarna, dina armband är verkligen fina!

    Vilken otroligt fin jesustavla, helt perfekt!! och brickan, va läcker den blev i vitt, annars hade jag nog slagit bakut, att måla en bricka, men den är rätt vanlig i original men så här blev den helhäftig! Vad du ska ha den till? Servera midsommarsnapsen på kanske, nähä, inte det...

    Ha en trevlig varm solig och myggfri midsommar ( vi kan nog bara få antingen eller: ) jag har två inlägg till soms ak ut innan helgen!!

    Mari.

    SvaraRadera
  2. Grattis till vinnarna!
    Brickan blev ju otroligt snygg som vit.. Har ett par såna så det skulle kunna vara en bra idé att måla en av dem..

    Jesustavlan var oxå fin.
    Ha en trevlig och glad midsommar
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Näää, vet du vad - jag har en exakt likadan bricka som jag tog hem från min farmor som jag också har målat vit!! Det du :)

    SvaraRadera
  4. Ha, ha...även jag har en likadan vitmålad bricka:) Ska bli spännande att se vad du hittar på!
    Glada midsommarkramar till er!!

    SvaraRadera
  5. Minä voitin, kuinka ihanaa, olen onnettaren suosikki! Tuskin maltan odottaa palkintoani...

    Voisiko tuosta tarjottimesta tehdä muisti-/ilmoitustaulun?

    Lämpimin terveisin,
    Elsa

    SvaraRadera
  6. Halloj där !!
    Åhhh vilka fina fynd du har gjort, kanon !! Och den där brickan, jaa jag har ingen aning vad du ska göra med den...det blir spännande att få se sen..
    Kika in hos mig sen, jag visar också loppis fynd !
    Ha det gott och trevlig Midsommar
    Kraam Anette

    SvaraRadera
  7. Nu blir jag ännu mer nyfiken ;O) Ha en riktigt skön helg! Och hoppas verkligen vädret gör en tvärvändning och kommer på att de ju är sommar NU! Kram Mia

    SvaraRadera
  8. GRATTIS till alla vinnare!

    Jättevacker tavla du fyndade! Jo, det är verkligen helt rätt i stilen! Men jag måste erkänna att jag nog har liiiite svårt för detta religiösa med både kors och jesusbilder...men,men vackert är det och den passar så fint där du ställt den.

    Jättespännande att se vad du tänker göra mera med brickan! Nej, jag har ingen aning!

    Hoppas att ni får en riktigt härlig midsommar!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  9. Grattis till vinnarna :)

    Jesustavlan är verkligen stämningsfull. Förstår och VET att inte alla är lika förtjusta i religiösa tavlor & annat pynt. Min man tex.. Höjde ögonbrynen en aning då jag kom hem med en jesusFIGUR häromvecka hihi. Haha vissa kanske tror vi är jättereligiösä här, vilket vi inte är. Typ.

    Ha en trevlig midsommar! Kramis Ardisia

    SvaraRadera
  10. Grattis till vinnarna.
    Såna brickor hade både farmor å mormor :) Spännande att se vad de ska bli av den. En skön å avslappnande midsommar till dej å din familj, kanske Svante får nåt extra gott han me:)

    SvaraRadera
  11. ska bli spännande att se vad du hittat på den här gången :)
    ha en skön midsommar ifall vi inte hörs mer innan dess! hälsa alla!
    kram!

    SvaraRadera
  12. Hihi, så lustigt att jag bara några minuter innan din kommentar kom var inne på din blogg! (Fast jag lämnade ju ingen kommentar...)

    Jodå, Ingela berättade att du är en god vän :) och jag i min tur berättade att ditt lusthus är min stora dröm!

    Fiffigt att måla brickan, undrar så vad du ska ha den till...? Ingela fick mig att köpa en bricka idag som jag ska spraya vit, hihi!

    Ha en härlig midsommar, kram!

    SvaraRadera
  13. Grattis till vinnarna!
    Ha en riktigt skön midsommar!:)

    SvaraRadera
  14. Grattis till vinnarna! Vad nyfiken jag blev, det ska bli spännande att se vad du trollar fram av brickan!

    Ha en skön midsommar!

    SvaraRadera
  15. Ojsan, jag har inte haft tid med datorn nu på en tid så jag missade din utlottning. Fast när jag läste om dina armband så började jag själv virka mormorsrutor, planerar göra någonslags hårgrej fast det har blivit på hälft som allt annat i vår-sommar-stressen ;)

    Blir spännande att se vad du ska hitta på med brickan.

    Trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  16. Hej hopp!
    Har lite svårt med Jesus bilder men visst passar de bra i det franska shabby-chick hemmet. Sån bricka har jag med fast jag har behållt min Silvrig.
    Tja, vad skall du använda den till....eftersom formen är väldigt fin kanske du tänker göra en ram av den eller ett litet bord med fin fot som skall svetsas på ( tänkte på mannen där), den som lever får se.
    Jättegrattis till vinnarna av armbanden, blev riktigt avundsjuk på dem där. Hade gärna haft båda två till sommarkläderna....suck! Får väl pröva lyckan i en annan tävling då.
    Önskar dig en riktigt trevlig midsommar/ Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  17. GRATTIS till vinnarna! Så fina de är...man får lust att virka!
    Tittar in för att önska dig en Ljuvlig, Stämningsfull och Fin Midsommar.....Kram fr C

    SvaraRadera
  18. Logga ut! Underbart, det behöver man ibland. Trevlig utloggad midsommar, önskar värmländska Mitt Egnahem

    SvaraRadera
  19. Ville bara kika in och önska dig en riktigt fin midsommar!
    H. Nicole

    SvaraRadera
  20. Hej..
    Ha en riktigt trevlig midsommar!
    Kram Marith

    SvaraRadera
  21. Glad midsommar vännen!
    Jag tycker mycket om Jesustavlan, den har ett fint bildspråk.
    Och din hall.......suck! ;o)

    SvaraRadera
  22. Nydelig blogg jeg fant!!
    Håper det er ok jeg legger deg til listen min!



    Klemmer malin

    SvaraRadera