3 september 2012

Strömsö 10 år


Vi besökte Strömsö, som firade 10 år. Efter många om och men kom vi dit ut och vi köade till allt hela dagen, men sånt är det, när många vill se härligheten. Tyvärr blev det lite jobbigt i busskön, då djungelns lagar härskade, men ut till Strömsö kom vi i alla fall!



Jag måste säga att jag bara ÄÄÄLSKAR det där köket. Tyvärr var guidningen rysligt snabb, så man hann inte ta in så mycket faktiskt. men det var ju mycket folk så man förstår att det måste gå undan.


..Tjejen med det finfina namnet satt i pysselhörnanm ;)



Man blir så inspirerad av inredningen, färgerna, alla skojiga lampor...
Här kommer ett bildregn. De som jag hann ta, innan jag dränkte min dyrbara kamera med kaffe. Men det orkar jag inte ens tänka på mera, så ont gör det...



Det var en trevlig dag, men jag måste ju bara ta till uttrycket " det gick inte som i Strömsö" för det var en hel del saker som strulade till sig för oss den dagen. Men sånt är livet ! :)


Käytiin Strömsössä. Monen mutkan kautta päästiin sinne linja-autokyydillä. Jonot olivat hurjan pitkiä ja etenkin linja-autojonossa vallitsivat viidakon lait. Huhu.
No, mutta siellä sitten nautittiin, sateesta huolimatta. Minä niin RAKASTAN tuota keittiötä!! Harmi vain että opastettu kierros vedettiin hurjan läpi, eikä siinä sen kummemin ehtinyt ihailla sisustusta. No, ihmisiä oli todella paljon joten ihan ymmärrettävää se oli.
Ihana katsella sisustusta, kaikkia hauskoja valaisimia, värejä...Inspispommi!!
Tässä kasa kuvia joita ehdin ottaa ennen kuin traagisesti hukutin kalliin kamerani kahviin... No, siitä en sitten jaksakaan sanoa sen enempää, sattuu sieluun ihan kamalasti...Tosi kiva päivä kaikin tavoin mutta kyllä voin sanoa että kaikki ei minun puolestani mennyt ihan niin kuin Strömsössä..

16 kommentarer:

  1. Åh va spännade, tack för att du visade detta, jag älskar Strömsö, ett av mina favoritsprogram, så fint det är, vilket hus!!! Men ett annat läckert hus är ditt och så ditt lusthus förstås, gud va läckert det är där, fina bilder med den tända lyktan, ... ha en skön höst!!! mari.( snygg svart lampa du tillverkat, läcker!) Har gjort 5 försök nu att lämna denna kommentar, grrr för ordverifiering, ser att många har det, undrar om det är nödvändigt?- testar vidare nu att få iväg kommentaren..)

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga bilder. Har kollat ibland på Strömsö (fattar inte varför jag inte gjort det mer...) och det är ett trevligt program.
    Stackars du, med kameran... vilket elände
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  4. Det är så roligt att läsa dina inlägg,och se dina vackra bilder.
    Hoppas hoppas nu bara att det löser sig med kameran,stackars dig, vilken hemsk upplevelse. Mirjam.

    SvaraRadera
  5. Men åh, helt underbart! Älskar det programmet! Tyvärr har det gått lite konstiga tider hos oss i Sverige så jag har missat en del avsnitt! Så härliga bilder från detta kreativa hus! :)

    SvaraRadera
  6. Tyvärr hade jag inte tillfälle att besöka Strömsö i lördags, men jag har varit där på gården flera gånger och beundrat utomhusprojekten.
    Fina foton du tog, men fy så synd med kameran!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  7. Ihana strömsö täymmä inspiraatioita! Olisi ihanaa päästä itsekin vierailemaan :)

    SvaraRadera
  8. Ai sinäkin olit siellä, minä myös :) Sun kuvat on kyllä upeita, kameran hajoamisesta en tykkää yhtään :(

    SvaraRadera
  9. Vilka läckra bilder! Synd på kameran (och synd för oss bloggläsare- hade gärna sett fler bilder!)

    SvaraRadera
  10. WOW vilka fina bilder!! Måste ha varit härligt att vara på stället!! Synd att kameran fick sig en törn under resan! Kramen,C

    SvaraRadera
  11. Härliga bilder!! Ja usch vad det strular vissa dagar! Man blir ju tokig just då men i efterhand kan man skratta åt det och tur är väl det. :) kram Anna

    SvaraRadera
  12. Så härligt att få se Strömsö i verkligheten! Jag tycker verkligen om de programmen och det ser ju lika härligt ut som i programmen!

    Trist med kameran din...hoppas att det reder ut sej...! Eländes, elände!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  13. Ååh, suck, jag skrev just en kommentar, men så for den bort för att jag inte vill ge min telefonnummer åt google *morr*

    Jag tycker så mycket om dina bilder! Speciellt den från köket med de karamelliga färgerna, men alla är sådär härligt kamomilliga :)
    Vi for ju aldrig till Strömsö sen, men jag hoppas att jag ska ha tillfälle att se den där utställningen sen.

    SvaraRadera
  14. Är nog lite avis på dig..där hade jag också velat vara. Helt fantastiskt ser det ut i dina fina bilder :-) Synd bara med det lilla missödet!

    SvaraRadera
  15. Så fina bilder, fina bilder. Camilla och jag gick samtidigt i konstskolan:)
    Ilona e bara så super och härlig, bastun helt fantastisk. Hon har öga som du säger.

    SvaraRadera
  16. Voihan, tuonne olisi ihana päästä itsekin vierailulle... Ja hui, toivottavasti sait kamerasi pelastettua kahvihukkumiselta... Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    SvaraRadera