3 juli 2010

Ute på jobb

Det verkar bli en fin och varm dag idag och det harmar nog lite att jag inte är ute på sommarön. Men det är ju tur i alla fall att få bo på landet och ha den härliga naturen omkring sig! Men för mig betyder sommaren sol, klippor och hav och det har vi nu inte precis vid ytterdörren även om vi bor i skärgården.

Vädret har som sagt varit, och är fantastiskt! I torsdags var jag ute på jobb och gjorde ett reportage tillsammans med fotografen Nina Kellokoski. Solen sken så glatt att det var svårt att se om bilderna blev skarpa. Då får man ta till roliga knep! Och det är ju så, att alla knep är bra utom de dåliga ;)Det blir ett trädgårdsreportage som kommer ut först nästa sommar. Det är väl den svåraste delen tror jag- att vara tvungen att vänta så långe!!I övrigt så är det himla kul! Jag njuter verkligen av att få se fascinerande hem och trädgårdar och av att få träffa de underbara människor som öppnar upp sina hem för oss.
Sådär annars är jag inte den bästa bloggvännen just nu men jag tror det är så för många. Man vill ju inte missa en enda stund av den vackra sommarsolen och det är så det ska vara.
Kamomilla

Torstaina oli taas lehtikeikan aika ja sain ilokseni taas työskennellä valokuvaaja Nina Kellokosken kanssa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja välillä piti käyttää vähän oudompiakin keinoja kuvauksessa.. Kameran näytöltä ei auringolvalossa tahdo oiken nähdä yhtään mitään. Kaikki keinot on sallittuja eikö vain? :)

Kamomilla

16 kommentarer:

  1. Det låter ju riktigt härligt att få vistas vid havet! Kul också med ett spännande reportage och kanske inspireras av andras hem och trädgårdar!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  2. Kamomille nice, beautiful place to live, I wish a beautiful summer days
    Iva

    SvaraRadera
  3. Tuli mieleen ne vanhanajan kamerat kun kuvaaja piiloutui mustan ison kaavun alle. :D

    SvaraRadera
  4. Men åh så fantastiskt spännade! Och vilken kul bild med tröjan över kamera och fotograf! Och bilden med dörren, åhh vilken fin och somrig dörr och bild! Lycka till med alla uppdrag! Mari.

    SvaraRadera
  5. Så roligt att ni är ute och gör reportage ! Ja det ska vara långt tålamod om man ska vänta så länge som till nästa sommar :)
    Vi har fått beundra den vackra skärgården i går kväll och i morse när vi kom med båten från Stholm till Åbo.
    I morgon ska vi ge oss ut till vår sommarö.
    Må så gott! Kram Kicki

    SvaraRadera
  6. Fin blogg du har, hittade hit från Glömsta små glimtar.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  7. Du har så rätt så, alla verkar ha fullt upp och här är inget undantag. Visst var det varmt i dag vi hade 31 grader. Spännande att se repotaget även om det dröjer. Kram

    SvaraRadera
  8. Ååhh va fin blogg kommer tillbaka .kram sussie

    SvaraRadera
  9. Hallå där!!
    Inte visste jag att du jobbade med sånt!!!!
    HImmel så skoj...vilket dröm jobb!!

    Kan bara tänka mig att man kommer hem helt fulltankad av nya ideér och ett stort lass med inspiration.

    Du bara måste kika in till mig och titta på min "mysiga" lilla jycke!!!!
    Kram o ha en härlig söndag.
    Katarina

    SvaraRadera
  10. Spännande med reportagen, synd bara att vi får vänta så länge på dom.

    SvaraRadera
  11. Men vad roligt... Tycker det skulle vara underbart att se mitt hem genom en riktig fotografs ögon... so to speak!!!! kram Jeanette

    SvaraRadera
  12. Utrolig flotte bilder. En fin sommerdag ønskes til deg og dine. Varme klemmer fra Elin ♥

    SvaraRadera
  13. Ha en fortsatt bra sommarkväll!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  14. Neeej så tråkigt att vänta så länge....men det kommer väl i alla fall ett julreportage här emellan...och kanske nåt annat också...??? Hörde rykten om att du rört dig i de här trakterna :)
    Soliga kramisar!

    SvaraRadera
  15. Vilken fin blogg du har!! Underbart växthusm fina fotografier, goda recept och vackra rum!! Underbart! Kram Marie

    SvaraRadera