25 januari 2012

Min lunch

Jag brukar slarva med lunchen, då jag hatar att äta ensam.  Det resulterar i att jag brukar vara vrålhungrig vid middagen. Och så får jag skällor av mannen ;)
Nu ska jag skärpa mig. Här är min lunch idag. Jag klarar mig bra på något lättare, behöver inte tillreda något varmt- bara jag äter någonting är det bra.


Att ha lite blåbär kvar i frysen sedan sensommaren, är inte så dumt!

Olen huono syömään lounasta yksin, joten fuskaan liiankin usein ja saan mieheltä haukkuja kun olen sairaan nälkäinen päivällisaikaan. Yritän nyt sitten skarpata, (ja karpata) lupaan..Tässä päivän lounas- kevyt ja nopea. Minä en tarvitse kahta lämmintä ateriaa päivässä.
Pakkasesta löytyy vielä marjoja, jippii!!

10 kommentarer:

 1. Gott, och dessutom vackert när du fotat det :)

  SvaraRadera
 2. Jag är precis lika dan. Här gäller det att smussla undan lite till en matlåda som bara är att väma. Då äter jag. Kram

  SvaraRadera
 3. Mmm, jag äter massor med blåbär, men tyvärr är de som jag plockade i somras slut. Nu är det köpis som gäller. Nästa sommar ska jag nog plocka mera.

  SvaraRadera
 4. Oj, oj, oj vad gott det ser ut! Och fina bilder! Fast så där såg nästan min frukost ut igår, nam :) Håller med om att det är härligt att plocka fram bär från frysen mitt i vintern :)

  SvaraRadera
 5. fniss... jag har också fotat min lunch i dag. fast den var inte alls lika hälsosam som din. ;)

  SvaraRadera
 6. Ååh jösses så det ser gott ut! Nu till kylskåpet!

  Kramar!
  -Pia-

  SvaraRadera
 7. Pakastimen tyhjennys marjoista on käynnissä täälläkin. Olen syönyt niitä jogurttirahkan kanssa ja laittanut vähän itsetehtyä mustaviinimarjamehua makeudeksi joukkoon (siis ihan tiivistettä). Ihan hyvää ja täyttävää!

  Marika

  SvaraRadera
 8. Både gott och vackert! Jag brukar göra snabblunch på fruktsallad med keso och valnötter när jag är ensam. Ringlar man lite honung över det hela så har man liksom efterrätten klar också...

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Ååå vad d ser smarrigt ut! :)

  SvaraRadera