17 september 2014

Före- och efterbild

Läsaren Miia ville ha en före och efter bild av skänken. Här vassego! Någon kanske tycker den var bättre som vit men det är smaksak. Jag tycker skänken fick mer karaktär och mera hållning. Jag är jättenöjd och mannen gillade också den svarta versionen. Känns som den alltid varit svart.


BEFORE- and AFTER
Lukija Miia halusi kaapista ennen- ja jälkeen kuvat. Tässä varsågod! Joku varmaan tykkää valkoisesta enemmän mutta minä olen tyytyväinen. Tuntuu siltä että se sai enemmän ryhtiä ja asennetta . Mieskin tykkäsi tästä uudesta versiosta, ja tuntuu kuin se olisi aina ollut musta..


10 kommentarer:

 1. Tiesitkös Camilla että käytän blogiasi ruotsin kielen kertauskurssina ja luen juttusi aina ensin på svenska kunnes tarkistan epäselvät kohdat suomenkielisestä tekstistä :-) Tällä kertaa opin mistä suomen kielen sana "senkki" tulee - ei mennyt tämäkään päivä hukkaan, jee! Kuvan kaluste ei tosin olisi senkki vaan kirjoituslipasto tai klaffipiironki. Hieno se on - vaikka näyttää mun ruudulla itse asiassa tummansiniseltä eikä mustalta, mutta näyttää siis hyvältä tummansinisenä ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hei Vanha Jäärä! Hienoa että käytät blogia kielikylpynä! Aivan loistavaa!
   Oikeassa olet senkki sanan suhteen, klaffbyrå tai sekretär se pitäisi olla. Kiitos korjauksesta! Moni sanoi sitä kaapiksi joten sitäkin sanaa tuli jossain vaiheessa käytettyä.
   Jos se tässä kuvassa näyttää sinisesltä se tod näk johtuu siitä että sinulla on todella kirkas näyttö ( läppäreissä usein värit ja kirkkaus ihan kaakossa) kuvaan on käsittelyvaiheessa laitettu myös pientä sävyä päälle joka saattaa tuota väriä hieman muuttaa.

   Tosiaan mukava kuulla että luet blogia på båda språken! Se kannustaa minua jatkamaan vaikka joskus tuntuukin siltä että siihen menee ihan tuhottomasti aikaa.
   Mukavaa syksyä!
   Camilla

   Radera
 2. Satt faktiskt och funderade vad den hade hafyt för färg efter det att du målat om den. Tänk så man kan glömma fast man sett den flera gånger på bild. Tycker som Alegningela om den nya varianten, snyggt.

  SvaraRadera
 3. Snyggt & tänka sig vad mycket byråns färg ändra på helheten - me like*

  SvaraRadera
 4. Den är såå mycket snyggare i svart! Tänk så snabbt man kan ändra smak...för några år sedan hade jag definitivt gillat den vita bättre. Tur det går att förnya med färg :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja säg inte annat! Fast jag målade mycket svart redan 2009 har jag märlkt då jag läst gamla blogginlägg. och ändå så orkar folk påstå att vi bor i ett "vitt hem"

   Radera
 5. Vilken härlig svart matt färg det blev! gillar!

  SvaraRadera
 6. Vitt eller svart är egalt men varför inte komplettera med en ny dörr och måla benen runt om ;-)

  SvaraRadera
 7. Tuo musta on todella arvokkaan ja komean näköinen. Mulla on peritty vanha lakkapinnalla oleva kirjoituslipasto, jonka avattavan tason saranat on rikki. Tästä sainkin idean ottaa klaffi kokonaan pois ja sit maalata se valkoiseksi ja jättää avoimeksi ja kaikki kivat lokerot näkyviin. Ehkä sitten ensi kesänä....

  SvaraRadera