31 maj 2012

Här går det undan!

Hu, vilken vecka det varit! Och än är den inte över. Jag har fotat studenter varje dag, klämt in bilder i datorn, säkerhetskopierat, gjort urvalsbilder och flängt hit och dit. Jobb från tidig morgon till sen kväll. Men det har varit jättekul och givande, svårt och utmanande- allt på en och samma gång.
En fotografering har jag kvar, och idag var jag lite och kikade runt på fotoplatsen- den vackra parken vid Åbo slott.


Den här sista är ett mobilfoto. Trodde väl aldrig att jag skulle göra nåt sånt, men jag har alltid varit nyfiken på att testa allt möjligt..


P:S
Zaida blev granskad och ompysslad idag, hon ska gå på specialfoder nu, för hon har univägsinflammation och urinsten. Inge kul alls, men vi ska hoppas hon blir frisk.

                                                     
Huh, mikä viikko! Eikä se vielä ole ohi. YO-kuvauksia joka päivä, sen jälkeen aina kuvien siirtoa koneelle, varmuuskopiointia, valintakuvien tekoa ja sitten rientoa sinne ja tänne ja tonne. Aamutunneista iltamyöhään.
On kyllä ollut tosi hauskaa ja antoisaa, vaikeata ja haastavaa mutta hiutsin mukavaa!
Vielä yksi kuvaus jäljellä, viikonloppuna ( jos sään puolesta onnistuu.)  Kävin jo katsomassa kuvauspaikkaa, sieltä nämä kuvat. (viimeinen kännykällä kuvattu!!- en kyllä ikinä uskonut tekeväni sellaista mutta maailma on yllätyksiä täynnä)
P.S

Zaidakissalla todettiin virtsakiviä ja edelleen sitä virtsatientulehdusta. Joutui nyt erikoisruokavaliolle toistaiseksi, toivottavasti se auttaa!!

6 kommentarer:

 1. Ja, ibland kör det ihop sej! Vilken ljuvlig försommarbild, men brrrr, så kallt det är nu, och störtskurarna har avlöst varandra här och åskan har vi också fått smaka på! Usch, sicket väder, men vänjer sej ju så lätt vid försommarsötman!
  Du är SÅ duktig på att fota!
  Hälsa den lilla sjuklingen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. stackars zaida. hoppas hon blir bra nu.

  SvaraRadera
 3. Kul att se att även du har mobil-fotat lite. Det är snabbt och enkelt, och kanske mest för ögonblicken och inte för kvalitet.
  De där bilderna på blommorna är helt magiska, och jag gillar fjärilen du lagt in tillsammans med ditt namn.
  Hon piggnar säkert på sig. Syrrans katt gick precis igenom samma sak, och är nu pigg och glad igen.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 4. Åh, vet du - den där översta bilden skulle vara perfekt som tavla i vårt sovrum! Love it!

  Hoppas kissemissen blir fort frisk!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra bilder! det finns säkert hur fina miljöer att fota i som helst i åbo, du hittar säkert på nåt jättefint! hoppas nåt du kanske kan visa på nån av dina bloggar...? :)

  SvaraRadera
 6. Runt Åbo slott är det ju så vackert, blir säkert en bra fotoplats för en student :-)

  SvaraRadera