5 september 2010

Kronor igen! :)

Är det någon som minns lampetterna jag fick av prylsamlarväninnan? De saknade ljushållare och nu har jag loppisfyndat det perfekta! Att tända ljus i trappan hör inte till vardagen, jag är hellre lite överförsiktig än tar risker, men kanske blir det lämpligt vid elavbrott? Jag är alls ingen vän av värmeljus, de flammar upp alldeles för lätt, men dessa ljushållare kunde jag ju inte motstå. Nån som vet varför? ;) För två euro fick jag fyra stycken på loppisen.

Jag tycker det blev en perfekt kombination! :)

Kamomilla

Muistatko että kerroin saamistani lampeteista? Niistä puuttui kynttilänpidikkeet mutta löysin korvaavan ratkaisun kirpparilta-kokonaiset neljä kpl kahdella eurolla. Tietääkö joku miksi halusin juuri nämä? ;)

En ole mikään lämpökynttilöiden ystävä, ne ovat mielestäni aivan liian vaarallisia sillä tuppaavat roihahtamaan kovinkin herkästi (nim. merk. kokemusta on) mutta näitä pikkukruunuja en kuitenkaan voinut vastustaa. Toimikoon sitten ihan vain koristeena ja toki kynttilät voi sitten sytyttää jos tulee pitkäkin sähkökatkos.

Kamomilla

22 kommentarer:

 1. Massa ljus är mysigt o ett måste här också vid strömavbrott.Fint med dessa i trappen...Ja lite läskigt med värmeljus men bara dom inte står för tätt ska det inte var nån fara enligt räddningstjänsten..Köper bara mina på IKEA dom är bäst.kram från ett höstligt Fare

  SvaraRadera
 2. Verkligen rätt ord; Perfekt!!

  SvaraRadera
 3. Jag har också hittat exakt samma värmeljushållare på loppis! Riktigt söta är de :)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga små kronor, passar perfekt! Man får nog vara försiktig med värmeljusen, men de ger ett passligt mysigt sken.
  Marianne

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt! Du är inte bara fiffig och händig, du har tur också! Vilka loppisar brukar du besöka...skulle jag gärna vilja veta:)

  SvaraRadera
 6. Perfekt! Man skall nog ha respekt för elden, den är en bra dräng men dålig herre.

  SvaraRadera
 7. Oj vad mysigt och fint det ser ut i trappuppgången.Saknar något liknande i vår trappa men skall fortsätta leta. HA en fin dag!
  -Lotta-

  SvaraRadera
 8. klart du skulle köpa kronorna, de passar ju perfekt just där. och tänk, så har du ännu två till som du kan göra med vad du vill :)
  kramis

  SvaraRadera
 9. Nog blev det en underbar mix, så vackert...kan tänka mig att de lyser fint där i trappan, ha en fin dag, här lyser istället solen, kramen

  SvaraRadera
 10. Vilken perfekt kombination det blev! Åh, så snyggt!
  Dessutom vet jag ju att du gillar kronor!!! Bättre kan det inte bli!
  Klokt av dej att ha respekt för levande ljus!
  Önskar dej en fin och skön dag!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 11. De e nog bra att vara försiktig med ljusen! men visst ska man ändå använda dem, finns inget mysigare sken:)Rolig kombination du fått ihop, och definitivt snyggt!

  SvaraRadera
 12. Näyttävät juuri oikeilta näihin seinälampetteihin..:))
  Jaana

  SvaraRadera
 13. Ja tänk vad de passar perfekt och kronor - det är ju precis så Kamomilla..;) Det är sant att det är lite tvetydigt det där med levande ljus, så fint men ack så hemskt om det "rymmer". Önskar dig förresten all lycka på den nya utbildningen, är jättenyfiken på vad du skall bli men det tänker du kanske hålla hemligt?? Hoppas det är någon med inredning, det verkar ju vara precis din grej!! Läser din blogg regelbundet men brukar inte lämna kommentar så ofta - du får så många kommentarer att jag har tänkt att du inte hinner läsa mitt också..:)) kram från Laura på nästan grannön!

  SvaraRadera
 14. Du sa det, perfekt kombination! Kronorna ser ju ut som om de alltid suttit där, det är där de ska vara. :)

  SvaraRadera
 15. Hmm...kronorna ser bekanta ut...mysigt blev det i trappan:)
  Hoppas förstaklassisten har acklimatiserat sig och att det känns givande!!! Ha det bra, kramis

  SvaraRadera
 16. Hihi, visste inte om jag skulle svara på din fråga i min blogg eller här hos dig - säkrast kanske här så får du svaret: det är en Nikon D80 systemkamera. Inget så jättemärkvärdigt alltså..:) kram från Laura

  SvaraRadera
 17. voi miten kauniit kruunut:)!! mulla kävi kans niin,että vanhas kodis kaks kertaa roihahti kunnon liekkeihin lämpökynttilä! ja se oli niin pelottavaa,että vasta viime jouluna uskaltauduin polttelemaan tuoksullisia.niitäkin maltilla ja silimällä pitäen.

  SvaraRadera
 18. De passar som hand i hanske. Urläckert är vad det blev.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 19. De ser faktiskt som gjorda ut för lampetterna :)

  SvaraRadera