17 mars 2012

Att vara på resande fot

Det har blivit en del resande på sistone, i arbetets tecken. Det är tungt men jätte givande! Men i sanningens namn inte rysligt glamouröst. Ska jag långt bort, måste jag övernatta på hotell.
Hotell är inte hemma.


Visst är det skönt att inte behöva bädda, och att få en god frukost, men det kan kännas rätt så ensamt ändå. (fast denna gång var gubben med) :)

Väskor ska packas och inget får glömmas..Kameran ska fungera, annars är man i strilet.

I trafiken möter man de mest underliga fenomen och farliga situationer

...och Kamomilla trivs inte i urbana landskap.

Därför är det alltid skönt att komma  hem igen. :) Med huvudet fyllt av inspiration och hjärtat fyllt med minnen av möten med härliga människor! Sen sitter jag igen dagar vid maskinen. Av intervjun föds en text, och av bilderna en helhet.


Työmatkat ovat innostavia mutta myös uuvuttavia. Niistä on glamouri kaukana ja jos matkaan kauas, yövyn hotellissa. En oikein nauti, sillä nukun huonosti kun en ole KOTONA. Mutta onhan se ihanaa ettei tarvitse pedata sänkyä, eikä itse tehdä aamiaista! Yleensä kuitenkin hotellissa tulee yksinäinen olo.(paitsi tällä kertaa, kun mies oli mukana)
Liikenteessä tulee vaaratilanteita, enkä viihdy suurkaupungeissa...
Siksi kotiin on aina taas ihana tulla, pää täynnä ideoita, ja sydän täynnä muistoja ihanista kohtaamisista! Sitten istun taas päiviä koneella, haastattelusta syntyy kertomus, ja kuvista kokonaisuus.

8 kommentarer:

 1. Men hur kör dom!!!
  Gillar att bo på hotell, nån gång ibland. God frukost, gillar. Men att bo själv, nej tack. Det ska va med gubben såklart.
  Är alltid sån som springer tillbaks ännu en gång till rummet och kollar så inget är glömt, innan utcheck. Alla har vi våra "nojor", hihi.
  Hoppas du delar med dig lite av dina resor
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Det är kanske delvis just kombinationen av att du är på resande fot (vilket kan vara jobbigt, jag vet) och sedan igen hemma i "stugan" och jobbar där i ditt eget lugn som gör ditt jobb så bra! Du behöver aldrig tröttna, när det inte är bara en och samma sak hela tiden.

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem igen. Förstår att det int är så roligt att bo på hotell om man ofta gör det. Jag som gör det så sällan tycker det är lyxigt. Dumheter i trafiken vill man ju int vara med om. Härlig väska du har..den oranga :-)

  SvaraRadera
 4. Kiitos ihanasta päivästä ja jatketaan uusin tuulin ja seikkailuin!
  Ilona

  SvaraRadera
 5. Jep...Hotellielämää pikkuannoksina minullekin, kiitos :)

  SvaraRadera
 6. Ett nödvändigt ont dom där arbetsresorna. Jag har alltid lite ont i magen då jag är ensam på hotell. Men frukosten väger upp det mesta! Jag har faktiskt två hotellfrukostar att se fram emot nästa vecka, efter en lång paus. En arbetsresa och en nöjes. Båda till Åbo :)

  SvaraRadera
 7. Hotellmys... visst men inte själv, så tur att du hade sällskap just denna gång!
  Så underbar header gillar verkligen färgen!!
  Ha en underbar söndag
  Kram Marith

  SvaraRadera
 8. Vet hur ensamt det känns att bo på hotell ,brukar fara på mässor ensam o vara borta i flera dagar ,ha en bra vecka ,kram Nette

  SvaraRadera